- 25 Haziran 2022
- 2.215
- 1.990
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #23.041
En iyi yol miss gibi ruhu duymadan yola devamYok normalde her gün istekli olan adam o günün verimli gün olduğunu duyunca geriliyor. Psikolojik sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyi yol miss gibi ruhu duymadan yola devamYok normalde her gün istekli olan adam o günün verimli gün olduğunu duyunca geriliyor. Psikolojik sanırım.
Çok haklısın canım çok teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız. Tüm hevesimi kursağımda bırakmaya ant içmiş gibi davranıyor. Ama ben geri çekilcem artık o gelsin. Ve bu bebek mevsuzunu açmayacam artık. Gönül isterdi ki herşeyi onla bir heyecanla paylaşayım. Burdan tüm öğrendiklerimi, örnek hikayeleri, mucizeleri.. Ama o bu konuda yanımda olamadı. Tekrar çok teşekkür ederimÜzülme üzme kendini balım ayrıca bu tür meselelere bende eşimi götürmedim farkındayım yanında istiyorsun ama bence götürme sen kendin hallet hatta hissettirme ama emin ol baba olacağını duyduğu gün sevinçten havalara uçar belkide çok fazla bu konuyu duyduğu için böyle davranıyordur başka korkular yüklüdür kafasında ama biraz da kendini geri çek yani demek o laflar git trip at biraz bende üzülüyorum çocuklara annelere ama ne yapayım sadece kuran okuyup dua etmek geliyor elimden onlara olan zulmü eşime mi bağliyim evladıma neden mi varsın diyim Allah korusunda yani saçma bir tepki vermiş
Hadi bakalım ne zamana kadar durabileceksinYarınn şeytann dürterrr biraz daha almayım
Yaa nasıl testin yokkOlmayan testi nasıl yapayım elde var 0
Vallaha yok ya almadım ki olsunYaa nasıl testin yokk
Kuzucum üşüttün mü acaba ? Doktora gitseydin keşkeKuzum sabahtan beri başım ağrıyor afedersin kaç kez istifra ettim saymadım bile ilaçta içmiyorum nane limon içip buz kıyuyorum artık sinirim bozuldu
Anladım, neyse artıkVallaha yok ya almadım ki olsun
Ben bu ay Allah’a emanet aşkımAnladım, neyse artık
İyi gelmiştir ama dimi itiraf etMesela Şuan ağladım geldim buraya baş ağrım da sinirimi acayip bozdu ne yaptıysam geçmiyor artık mide de bir şey kalmadı
Tamam kuzucumm haber de veririm tabiKuzum hiç telaş yapma zararsız kistler oluyor onlardandır ama yine de sen doktora git bizi de haberdar et
İnşallah kuzucumm öyle yapcamKuzucumm hiç sıkma canını önemli bi şey değildir Allah ın izniyle kötü düşünüp kötüyü çağırma ama yine de kontrolün git tabii ki
Migren var kuzum bende o yapıyor böyle beniKuzucum üşüttün mü acaba ? Doktora gitseydin keşke
Umarım canım inşallah pozitiftir4 gün var canım kasık ağrılarım oluyor bazen çok arada kaldım acaba gebelik olur mu olmaz mı diye test ilk yaptığımda çift çizgi göremedim sonrasında bu hale geldiğini fark ettim umarım beni yanıltmaz
Sağlıkla kavusun ınsallah cok sevındımEvet kuzum inşallah
Suan karnmda kasilmalar hafif agrilar kasikta batmalar bana gore bebek tutuyor 1 hafta gecsede test yapsamHele iki karnım ağrısın tamamdır. Ertesi gün test yapasım geliyor.
Icimzdeki bu durduramadgmz seyi nasil kontrol altina alicaz ya test cok pahali bende oyuzden 10. Gunu bekledmDuramıyorummm
Ah kuzum kıyamam nasıl üzülmüşsündür ama erkekler baba olmak istememek değilde kucaklarına almadan baba olmak hakkında fikirleri bile olmuyor. Senin gibi düşünme onu çokta canını sıkma savaşın ortasında bile çocuk doğuyor dünya bir şekilde devam ediyor canım. Kırıldığını bu yüzden üzüldüğünü söyle seni bu kadar kırmaya hakkı yok. Bizde üzüldük moralimiz bozuldu ama ikisi çok farklı durumlar. Kendini üzüp strese girme canım sinirle insanlar neler demiyor kiKızlar merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Burası benim kendimi rahatlıkla ifade edebildiğim bir yer ve sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Benim eşim bu Filistin savaşı için çok moralsiz. Hastane bombalamasının olduğu gece eve gelince kafasını yatağa gömdü bir süre öyle durdu mesela. Elbet hepimiz üzülüyoruz. Rabbim yardımcıları olsun inşallah. Ama demek istediğim benim eşim oldukça hassas diyelim bu mevzuda
Her neyse bu hassasiyet cinsel hayatımıza çok kötü yansıdı. Artık beni arzulamıyor diye hissediyorum. Her zaman erkek isteyecek değil diye ben yaklaşıyorum ama oralı değil pek. Yani bariz bir değişim var. Aslında normal hayatına devam ediyor son zamanlarda yiyor içiyor gülüyor ama bu mevzu beni çok üzmeye başladı. Bu akşam yine ben girişim yapınca bunlar olurken bunu yapacak olmak iyi hissetirmiyor gibi bişey dedi.
Ben bu ay doktora gittim ve ilişki günlerini tarih tari verdi kadın. İlk ikisi oldu ama pik günü(en önemli gün) eşim nazlandı. Sen çocuk istiyorsun çocuklar ölüyor dedi bana. Ben duyarsızmışım gibi hissettirdi. Anlattım bu en önemli gün olması çok önemli dedim, diğer günler olmuyor mu dedi. Kısaca o gün çok kavga ettik. Olsun artık Allahın belası çocuk dedi Sinirle dedi biliyorum ama içimden atamıyorum. Sonra özür falan. Off
Kızlar çok uzattım özür dilerim, bu ay olmazsa şaşırmam çünkü en önemli günü değerlendiremedik. Sizce sabırlı mı olmalıyım. Neden benim eşim benim kadar istemiyor bilmiyorum. Sen istiyorsun diye istiyorum dedi. İnsan baba olmak istemez mi ya
Erkekler nedense bi tuhaflarr ya biz 5 sene ugrastık istiyor muydu evet ama hiç üstüne düşmezdi neden olmuyor ay cok istoyorum fılan dedıgını hıc duymadım. Ama doktorsa doktor ilaçsa ilaç ne gerekşyorsa yaptı. Ama bizim düşüncelerimizii duygularımızı anlayamıyorlar sende benimkileri anlayamazsın der mesela hep. Oğluma hamileyşm annecim diye seviyorum kızardı bana hep annen mi o senin diye. Doğurdum bi baktım babacım diye seviyor nolduuu dedim biley diyemedi tabi. Bir de şunu eklemek istiyorum bize tüm duygular hamileyken yükleniyor ama erkekler kesinlikle kucaklarına aldıklarında tadıyorlar o duyguyu biz kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruzÇok haklısın canım çok teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız. Tüm hevesimi kursağımda bırakmaya ant içmiş gibi davranıyor. Ama ben geri çekilcem artık o gelsin. Ve bu bebek mevsuzunu açmayacam artık. Gönül isterdi ki herşeyi onla bir heyecanla paylaşayım. Burdan tüm öğrendiklerimi, örnek hikayeleri, mucizeleri.. Ama o bu konuda yanımda olamadı. Tekrar çok teşekkür ederim
Emin ol hayırlı zaman gelecek miniğin belki hissettirmez bir bakmışsın seninleÇok haklısın canım çok teşekkür ederim. Hepiniz iyi ki varsınız. Tüm hevesimi kursağımda bırakmaya ant içmiş gibi davranıyor. Ama ben geri çekilcem artık o gelsin. Ve bu bebek mevsuzunu açmayacam artık. Gönül isterdi ki herşeyi onla bir heyecanla paylaşayım. Burdan tüm öğrendiklerimi, örnek hikayeleri, mucizeleri.. Ama o bu konuda yanımda olamadı. Tekrar çok teşekkür ederim
İnşallah canım sağolasın desteğin içinEmin ol hayırlı zaman gelecek miniğin belki hissettirmez bir bakmışsın seninle