- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #25.041
Insallh cannnnn kafami bir topliyim adapte olayim su sinavlarda var vizeler basladi ben daha kitap acamadim cok amin kuzumOyy bende seni yicemm Kuzum benimm sana iyi gelecek olan buysa öyle yap tabi inşallah kafanın içindeki sesleri susturup huzurlu bir ay geçirirsin sonrasında muhteşem bir dönüş yaparsın
Amiinn aminnn bebişim bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur yeterki inancımızı umudumuzu kaybetmeyelim
Yok tatlim umut herdaim var rabbim bir kapiyi acar digerini acar iyiki varsiniz iyikiiiiiiiiiiiiCanımm hemen yıkılmak umutsuzluğa kapılmak yok, bu ay olmazsa önümüzdeki ay
Herşeyin bi zamanı var..
Ama daha iyi hissedeceksen ara vermek iyi gelecekse ara ver tabii ki
İnşallah herşey dilediğin gibi olsun
Biz buradayız
Bende cok seviyrum sizi cidden herseyimde tek destekcim sizsiniz ya sizi yicemmm burda herkes birbirine el etek umudumuz koreltmesin rabbim yar ve yardmcimiz olsun cannnnnCanım benim senin için ne iyi gelecekse öyle yap. Bende herkesi çok seviyorum benimle üzüldüler, sevindiler, endiselendiler dediğin gibi çok güzel destekler, temmeniler,dualar oldu. Aslında en iyisi çok düşünmemek her şeyin bir zamanı var ve inan ne zaman en iyi zaman bunu biz asla bilmiyoruz her şey dileğin gibi olur ve mucizene bir an önce kavusursun inşallah
Aynen ole tatlisimm bizde belki mucizemize kavusuruz canim buay esim yurtdisina cikacak bende kafami toplamam lazim oda yetmezmis gibi vizelerimde yaklasti adapte olmam lazim toparlanayim allhin izniyle allahin izniyle rabbim mucizelerimize kavustrsun bizi iyiki varsiniz hepinizHerşeyin hayırlısı kuzum rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur en kısa zamanda kavuşacaksın bebişineama neden siliyorumm
DUALARDA BULUŞALIM