Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar mrb bende dün trasfer oldum 2. Bebek için benide ekler misiniz

Benşm Oğlum 4 yaşında ondan kalan 6 embriyo vardı dün 1 tane blast trasferi oldum çözülürken %100 geri dönmüş bilgin olsun cnm bende 29 yaşındayım

Benşm
Oğlum 4 yaşında ondan kalan 6 embriyo vardı dün 1 tane blast trasferi oldum çözülürken %100 geri dönmüş bilgin olsun cnm bende 29 yaşındayım

Hoșgeldin cnm ❤
Allah oğlunu sana bağışlasın, Rabbim ona kardeş nasip etsin. 4senelik mi dondurulmuştu? Sadece bir tane embriyo mu çözüldü? Senin transfer öncesi sürecin nasıldı?

Son düzenleme:

Bu arada Estrofem 17tl cnm

Birkaç güne insallalhh

Hoșgeldin inşallah burda pozitif haberini paylaşırsın cnm..
Peki adet olunca süreç nasıl ișleyecek sende?
Ben ilk gün aradım bana direk estrofeme başla dediler 13.gün için randevu verdiler

Hoșgeldin inşallah burda pozitif haberini paylaşırsın cnm..
Peki adet olunca süreç nasıl ișleyecek sende?
Ben ilk gün aradım bana direk estrofeme başla dediler 13.gün için randevu verdiler
Ben de adetle birlikte estrofeme başlayacam 13. Gün kontrol olacak

Hoșgeldin cnm ❤
Allah oğlunu sana bağışlasın, Rabbim ona kardeş nasip etsin. 4senelik mi dondurulmuştu? Sadece bir tane embriyo mu çözüldü? Senin transfer öncesi sürecin nasıldı?
Hoşbuldum
Amin cümlesini inşallah
4 senelik donmus embriyo 5. Gün blast 1 adet çözüldü.
Trasfer öncesş estrofem sabah 1 aksam 2 içtim birde yatarken dekort içtim
Trasfer gününe 5 gün kala progestan tablet sabh 2 aksam 2 alttan başladım ayetten folik asit kullandım dekortu progestana başlayınca kestik estrofem sabah 1 aksam 1 olarak devam ettik
Doktorum rahimde 3 çizgiyi görüp rahat edince karar verdi trasfere adetimin 17. Günü trasfer oldum

Çok iyi. Kan değerlerine de bakıldı mi? Ay çok heyecanlı inşallah ikinci Yavruna kavuşursun. Peki özel değilse 4 sene neden beklediniz?
Ben ilk 4 gün 2
İkinci 4 gün 3
Üçüncü 4 gün 4 tane Estrofem icecem.
Adetin 13.günü kontrol benim de transferim 16. 17. Gün gibi olur diye düşünüyorum

Kendiliğinden olur diye bekledik cnm bide maddiyat tabi
Kan değerlerime bakıldı sıkıntı çıkmadı

İnşallah senin de herşey yolunda gider cnm senin de mi 2.ydi

Benim tedavim pazartesi başlıyor...
3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız artık pozitif almayı nasip etsin inşallah allahım..
Bir yanım umutlu bir yanım boşuna uğraşma ISSIZZ diyor...
Kafam karışık sizde öyle misiniz...
Transferden sonra değişiyorum bu kez kesin tuttu diyip belirti buluyorum allahım çok zor bir sınav hepimizi selamete çıkar mutlu sona ulaştır bizi.. emeklerimiz boşa gitmesin allahım nolur...

Kendiliğinden olur diye bekledik cnm bide maddiyat tabi
Kan değerlerime bakıldı sıkıntı çıkmadı

Anladım cnm. Bizim sperm sayısı 1mil altında doğal yolla olması bir mucize olur bizim için. Benim oğlum bu ay sonu 2 yaşına basacak. Yaza da tainciyiz nurdan gitmeden tüp bebek serüvenini kapatalım dedik. Tutmazsa gideceğimiz yerde yeni bir merkezde deneyeceğiz.
Bu arada sen hangi merkezde tedavi görüyorsun

Hoșgeldin
Bu sefer olacak Allahın izniyle. İçini ferah tut, tabiki süreç zorlayici, bi yanımız umut dolu Bi yanımız ya tutmasa diye, tedirgin ve düşünce içindeyiz.. Biz elimizden geleni yapacağız tevekkül edip gerisi takdiri ilahi.
Sıfırdan mi Başlıyorsun? Dondurulmuş embriyo transfer denendi mi?

zuzu3838 cnm bu gün senin günün Rabbim 9 ay sonra kucağında bebeğini görmeni nasip etsin
İçini ferah tut tevekkül zamanı.
Bu arada kaçıncı gün embriyo transferi olacaktı ve kaç tane?

Özel değilse sebeb nedir. Hiç. Hamile kalmadın mı? Yaş kaç?
Yaş 30. 4. denemede hamile kaldım ancak 5+2 de düşük oldu. Sonrasında kimyasal gebelik. Şimdi de 5. deneme deyiz. Amh 0.53, tüplerin ikisi de kapalı, ilk üç denememde yapışıklık vardı. Şimdi çok şükür yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…