💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Herkese selamlar :)

Korunmayı bırakalı 2 ay oldu konuyu dışardan taki ediyordum ancak yazmak istedim. Şuan 30 yaşındayım, ilk bebeğimiz olacak. O kadar yeniyim ki konuya herhangi bir takip yapmıyorum yalnızca regl uygulaması kullanıyorum. Reglim düzenli yurtdışına gelmeden kontrollerimi de yaptırdım bir sorun çıkmadı. Doktor tavsiyesi ile folik asit kullanıyorum. Sizden gaza gelip ovulasyon testi almak üzerim :) umarım herkesin güzel haberler aldığı bir ay olur

Korunmayı bırakalı 2 ay oldu konuyu dışardan taki ediyordum ancak yazmak istedim. Şuan 30 yaşındayım, ilk bebeğimiz olacak. O kadar yeniyim ki konuya herhangi bir takip yapmıyorum yalnızca regl uygulaması kullanıyorum. Reglim düzenli yurtdışına gelmeden kontrollerimi de yaptırdım bir sorun çıkmadı. Doktor tavsiyesi ile folik asit kullanıyorum. Sizden gaza gelip ovulasyon testi almak üzerim :) umarım herkesin güzel haberler aldığı bir ay olur
Hoş geldin canım son adet tarihin birde bekledin adet tarihi nedir ekliyim listeye🥰tez vakitte güzel haberler alırsın umarım 🙏nerde yaşıyosun

Kız o zaman doktorunun dediğini dinlesene 😅 sormuşsun bana. Ben doktordan iyi bilmem 🥰... Ben klomen uzmanıyım. Diğer arkadaşa doktor klomenin sayısını neden o kadar çok verdi onu anlamak için amh FSH sordum ona.. sen kendi doktorunu dinle 😅
Kuzular klomen ya da diğer ilaçlar neden ne zaman kullanıyor ? Benim bunlara başlamam lazımmı🥰

Teşekkür ederim :) En son regl günüm 19 Ekim, beklenen 10 Kasım, Almanya’da yaşıyorum:)
Benim de beklenen 10 kasım. 6 aydır korunmuyorum ben de 2 ay ovü yaptım ama ister istemez stres oluyor insan yani ilişkiler ona göre oluyor, eğer bir sıkıntı yoksa bebek için ilişki yapma zaten gün aşırı ilişkin varsa denk gelir 🙏 umarım bebişler gelir kısa zamanda 💗

Teşekkür ederim :) En son regl günüm 19 Ekim, beklenen 10 Kasım, Almanya’da yaşıyorum:)
Benim de beklenen 10 kasım. 6 aydır korunmuyorum ben de 2 ay ovü yaptım ama ister istemez stres oluyor insan yani ilişkiler ona göre oluyor, eğer bir sıkıntı yoksa bebek için ilişki yapma zaten gün aşırı ilişkin varsa denk gelir 🙏 umarım bebişler gelir kısa zamanda

Kızlar selam bir haftadır giremiyorum siteye çıldırttı beni. Şimdi tabletten denedim girdi . Nasılsınız neler yaptınız güzel yeni haberler var mı 100 sayfa birikmiş resmennnnnnn

Zumruduanka96 Zumruduanka96 @Merveeee57 @bernaad @simurgggg sacibelinde sacibelinde ve etiketleyemediğim canlar
Canimm sen napiyosun. Site hala ara ara hata veriyor da bakalım. Benim çiş sorunum oldu bugün acildeydim çok şükür her şey yolundaymis 🙏🙏

Benim de beklenen 10 kasım. 6 aydır korunmuyorum ben de 2 ay ovü yaptım ama ister istemez stres oluyor insan yani ilişkiler ona göre oluyor, eğer bir sıkıntı yoksa bebek için ilişki yapma zaten gün aşırı ilişkin varsa denk gelir 🙏 umarım bebişler gelir kısa zamanda

Genellikle gün aşırı ilişkimiz oluyor ancak yine de bir şeyleri ters yapıyormuş hissine kapıldım ister istemez :) dilerim güzel haberler alırız 🐥

Genellikle gün aşırı ilişkimiz oluyor ancak yine de bir şeyleri ters yapıyormuş hissine kapıldım ister istemez :) dilerim güzel haberler alırız 🐥
Ben de öyle 2 ay denedim canım benim 28 günde bir oluyor regl döngüm ve 15. 16. Günler yumurtlama oluyor o yüzden takip etmedim belirtilerden de anladım artk 🙏 istersen dene canım için belki öyle rahat eder

Bir iki gün daha beklerim bidaha test yaparım gelmezse bebeğim ilk gebeliğimi de adetten bir hafta sonra yaptığım testte öğrenmiştim mevsim değişikliği ırt zırt etkiliyo hemen
Herşey etkiliyo zaten kuzum stres hava yediklerimiz ama bebiş haberi gelicek ben inanıyorum🥰

Aramıza hoş geldin 🌸 en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah sormak istediklerin olursa birimizden birimiz yanıtlarız mutlaka ❤

X