Yadee canım 2 aralıkta opum var ve 2 aralık doğum günüm :)
ALLAH hayırlarla sağlıcakla en güzel hediyeyi nasip eder bizim için de inşallah amin...
Kozlar bende 10. Günümde kan verdim . 253 değerim , sizce nasıl 5. Gün embriyosu
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim11.gunum test verdim ve hamileyim kizlarr RABBIM isteyen herkese nasip etsin.
Gözün aydın canım hayırlı olsun11.gunum test verdim ve hamileyim kizlarr RABBIM isteyen herkese nasip etsin.
ay hadi inşallah canım ya çok heyecanlıyım bakalım ne olacak..Hadi hayırlısı cnm az kaldı Allahın izniyle bugün pozitif haberini paylaşan arkadaşımız gibi senin de güzel haberlerini alalım inşallah
Sagolun bu yolda emek veren isteyen herkese bu cuma vaktinde rabbim hayirlisiyla nasip etsinHayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim
Bence gayet iyi cnm gün güne daha da artarKozlar bende 10. Günümde kan verdim . 253 değerim , sizce nasıl 5. Gün embriyosu
Tesekkur ederimGözün aydın canım hayırlı olsun
Canım gayet güzel hayırlı olsun gözün aydın olsunKozlar bende 10. Günümde kan verdim . 253 değerim , sizce nasıl 5. Gün embriyosu
Insallah canım hala inanamıyorum nasılInsallah göreceksin tabi cnmdoktor zaten hesaplayıp çağırıyor. Karnından bakacaksa değerin 3bin civarı olması gerek görünmesi için. Vajinal muayene olacaksa daha da erken görülür
Teşekkürler canım darısı isteyen herkeseHayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim
Hayırlı olsun kat kat artsın inşallahKozlar bende 10. Günümde kan verdim . 253 değerim , sizce nasıl 5. Gün embriyosu
Hayırlı olsun inşallahTesekkur ederim
Insallah canım hala inanamıyorum nasılgeçecek günler bilmiyorum .allahima çok şükür bana bugünleri gösterdi .darısı isteyen bu yolda emek veren herkesin başına
Canım negatif sonuçum listeden çıkarırmısınHayırlı sabahlar hanımlar.
Cumamız MÜBAREK OLSUN.
M Merabd cnm bugün senin günün, transferin hayırlı olsun inşallah burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle
@ERTEMEVA @ipekokp a t u l i Hayaller28 @Hayalim0606 hanımlar test yaptınız mı?
@Gebelikaski @kelebekmkelebek @fatmasecret19 Varmı transferi belli olan?
Canım seninde hamişliğin hayırlı olsunGünaydın kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor benim son testim 217 çıktı çok şükür Dr bi daha istemedi haftaya perşembe çağırdı kelebek 47 canım sence keseyi gorurmuyum . Senin kaçıncı günde gördün keseyi
Sağolasın canım seni kese nezaman çağırdılar❤Canım seninde hamişliğin hayırlı olsun ❤
Canım negatif sonuçum listeden çıkarırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?