Aa valla çok çok sevindim canımm Allah hayırla sağlıkla kucağına nasip etsin sen artık pembişlere süslere püslere başla :)hatun ogrendm sonunda cinsiyet kizim oluyor ❤❤
aynen ya cok sukur senin ne zaman randevunAa valla çok çok sevindim canımm Allah hayırla sağlıkla kucağına nasip etsin sen artık pembişlere süslere püslere başla :)
Benimkine daha 2 hafta var nerdeyse canım ama bana erkeğe benziyo dedi ya değişmez heraldeaynen ya cok sukur senin ne zaman randevun
yanilma payi illa oluyo ama hayirlisi olsn insallah sag saglm kucagimiza alalim rabbim olamyanada nasip etsinBenimkine daha 2 hafta var nerdeyse canım ama bana erkeğe benziyo dedi ya değişmez heralde
Amin amin canım çok doğru sağlıklı olsunlar yeteryanilma payi illa oluyo ama hayirlisi olsn insallah sag saglm kucagimiza alalim rabbim olamyanada nasip etsin
bana bir erkek bir kız demişti ikiside oğluş çıktıAmin amin canım çok doğru sağlıklı olsunlar yeter
2 erkek anası he :) Allah sağlıkla kucağına nasip etsin nasıl gidiyo hamişlik canımmbana bir erkek bir kız demişti ikiside oğluş çıktı
Amin canım hepimizin sağlıkla devam etsin inşallah2 erkek anası he :) Allah sağlıkla kucağına nasip etsin nasıl gidiyo hamişlik canımm
bana bir erkek bir kız demişti ikiside oğluş çıktıAmin amin canım çok doğru sağlıklı olsunlar yeter
kacinci haftada ama simdi bana 16 haftamda dedi yanilma payi olmaz heralde yabana bir erkek bir kız demişti ikiside oğluş çıktı
Amin canım hepimizin sağlıkla devam etsin inşallahevet yaa eşime diyorum aşiretle falan evlenseydim ağırlığımca altın takarlardı senin belli değil demi daha
benim sabah bulantım azaldı çok şükür 7 günün toplasan 2 sinde kusuyorum, gün içinde yemeklerden sonra çok bulanıyo sakız çiğnemek iyi geliyo bana deneyebilirsinçok doğru yok değil canım 12. Haftada erkeğe benziyo demişti daha gitmedim 15 olduk benim biraz zor geçiyo mide bulantılarım devam istifra ediyorum bazı sabahlar yine buna Şükür tabi
Deniyim valla canım sağol inşallah iyi gelir çatlak için bişey kullanmaya başladın mıbenim sabah bulantım azaldı çok şükür 7 günün toplasan 2 sinde kusuyorum, gün içinde yemeklerden sonra çok bulanıyo sakız çiğnemek iyi geliyo bana deneyebilirsin
ya benim kaşınıyo onun için nemlendirici bepantol kullanıyorumda çatlakları çok sallamıyorum çünkü ben 3 sene önce 25 kilo verdiğimde fazlasıyla çatlamıştım aynı yerlerden genişlerim benceDeniyim valla canım sağol inşallah iyi gelir çatlak için bişey kullanmaya başladın mı
Baya vermişsin bende kaşınmaya başladım doktor lierac kullan dedi ama daha almadım eczaneden bi krem almıştım organik o bitince doktorun dediğini alıcam artık baya pahalı ama gerçi genetikmiş birazdaya benim kaşınıyo onun için nemlendirici bepantol kullanıyorumda çatlakları çok sallamıyorum çünkü ben 3 sene önce 25 kilo verdiğimde fazlasıyla çatlamıştım aynı yerlerden genişlerim bence
canım ben bunları eczaneden değil internetten alıyorum çok ciddi fiyat farkı var mesela ocean mumy kullanıyorum eczane 80 liramı ne dedi internetten 55 yada 60 a aldıkBaya vermişsin bende kaşınmaya başladım doktor lierac kullan dedi ama daha almadım eczaneden bi krem almıştım organik o bitince doktorun dediğini alıcam artık baya pahalı ama gerçi genetikmiş birazda
Valla bende aynı şeyden korkuyorum napıcan şimdi iltihapta kötüevet korktugumuzu cagiriyoruz die bisey gercek valla dis agrisindan korka korka agrisyi cagirdim curugum var sanirim dayanilmaz agrim yok doktorum tedavi olabilirsn dio ama biraz ertelemek istiyorum sorum su curuk ertelesem dayanamayacagm agri olana kadar bebege zarar verir mi basina gelen varmi tecrubeli hamisler
duruyo simdilik cok hassaslastilar ama ya 4 ayda basliomus zaten vitamin kullanmiodum kullanmaya basladim yogutr flaan tuketiyorum gargara yapiyorum simdilik duruyom vallaValla bende aynı şeyden korkuyorum napıcan şimdi iltihapta kötü
İnşallah atlatırsın Diş ağrısı çok zor Vitamin neden kullanmadınduruyo simdilik cok hassaslastilar ama ya 4 ayda basliomus zaten vitamin kullanmiodum kullanmaya basladim yogutr flaan tuketiyorum gargara yapiyorum simdilik duruyom valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?