- 14 Haziran 2023
- 6.271
- 4.979
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.101
Zumruduanka96 canım beni listeye eklememişsin sat 8 kasım bat 5 aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha sıkıntı yok kankaEvet. edemezmiyim
Kuzum özelden atmadıysan görmüyorum bazen onun için özelden atarmışsınız diye söylüyorumZumruduanka96 canım beni listeye eklememişsin sat 8 kasım bat 5 aralık
Senden rahat yok
EkledimZumruduanka96 canım beni listeye eklememişsin sat 8 kasım bat 5 aralık
Ignenin ertesi gunu görmüştüm kuzum daha erken yapsaydim gorur muydum bilmiyorum. Bir de sonrasinda silinmesini falan bekleyip de testlerini harcama kuzum. Silinmez cunku kolay kolay
Dogum gununu duruma gore 10 gun sonra kutlayacagim deBenim eşimin 4 gün sonra doğum günü ona yetiştiremicem ben
Kuzum benim gecen ay 10.gunde silinmeden koyulasmaya basladi. 12.gun tam arada bir gun yarin koyulasirsa gebelik var demektir. İnşallah vardir bu arada ben igneye cok daha oncesinde basladim. Testin poztiflesmesini beklemedim. Senin de aklinda olsunAMA GEÇEN ay 11.gün silindi 12.gün gebe oldum.Bilmiyorum canım pıhtılaşma var bende ondan panik oluyorum iğne yapmam lazım 2 tané kaybım var ondan korkuyorum
Tamam sağ ol canım, gerçekten beklemek zor ya zaman geçmiyor bir türlü, inşaAllah bu ay hep beraber mutlu haber alırızBekleme sürecinde buraya yaz, sor, testlere bakalım beraber. Daha kolay geçer. Kimisi gebe, kimisi de benim gibi ovu testi yapıyore, kimisi daha adetli bekliyore, kimisi gebelik testi için gün sayıyore.
Kasık ağrısı ilaç olsa da olmasa da normal kuzucumKuzum hayırlı olsunnn. Yumurtlamadaki kasık ağrıısı iyi birşey mi ? 6 aydır ilk kez kasıklarım parçalandı. Çok ağrı çektim. İlk kezde yumurtlama akıntısı geldi.
Canım bilmiyorum ki iyi mi değil mi. Ama bu ay benim klomenden dolayı olabilir baya yumurtlama ağrısı oldu. Bu konuda klomen uzmanımız edahandro daha net bir yorum yapabilir belki. İnşallah senin de hayırlı haberini alırız en yakın zamanda
Edos sen test yapacak msn kuzum? Kacinci gundesin bugun?Kasık ağrısı ilaç olsa da olmasa da normal kuzucum
Canım benim bugün çatlama sonrası 10. Günüm ama eşim test yapmamı istemiyor. Negatife hazır değiliz galiba erkenden görmeyelim negatifi diyor. İster istemez negatife ne kadar hazır da olsak üzülüyoruz. Bakalım hiç bilmiyorum ne zaman yapacağımı. Pazara kadar adetim gelir diye tahmin ediyorum .Edos sen test yapacak msn kuzum? Kacinci gundesin bugun?
Insallah hic gelmez kuzum nasıl rahat edeceksinz oyle yapin tabi. Ama umarim hic gorup de uzulmezsiniz o negatifiCanım benim bugün çatlama sonrası 10. Günüm ama eşim test yapmamı istemiyor. Negatife hazır değiliz galiba erkenden görmeyelim negatifi diyor. İster istemez negatife ne kadar hazır da olsak üzülüyoruz. Bakalım hiç bilmiyorum ne zaman yapacağımı. Pazara kadar adetim gelir diye tahmin ediyorum .
Bende öyle yaptım 3 gündür oksapar alıyorum nolur olmaz eşim de de kızıyorKuzum benim gecen ay 10.gunde silinmeden koyulasmaya basladi. 12.gun tam arada bir gun yarin koyulasirsa gebelik var demektir. İnşallah vardir bu arada ben igneye cok daha oncesinde basladim. Testin poztiflesmesini beklemedim. Senin de aklinda olsun
O bebek olana kadar yanddınızSenden rahat yok
İnşallah canımKuzum benim gecen ay 10.gunde silinmeden koyulasmaya basladi. 12.gun tam arada bir gun yarin koyulasirsa gebelik var demektir. İnşallah vardir bu arada ben igneye cok daha oncesinde basladim. Testin poztiflesmesini beklemedim. Senin de aklinda olsun
Hadi ya hemen silinmiyo mu kuzum 36 saat sonraIgnenin ertesi gunu görmüştüm kuzum daha erken yapsaydim gorur muydum bilmiyorum. Bir de sonrasinda silinmesini falan bekleyip de testlerini harcama kuzum. Silinmez cunku kolay kolay