- 29 Nisan 2019
- 170
- 98
- 13
- 34
Benim niye öyle oldu acaba 25 yumurta toplanmıştı benden sizde de pcos var miBen tek yumurtaliktan 18 yumurta toplandı ama lucrin kullanmadım ve ovitrella kullandm yumurtalar çatlasn ve toplansn diye
Ben de pcos yok normaldi yumurtlamam canım ama herkesin tedavisi kendine özeldir bir bildiği vardır dr unun merak etme sen bize lazım değilse sana olması gerektir tedavi için bilemeyiz biz onuBenim niye öyle oldu acaba 25 yumurta toplanmıştı benden sizde de pcos var mi
Sisli memorial bu sekilde uyguladi..bende netten arastirdim..oBen tek yumurtaliktan 18 yumurta toplandı ama lucrin kullanmadım ve ovitrella kullandm yumurtalar çatlasn ve toplansn diye
benimde ayni hadi bakalm gittin miEvet progesteron fitil günde 3 kere bide folik bakalım yarın ne dicek
Anlaşılan 9 ay uyku yok sizebenim bebegim beni simdiden gece uyanmalarina alistirio sanirim gece o kadar cok uyaniyorum ki ve uykum olmuyo tekrar yatana kadar donup duruyorum karnim kipir kipir sanki daha erken ama ordakk kan akisini hissediyorum sanki bide solda hissediyorum sola donerken canim acio simdiden yuz ustu yatmayi ozledm
yok ya bnm baya baya uykum olmuyoAnlaşılan 9 ay uyku yok sizebenimde gece rahatszılıgım oluyo dönerken ederken kasıklarım agrıyo. Ama sabahta uykudan zorla kalkıyorum gece yatamasam da
Yok canım randevum 3 te inşallah güzel geçer herşeybenimde ayni hadi bakalm gittin mi
Sizde tam tersi etki olmuş ozaman.yok ya bnm baya baya uykum olmuyonormaldede acayip uykuyu seven ben artik tekme atacagi zmanlar hc uyumuycam heralde
Belli oldu canim 2ocak transferListemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
Güncel ;
Hanımlar, negatif alan herkesi listeden çıkardım. İnşallah başka başlıklar altında sevincinze ortak olmak nasip olur. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin.
Katılan herkese teşekkürler
@Master
>>Yaş 281.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
B Bir umuttt34
>>Yaş 291.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
cersenda
>>Yaş 331.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
Minnaklarimm
>>Yaş 313.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer bekliyor
nilayyy16
>>Yaş 251.deneme
2.gün
EmbriyoPozitif ✔
Mavili hatun
>>Yaş 281.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
Muallim09
>>Yaş 283.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
kelebekmkelebek
>>Yaş 303.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
maldelmor
>>Yaş 311.deneme
3.gün
EmbriyoOcak'ta Transfer
Hayaller28
>>Yaş 231.deneme
5.günEmbriyoPozitif ✔
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
@Alya0507
>>Yaş 351.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
@Trn hcr
>>Yaş 264.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
Cigdem2610
>>Yaş 262.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
B benim bebisim
>>Yaş 356.deneme
6.gün
EmbriyoPozitif✔
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif ✔
34oknds
>>Yaş 311.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
Red Velvet
>>Yaş 352.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
aaynaa
>>Yaş 341.deneme
5.gün Embriyo7 Aralık Transfer
fatmasecret19
>>Yaş 292.deneme
3.gün
EmbriyoAralık adeti
bekliyor
Nesquik9
>>Yaş 353.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
@memure0672
>>Yaş 251.deneme
5.gün
Embriyo14 Aralık Transfer
@emidaf09
>>Yaş 311.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
Puzzle01
>>Yaş 411.deneme
3.gün Embriyo6 Aralık Transfer negatif alan Arkadaşlar, Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.
Canım bende lucrin vuruldum rahim dinlendirmede ikinci kontrolde yeterince kalınlaşma olmamış dedi. Hocam benim rahimde problem yok kendi haline bıraksak olmaz mı dedim insan kendinin doktoru boşuna dememişler. Bu doktor tedavimi yapan değildi başka şehirde takibim oldu. Bir daha gidince normal kalınlığı olmuştu onun için ben lucrini bu sebeple bıraktım. Yoksa bence devam edilecekti. Ben adetin 19. Günü transfer oldum. İlacı adetin 3. Günü başladım. İnşallah rabbim muradını verir.Kızlar merhaba pozitif alanlara hayırlı olsun doğurmak da nasip olsun inş darısı ben ve isteyen herkese. Hatırlarsanız 15 Kasım da opum olmuştu 25 yumurta toplandı 5.gune giden 2 yumurta kaldı onlarda donduruldu pcos olduğum için hafif ohss atlattım. Neyse ilk adetimi oldum opudan sonra ve 21.gunu lucrin iğneye başladık 10unite. Bir sonraki. Adete kadar yapicam dedi ve adet olunca da geleceksin lucrin 5 ünite ye duscez estrofem e baslicaz dedi. Şimdi sorum şu tranferim ne zaman olur sizce transfer gününe Kadar lucrin e devam edecek miyim
Bende 31 i yumurta verdim. Ohss olmadım çok şükür ama bir süre vuruldum. Rahmim tepki vermedi kesince lucrini tamam şimdi oldu dedi doktor.Canim yumurtasi fazla olan kisilere Allah korusun ohss olmasin diye lucrin veriliyor..pcosluysan lucrin kullanilir..az yumurta olursa ovitrelle kullanilir.. bende lucrin kullandim 21 yumurta toplandi benden
seninde herseyin gec oluyo yaYok canım randevum 3 te inşallah güzel geçer herşey
Belli oldu canim 2ocak transfer
bende çok şükür pozitif sonuç aldım. 5.gün embriyosu2. Deneme de tuttu çok şükürListemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
Güncel ;
Hanımlar, negatif alan herkesi listeden çıkardım. İnşallah başka başlıklar altında sevincinze ortak olmak nasip olur. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin.
Katılan herkese teşekkürler
@Master
>>Yaş 281.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
@Gmzzezuzu
>>Yaş 252.deneme
3.gün
EmbriyoPozitif✔
Yadee
>>Yaş 294.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
B Bir umuttt34
>>Yaş 291.deneme
5.gün EmbriyoPozitif✔
cersenda
>>Yaş 331.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
Minnaklarimm
>>Yaş 313.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
Gebelikaski
>>Yaş 261.deneme
5.gün
Embriyo2 Ocak Transfer
nilayyy16
>>Yaş 251.deneme
2.gün
EmbriyoPozitif ✔
Mavili hatun
>>Yaş 281.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
Muallim09
>>Yaş 283.deneme
5.gün EmbriyoPozitif
✔
S superkaliflower
>>Yaş 304.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
kelebekmkelebek
>>Yaş 303.deneme
5.gün
EmbriyoTransfer
bekliyor
maldelmor
>>Yaş 311.deneme
3.gün
EmbriyoOcak'ta Transfer
Hayaller28
>>Yaş 231.deneme
5.günEmbriyoPozitif ✔
B Babydust80
>> Yaş 392.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
@Alya0507
>>Yaş 351.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
sykapusuz
>> Yaş 292.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif✔
@Trn hcr
>>Yaş 264.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
Cigdem2610
>>Yaş 262.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
B benim bebisim
>>Yaş 356.deneme
6.gün
EmbriyoPozitif✔
B beklenenmucize
>>Yaş 272.deneme
5.gün
EmbriyoPozitif ✔
34oknds
>>Yaş 311.deneme
3.gün EmbriyoPozitif ✔
Red Velvet
>>Yaş 352.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
aaynaa
>>Yaş 341.deneme
5.gün Embriyo7 Aralık Transfer
fatmasecret19
>>Yaş 292.deneme
3.gün
EmbriyoAralık adeti
bekliyor
Nesquik9
>>Yaş 353.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
@memure0672
>>Yaş 251.deneme
5.gün
Embriyo14 Aralık Transfer
@emidaf09
>>Yaş 311.deneme
5.gün EmbriyoPozitif ✔
Puzzle01
>>Yaş 411.deneme
3.gün Embriyo6 Aralık Transfer negatif alan Arkadaşlar, Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin.
ya bana umut oldun insallahhhh. Benimde jel torularinin arasinda siyah akinti vardi ama jel torusu degildi ve beni korkutmustu transfer gununude sayarsam 3. Gun geldiCanim hic telaslanma bende transferden 2 gun sonra siyah tortu geldi ben fotosunu cekip doktora bile attim korktugum icin oda bana korkmana gerek yok dedi ve belki o tutunma belirtsi bile olabilir dendi.cunku jel degildi jel beyaz yada hafif pembemsi oluyor.ve sonuc pozitif takma kafana sadece dinlen
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız kendinizi çok dinlemeyin rahat olun güzel sonuçlar olur inşaAllahKızlar selaamm bende bugün transfer oldum 2 embriyo biri çok iyi dedi doktor biri orta dedi umarım her şey çok güzel olur pozitif sonuç alırım hepimiz alırız güzel sonuçlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?