- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.021
Ben de Hollanda kızlarYurtdışında olan birini bulunca daha çok sevindim valla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de Hollanda kızlarYurtdışında olan birini bulunca daha çok sevindim valla :)
Ahhh kuzum basbaya var tebrik ederim masallahhh masallah.Saglikla koyulassin insallahhhh :)Kızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 @benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 @simurgggg@edahandro @Afratafrac @melisaa93 blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
İnşallah canım ben de aynı şekilde hep belirti yaşadım bu ay umutsuzum o yüzden bakalım hayırlısı olsun Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallahValla canım inanır mısın son 2 3 aydır psikolojik midir bilmem acayip belirti yaşıyordum. Her ay belirti yaşıyorum ama hep negatifti. Bu ay da göğüs ucu hassasiyeti ve çok az göğüs ağrısı yaşadım sadece. Bariz bir kasık ağrısı falan yoktu yani. Bu sefer de kesin olmadı diyerek hiç ihtimal vermeyerek test yaptım açıkcası. Ama en az belirtim olduğu ay pozitif çıktı. Sadece klomenden dolayı sanırım yumurtlama dönemi baya kasık ağrılıydı. Sonra geçti zaten .Benim de bugün 11.gün yapsan çıkar heralde .
Ahhh kuzum basbaya var tebrik ederim masallahhh masallah.Saglikla koyulassin insallahhhhKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 @benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 @simurgggg@edahandro @Afratafrac @melisaa93 blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
Herşeyin hayırlısı kuzum rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur en kısa zamanda kavuşacaksın bebişineama neden siliyorummsacibelinde B bernaad @benaroz Merveeee57 @tatluboncuk kizlarim ve etiketleyemedigim kizcelerim belki beni merk ediyrsunuz diye yaziyorum bugün 15.gün ve kirmizilar geldi.. 1 gun gecikme oldu sadece okadar sanci agri cektim hepsi regli icn hazirlikmis mucizeme bu ayda kavusamadim bana hep destek oldugunuz icin yanimda oldugunuz icin allah razi olsun buay serbest takilcam kendimi biraz topladiktan snra insallh donerim araniza hakkinizi helal edin canlarim benide dualarinizdan eksik etmeyin hepiniiz dikakt edin kendinize mucizler bizimle olsun allah bize merhamet etsin cok opuyrum hepinizi canlar
Zumruduanka96 canim beni listeden silebilirsin umarim mucizelerimize kavusmak dilegi ile
Ya ya ben seni takipteyim görüyorum yalançııııYok kanka seni unutur muyum yaaa ben pek fazla girmiyorum
Cezalardan ceza beğenin bebeğimBebeğim dün ben yorulmuşum kii erkenden uyudum vallahii Amann sakın cezalandırma aşkım
Gördün gördüm vallahi gördümKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 @benaroz B bernaad sacibelinde Merveeee57 @simurgggg@edahandro @Afratafrac @melisaa93 blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
Buraya boşladığınız için cezaYaa ne cezasııı
Aynı haltı yiyince öyle sanmamız normalHepimizin öyle sanması
Aaa sen bence bizden çok boşladın biz sana ceza verelimm hani nerdesin sen bu saate kadar bak ben burdayımBuraya boşladığınız için ceza
Canım bende bugün ovü testine başlıcam adet biteli 2 gün oldu aslında bir hafta sonra başlayacaktım da labo almıştım geçen ay bitsin de innovita alayım diye erkenden yapmaya başlayacamCanimm sen napiyosun. Site hala ara ara hata veriyor da bakalım. Benim çiş sorunum oldu bugün acildeydim çok şükür her şey yolundaymis
Benim açıklamam var aramızda 2 saat var ben gerideyim ve yeni uyandımAaa sen bence bizden çok boşladın biz sana ceza verelimm hani nerdesin sen bu saate kadar bak ben burdayım
Haykırdım resmen hahahhaAynı haltı yiyince öyle sanmamız normal
DimiamaHaykırdım resmen hahahha
Hee tamam hadi o zaman ceza yok sana affedildinBenim açıklamam var aramızda 2 saat var ben gerideyim ve yeni uyandım
Siz affedilmediniz amaHee tamam hadi o zaman ceza yok sana affedildin
Aman dilini ısır da gerek kalmasınCanım bende bugün ovü testine başlıcam adet biteli 2 gün oldu aslında bir hafta sonra başlayacaktım da labo almıştım geçen ay bitsin de innovita alayım diye erkenden yapmaya başlayacam
Aboooo kız cok fenasın senSiz affedilmediniz ama