Kızlar mrb bende dün trasfer oldum 2. Bebek için benide ekler misinizListemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
@citacita 2.deneme transfer bekliyor
zuzu3838 2.deneme 17.Ekim Transfer
Yadee 4.deneme transfer bekliyor
3. @ozlems16 2.deneme Transfer bekliyor
@Babydust80 2.deneme Transfer bekliyor
Oğlum 4 yaşında ondan kalan 6 embriyo vardı dün 1 tane blast trasferi oldum çözülürken %100 geri dönmüş bilgin olsun cnm bende 29 yaşındayımMoral olsun, bilgi paylaşımı olsun hanımlar. Bu süreci yaşayanlar, birbirinin dilinden anlar ❤
Benim yaşım 29. Erkek infertilitesi var bizde.
1.denemem negatif sonuçlandı.
2.denemem pozitif oldu ama 21.haftada kalbi durdu ölü doğum yaptım.
3.denemen pozitif oldu. Bir Oğlum var 2 yaşına basacak. Ondan kalan dondurulmuş kardeş embriyo için Ekim de adet olmayı bekliyorum.. Kısmetse.
Sizin de süreçlerinizi merak ediyorum. Benim gibi olup uzun aradan sonra dondurulmuş ile deneyen var mi? Nerde hangi aşamadasiniz?
Muhabbet sohbet edelim hanımlar
Benşm
Oğlum 4 yaşında ondan kalan 6 embriyo vardı dün 1 tane blast trasferi oldum çözülürken %100 geri dönmüş bilgin olsun cnm bende 29 yaşındayım
Merhaba kızlar hepimize Ekim/Kasım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Benim ilk transfer Ağustos'da oldu 2 tane 5.gün sonuç olumsuz
Şimdi 2 tane 5.gün dondurulmuşlarım var adet bekliyorum olur olmaz randevu alacam. Kelebekk47 sana direk ilaç yazıp 10 gün sonra kontrole mı çağırdı? Yanı yakın aralıklı kontrol olmayacak mı acaba?
Bende çalışıyorum ama hastane yakın sabah erkenden randevu alsam işimi halletirim diye düşünüyorum ama tabii sik sik izin alamıyorum. Verdiği ilaç pahalı mıdır acaba? Biraz bilgi paylaşır mısın canlar?
Birkaç güne insallalhhMelek Ada gel beraber gün sayalım cnm. Bat ne zaman
Birkaç güne insallalhh
Listemiz uğurlu gelsin. Bol pozitif sonuçlar almak nasip olsun ❤ Bir birimize moral olalım, beraber süreçleri paylaşalım inşallah.
(eklenmek isteyenler beni etiketlesin)
@citacita 2.deneme transfer bekliyor
zuzu3838 2.deneme 17.Ekim Transfer
Yadee 4.deneme transfer bekliyor
3. @ozlems16 2.deneme Transfer bekliyor
@Babydust80 2.deneme Transfer bekliyor
sykapusuz 2.deneme 15.Ekim Transfer
Ben de adetle birlikte estrofeme başlayacam 13. Gün kontrol olacakHoșgeldininşallah burda pozitif haberini paylaşırsın cnm..
Peki adet olunca süreç nasıl ișleyecek sende?
Ben ilk gün aradım bana direk estrofeme başla dediler 13.gün için randevu verdiler
Ben de adetle birlikte estrofeme başlayacam 13. Gün kontrol olacak
İnsallaahhh canmmmHemen hemen aynı dönemleri yaşayacağız
İnsallaahhh canmmm
HoşbuldumHoșgeldin cnm ❤
Allah oğlunu sana bağışlasın, Rabbim ona kardeş nasip etsin. 4senelik mi dondurulmuştu? Sadece bir tane embriyo mu çözüldü? Senin transfer öncesi sürecin nasıldı?
Hoşbuldum
Amin cümlesini inşallah
4 senelik donmus embriyo 5. Gün blast 1 adet çözüldü.
Trasfer öncesş estrofem sabah 1 aksam 2 içtim birde yatarken dekort içtim
Trasfer gününe 5 gün kala progestan tablet sabh 2 aksam 2 alttan başladım ayetten folik asit kullandım dekortu progestana başlayınca kestik estrofem sabah 1 aksam 1 olarak devam ettik
Doktorum rahimde 3 çizgiyi görüp rahat edince karar verdi trasfere adetimin 17. Günü trasfer oldum
Kendiliğinden olur diye bekledik cnm bide maddiyat tabiÇok iyi. Kan değerlerine de bakıldı mi? Ay çok heyecanlı inşallah ikinci Yavruna kavuşursun. Peki özel değilse 4 sene neden beklediniz?
Ben ilk 4 gün 2
İkinci 4 gün 3
Üçüncü 4 gün 4 tane Estrofem icecem.
Adetin 13.günü kontrol benim de transferim 16. 17. Gün gibi olur diye düşünüyorum
İnşallah senin de herşey yolunda gider cnm senin de mi 2.ydiÇok iyi. Kan değerlerine de bakıldı mi? Ay çok heyecanlı inşallah ikinci Yavruna kavuşursun. Peki özel değilse 4 sene neden beklediniz?
Ben ilk 4 gün 2
İkinci 4 gün 3
Üçüncü 4 gün 4 tane Estrofem icecem.
Adetin 13.günü kontrol benim de transferim 16. 17. Gün gibi olur diye düşünüyorum
Kendiliğinden olur diye bekledik cnm bide maddiyat tabi
Kan değerlerime bakıldı sıkıntı çıkmadı
Benim tedavim pazartesi başlıyor...
3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız artık pozitif almayı nasip etsin inşallah allahım..
Bir yanım umutlu bir yanım boşuna uğraşma ISSIZZ diyor...
Kafam karışık sizde öyle misiniz...
Transferden sonra değişiyorum bu kez kesin tuttu diyip belirti buluyorum allahım çok zor bir sınav hepimizi selamete çıkar mutlu sona ulaştır bizi.. emeklerimiz boşa gitmesin allahım nolur...
Yaş 30. 4. denemede hamile kaldım ancak 5+2 de düşük oldu. Sonrasında kimyasal gebelik. Şimdi de 5. deneme deyiz. Amh 0.53, tüplerin ikisi de kapalı, ilk üç denememde yapışıklık vardı. Şimdi çok şükür yokÖzel değilse sebeb nedir. Hiç. Hamile kalmadın mı? Yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?