- 22 Şubat 2023
- 9.638
- 10.697
- 37
-
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #24.941
8-10 gün arası.Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ilişkiden kaç gün sonra kanda hcg cıkar en erken?
İnşallah kuzum Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Hem de ne guzel varKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 benaroz @bernaad sacibelinde Merveeee57 S simurgggg @edahandro @Afratafrac @melisaa93 @blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
Kuzum super ya. Prolaktin o zaman gercekten yediginden ictiginden firlamis demekki. Normale inmesine cok sevindim. Onunde hic bir engel kalmadi. Kritik 3 gun basladi senin icin. Gazan mübarek olsun
Biz de 1 gun giremedik canim.insan alisinca buraya bi bosluk oluyor. Iyiyiz valla. Sende ne var ne yokKızlar selam bir haftadır giremiyorum siteye çıldırttı beni. Şimdi tabletten denedim girdi . Nasılsınız neler yaptınız güzel yeni haberler var mı 100 sayfa birikmiş resmennnnnnn
Zumruduanka96 Merveeee57 @bernaad S simurgggg sacibelinde ve etiketleyemediğim canlar
Aaaa noldu kuzum? Dun hic bakamadim simdi tam oturup etiketlerden okumaya baslamistim. Hayirdir ya? Iyisin dimi? Sanci mi oldu yine
Yok kuzum bu defa da sürekli çişim vardıAaaa noldu kuzum? Dun hic bakamadim simdi tam oturup etiketlerden okumaya baslamistim. Hayirdir ya? Iyisin dimi? Sanci mi oldu yine
Biraz bi koyulaşma takibi yapmayı düşünüyorum canım . Eğer istediğim gibi koyulaşırsa kan veririm bakalım . Buraya da atarım siz de yorum yaparsınız artık koyulaşmış mı diye .Kimyasallarım var diye korkuyorum koyulaşma olmazsa diyeKuzum bende 11. Gün testi yapıp çöpe atmıştım belki hatirlarsin negatif sanmıştım.Aslında değilmiş ertesi gün sabah net gördüm cizgiyi yani 12. Gün. O günün akşamı verdiğim kanda ise 89.6 çıkmıştı. 11. gün silik çizgiyi farketseydim muhtelemen 40 li bir şey görecektim betada kan ver istersen kuzum.
Canımm benim senin sevincini yerim Çooook teşekkür ederimmmCanımm o zaman bu sonuç tamamdır okeydir bebektirinşallah test hatası değilse hamillessiiinn hayırlı uğurlu olsun kuzum. Klomen sana çok iyi geldi maşallah çok çok çok sevindim.
Aa o bende de var kuzum. Bir de zor yetisiyorum resmen ama idrar tahlili temiz cikti. O yuzden belirtilere ekledim ben onuYok kuzum bu defa da sürekli çişim vardıama aşırı derecede çişe cikiyorum adam akıllı bişi yok idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım hemen acile gittik keseye baktılar yine bir de idrar verdim doktor enfeksiyon değil dedi bol su iç dedi.
Hiç korkma için rahat olsun endişe iyi bir şey değil. Bende çok endişeliyim iyi gidiyoruz şuan çok şükür. İyi düşünelim iyi olsunBiraz bi koyulaşma takibi yapmayı düşünüyorum canım . Eğer istediğim gibi koyulaşırsa kan veririm bakalım . Buraya da atarım siz de yorum yaparsınız artık koyulaşmış mı diye .Kimyasallarım var diye korkuyorum koyulaşma olmazsa diye
Sana hemen koyulasma takip cizelgesi atalim kuzumBiraz bi koyulaşma takibi yapmayı düşünüyorum canım . Eğer istediğim gibi koyulaşırsa kan veririm bakalım . Buraya da atarım siz de yorum yaparsınız artık koyulaşmış mı diye .Kimyasallarım var diye korkuyorum koyulaşma olmazsa diye
Olumsuz hic dusunme kuzum inşallahh iyi olacak. Ben de cok kimyasal gecirdim. Buradaki herkesi de illallah ettirmiştim umutsuzlugumla. Hala da koyulasmaya inanamiyorum. Donup donup bakiyorum bazen. Guzel haberlerle gel her sabah burayaBiraz bi koyulaşma takibi yapmayı düşünüyorum canım . Eğer istediğim gibi koyulaşırsa kan veririm bakalım . Buraya da atarım siz de yorum yaparsınız artık koyulaşmış mı diye .Kimyasallarım var diye korkuyorum koyulaşma olmazsa diye
Yolk sac oluşmuş kuzum bu boş gebelik olmadığı anlamına geliyor 3-5 güne bebisi görürüz dedi doktor. Korkularım vardı, kimyasal,boş ve dış gebelik. Şimdilik bunların hicbiri olmadığından %100 emin olduk. Eşim de diyor sen kese fotosu almaya mi gidiyon napiyon sürekli acildeyiz diyorAa o bende de var kuzum. Bir de zor yetisiyorum resmen ama idrar tahlili temiz cikti. O yuzden belirtilere ekledim ben onuayy iyi sevindim ya ciddi bisey olmamasina simdi basabas gidip en basindan takip edince sureci sende olan bisey bende olmus gibi etkiliyor valla. Hep guzel haberler alalim insallah kuzum
Ayy bu görsel çok iyi oldu valla sağol canım çizelgeyi hemen favorilerime ekliyorumSana hemen koyulasma takip cizelgesi atalim kuzumburdan bakabilirsin
Cok iyi masallahYolk sac oluşmuş kuzum bu boş gebelik olmadığı anlamına geliyor 3-5 güne bebisi görürüz dedi doktor. Korkularım vardı, kimyasal,boş ve dış gebelik. Şimdilik bunların hicbiri olmadığından %100 emin olduk. Eşim de diyor sen kese fotosu almaya mi gidiyon napiyon sürekli acildeyiz diyorvalla çok korktum ya idrar yolu enfeksiyonundan. Çünkü aile hekiminde dediler ki ilk 3 ay düşüğe son 3 ay erken doğuma sebep oluyor. En ufak bir gariplik hissedersen mutlaka idrar ver dediler. Bende keyfimdem gitmedim yani. Ama sağolsun doktor her gittiğimde ultrasonda gördüğünü ayrıntılı anlatıp bir görsel tutuşturdu elime
Canımm gözünaydınn var gibi değil, var tabii kiiiKızlar günaydın valla bir garip oldum titriyorum. Var gibi dimi yalütfen benim gördüğümü görün Zumruduanka96 benaroz @bernaad sacibelinde Merveeee57 S simurgggg @edahandro @Afratafrac @melisaa93 @blackkdahlia ve diğer kızlar. Heyecandan aklıma gelmiyor valla
Eki Görüntüle 3331445
Tamamdır kuzucum çok teşekkür ederimBen de eşime yaptıracaktımeşim bana yapacam diye kendi eline sapladı iğneyi çok stres olmuştu. Öyle olunca ben kendim yaptım, çok da kolay olmuştu. Eşin yaparsa ne mutlu kolaycacık hallolur inşallah canım. Evet göbek deliğinin üç dört parmak yanı. Youtubeda videoları var. Doktorun göstermiştir gerçi muhtemelen. Göbek en güzeli canım.
Aynen öyle kuzucum demek ki yediğimiz içtiğimiz çok etkiliyomuş prolaktini bu da herkesin aklında bulunsunKuzum super ya. Prolaktin o zaman gercekten yediginden ictiginden firlamis demekki. Normale inmesine cok sevindim. Onunde hic bir engel kalmadi. Kritik 3 gun basladi senin icin. Gazan mübarek olsun10 gun sonra guzel haberi almak umuduyla