Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim niye öyle oldu acaba 25 yumurta toplanmıştı benden sizde de pcos var mi
Ben de pcos yok normaldi yumurtlamam canım ama herkesin tedavisi kendine özeldir bir bildiği vardır dr unun merak etme sen bize lazım değilse sana olması gerektir tedavi için bilemeyiz biz onu

benim bebegim beni simdiden gece uyanmalarina alistirio sanirim gece o kadar cok uyaniyorum ki ve uykum olmuyo tekrar yatana kadar donup duruyorum karnim kipir kipir sanki daha erken ama ordakk kan akisini hissediyorum sanki bide solda hissediyorum sola donerken canim acio simdiden yuz ustu yatmayi ozledm

Anlaşılan 9 ay uyku yok size benimde gece rahatszılıgım oluyo dönerken ederken kasıklarım agrıyo. Ama sabahta uykudan zorla kalkıyorum gece yatamasam da

Anlaşılan 9 ay uyku yok size benimde gece rahatszılıgım oluyo dönerken ederken kasıklarım agrıyo. Ama sabahta uykudan zorla kalkıyorum gece yatamasam da
yok ya bnm baya baya uykum olmuyo normaldede acayip uykuyu seven ben artik tekme atacagi zmanlar hc uyumuycam heralde

Belli oldu canim 2ocak transfer

Canım bende lucrin vuruldum rahim dinlendirmede ikinci kontrolde yeterince kalınlaşma olmamış dedi. Hocam benim rahimde problem yok kendi haline bıraksak olmaz mı dedim insan kendinin doktoru boşuna dememişler. Bu doktor tedavimi yapan değildi başka şehirde takibim oldu. Bir daha gidince normal kalınlığı olmuştu onun için ben lucrini bu sebeple bıraktım. Yoksa bence devam edilecekti. Ben adetin 19. Günü transfer oldum. İlacı adetin 3. Günü başladım. İnşallah rabbim muradını verir.

Canim yumurtasi fazla olan kisilere Allah korusun ohss olmasin diye lucrin veriliyor..pcosluysan lucrin kullanilir..az yumurta olursa ovitrelle kullanilir.. bende lucrin kullandim 21 yumurta toplandi benden
Bende 31 i yumurta verdim. Ohss olmadım çok şükür ama bir süre vuruldum. Rahmim tepki vermedi kesince lucrini tamam şimdi oldu dedi doktor.

Belli oldu canim 2ocak transfer
bende çok şükür pozitif sonuç aldım. 5.gün embriyosu2. Deneme de tuttu çok şükür

ya bana umut oldun insallahhhh. Benimde jel torularinin arasinda siyah akinti vardi ama jel torusu degildi ve beni korkutmustu transfer gununude sayarsam 3. Gun geldi

Kızlar selaamm bende bugün transfer oldum 2 embriyo biri çok iyi dedi doktor biri orta dedi umarım her şey çok güzel olur pozitif sonuç alırım hepimiz alırız güzel sonuçlar inşallah
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız kendinizi çok dinlemeyin rahat olun güzel sonuçlar olur inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…