- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi Zumruduanka96
Koltukaltından da ölçen var ama doğrusu vajina içi oraya da en yakın dil altı diyorlarKuzum koltukaltı ölçsek olmaz mı ? Benimde bat a yarın itibari ile beş kalıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koltukaltından da ölçen var ama doğrusu vajina içi oraya da en yakın dil altı diyorlarKuzum koltukaltı ölçsek olmaz mı ? Benimde bat a yarın itibari ile beş kalıcak
Ay sesli güldüm dil atımı yakınmışKoltukaltından da ölçen var ama doğrusu vajina içi oraya da en yakın dil altı diyorlar
Tamam 5e kurdum saatiYarın sabah değerlendirin balım ohhh gelsin bebiş
Başkasınaydı bu yazın galiba canımcımAynı günü bekliyormuşuz hadi uğur getirelim birbirmze benim pik 3 eylül çatlama 5 eylül oldu seninde öyle mi ?
Bol şansss bebişimizi yerine ulaştırınTamam 5e kurdum saati
EvetAy sesli güldüm dil atımı yakınmış
Biz seninle böyle
Biz seninle böyle
Tabii tanımadan böyle sevdik bizAy şahane yaaaaaa hepinizle böyleyim şuan
Merhaba kızlar bende 3 yıl evliliyim bk sıkıntımız yok bu ay femara kullandim büyüyen yumurtam coktu diye doktor iğne vermedi 1 hafta degerlndirin dedi 10/günü değerlendirdik adetimdn bir gün önce kahverengi iki damla leke değdi adet sancısı da cktkm 3 gün gecikmem var hayla hasta olmadım ama git gide göğüs agrkm fazla olmaya basladı hic böylesi olmamıştı bide lekeden sonra hep su.beyaz gibi akintim olmaya basladı gebelik olabilirlik ya yada neden olmuş olabilirTeşekkür ederim balım hepimizi
Pirinç kadar Tertemiz bembeyaz kalbini sunuyormuş ona naime bilal dr kıytırık fındıkların tadına bakmak istiyormuşŞair burda ne anlatmak istemiş
Test yaptın mı canımMerhaba kızlar bende 3 yıl evliliyim bk sıkıntımız yok bu ay femara kullandim büyüyen yumurtam coktu diye doktor iğne vermedi 1 hafta degerlndirin dedi 10/günü değerlendirdik adetimdn bir gün önce kahverengi iki damla leke değdi adet sancısı da cktkm 3 gün gecikmem var hayla hasta olmadım ama git gide göğüs agrkm fazla olmaya basladı hic böylesi olmamıştı bide lekeden sonra hep su.beyaz gibi akintim olmaya basladı gebelik olabilirlik ya yada neden olmuş olabilir
Hahaha Naime yi seviyorum ya tam komediPirinç kadar Tertemiz bembeyaz kalbini sunuyormuş ona naime bilal dr kıytırık fındıkların tadına bakmak istiyormuş
Bende bayılıyorum naimeyeHahaha Naime yi seviyorum ya tam komedi
Hayir koydeyim test alamyrm suan ilk.defa leke oldu ve ilk defa göğüs agrim durmadan devam ediyorTest yaptın mı canım
Selam kizlar benimde sat 29 Ağustos bat 28 Eylül uygulamaya göre. Ama bu ay ovulasyon takibi yapıyorum bakalimmmEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
ANNEADAYI ️SAT️ ️BAT️ DURUM Zumruduanka96 26 Ağustos 25 EYLÜL @melisaa93 3 Eylül 3Ekim @Sipser 21 Ağustos 21 Eylül @Sevimli_35 17 Ağustos 14 Eylül @tweeetyyy @gulseliinn 17 Ağustos 17 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @IADK @beyons @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @esmeyanayan 12 Ağustos 15 Eylül @pellypell 28 Ağustos 23 Eylül @Smyrnasi 8 Ağustos 11 Eylül @kova35 16 Ağustos 11 Eylül @Linakiz 3 Eylül 30 Eylül L A L 24 Ağustos 23 Eylül @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Alinnnn 26 Ağustos 21 Eylül @begmsss 23 Ağustos 21 Eylül edahandro 2 Eylül 28 Eylül Orangegreysky 21 Ağustos 18 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @yasemin9191 16 Eylül @ndresn 29 Ağustos 26 Eylül @mevsimselgecis 19 Ağustos 15 Eylül @gucluol 19 Ağustos 18 Eylül