- 17 Ağustos 2022
- 2.686
- 2.584
- 28
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.121
Valla öyle dedimDogum gununu duruma gore 10 gun sonra kutlayacagim de
Hcg bile 12 gunde ancak siliniyor canim. Lh ne zaman siliniyordur bilmiyorum ama bir süre yuksek gidecegi kesin. Yani catlamayi ovu testiyle anlamak mumkun degil igne yapiyorsan. Agrina odaklanHadi ya hemen silinmiyo mu kuzum 36 saat sonra
İliskiye karar verdin mi? Nasil yapacaksin?Valla öyle dedim
Elimde 4 tane prodoctor erken gebelik testi var canim catlamadan sonrada 9. Gun olacak sence cikar miHangi testle yaptigin onemli kuzum. Bir de 6 gun kalmasindan ziyade yumurtlamanin kacinci gunundesin o önemli
Var canım iğne etkisiCanlar, şimdi bende bel ağrısı olmaya başladı bel mi karın mı ayrıt edemiyorum açıkçası, iğnenin 4.günü, iğnenin böyle etkisi var mı?
İğnede HCG ve lh testi önermiyorum. 12. Günden sonra test yapabilirsin kuzum veya gün gün silinmeyi ve koyulaşmayı takip edebilirsin.Hadi ya hemen silinmiyo mu kuzum 36 saat sonra
Cikabilir ama yaparsan ve cikmazsa da uzulme kuzum yine de 10.11. Gun daha garanti olabilirElimde 4 tane prodoctor erken gebelik testi var canim catlamadan sonrada 9. Gun olacak sence cikar mi
Gorucez bakalim canim yapmazsam aklim kalir kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum sifir belirti yoksada kafamdan ciksin istiyorumCikabilir ama yaparsan ve cikmazsa da uzulme kuzum yine de 10.11. Gun daha garanti olabilir
9. Gun olacak canimCanım çatlamadan sonra kaçıncı gün
Kuzum zaten tüp bebek düşünceniz var bence yap yanı en azından kendını hazırlarsınCanım benim bugün çatlama sonrası 10. Günüm ama eşim test yapmamı istemiyor. Negatife hazır değiliz galibaerkenden görmeyelim negatifi diyor. İster istemez negatife ne kadar hazır da olsak üzülüyoruz. Bakalım hiç bilmiyorum ne zaman yapacağımı. Pazara kadar adetim gelir diye tahmin ediyorum .
Bebek olduktan sonrada rahat yok deseneO bebek olana kadar yanddınız
Yaa o zaman küçük de olsa çıkma ihtimali var canım yap gitsin varsa seviniriz yoksa daha erken der bekleriz9. Gun olacak canim
Tamam kuzum sabah atarin artik bahtimizda ne varsaYap gitsin kuzum ama çıkmazsa erken olduğunu unutma
Hadi güzel haberlerle gel etiket yaparsınTamam kuzum sabah atarin artik bahtimizda ne varsa
Hadi bakalim canim sabah atarin insallahYaa o zaman küçük de olsa çıkma ihtimali var canım yap gitsin varsa seviniriz yoksa daha erken der bekleriz
Hiç belli olmuyor canım işte o yüzden yapayım bakalım yapabildiğim kadar testleriAyy gerçekten kuzum benimki değişik bir aydı
Testte marka değişikliğine gittiğim için öyle oldu belkide önceki test tırttı
. değişebiliyor ama yumurtlama günleri aydan aya canimHiç belli olmuyor canım işte o yüzden yapayım bakalım yapabildiğim kadar testleritanımış olcam vücudumu. Yine uygulamadaki tahmini yumi gününde pik görürsem bundan sonraki aylarda uygulamaya göre test yaparım