- 12 Ekim 2019
- 344
- 271
- 53
- 29
Ben suan gidiyorum merkeze kan vermeye bakalim hayirilisiHayırlı sabahlar hanımlar.
Cumamız MÜBAREK OLSUN.
@Merabd cnm bugün senin günün, transferin hayırlı olsun inşallah burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle
@ERTEMEVA @ipekok @patuli6153Hayaller28 @Hayalim0606 hanımlar test yaptınız mı?
Gebelikaski @kelebekmkelebek fatmasecret19 Varmı transferi belli olan?
Hayırlı olsun tedavin inşallah normal sürecinde devam ederMerhaba hanımlar, tüp bebek sürecine başladım bende hayırlısı ile 2.günü bugün. Danışmak istediğim bir şey var şimdi reglin 3.günü gittim o akşam Gonal F vurdum bugün 4. Günüm yine vuruldum ama reglim devam ediyor. Bu ilaçlar vurulurken regliniz kesildi mi devam mı etti?
Ben dün 9. günümde idrar testi yaptım maalesef negatif..
Ben suan gidiyorum merkeze kan vermeye bakalim hayirilisi
Hayırlı olsun inşallah herşey güzel olurBen suan gidiyorum merkeze kan vermeye bakalim hayirilisi
Hayir canim.ben daha aralık adetini bekliyorum herhalde aralik sonu ocak basi olabilir Allahtan bisey grlmezseHayırlı sabahlar hanımlar.
Cumamız MÜBAREK OLSUN.
@Merabd cnm bugün senin günün, transferin hayırlı olsun inşallah burda pozitif haberini paylaşırsın bizimle
15 gün sonra belli olcak canimHayırlı sabahlar hanımlar.
Cumamız MÜBAREK OLSUN.
15 gün sonra belli olcak canim
Hayir canim.ben daha aralık adetini bekliyorum herhalde aralik sonu ocak basi olabilir Allahtan bisey grlmezse
Günaydın kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor benim son testim 217 çıktı çok şükür Dr bi daha istemedi haftaya perşembe çağırdı kelebek 47 canım sence keseyi gorurmuyum . Senin kaçıncı günde gördün keseyi
11.gunum test verdim ve hamileyim kizlarr RABBIM isteyen herkese nasip etsin.
Sagol canimGözün aydın canım
Gözün aydın canım .11.gunum test verdim ve hamileyim kizlarr RABBIM isteyen herkese nasip etsin.
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimGünaydın kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor benim son testim 217 çıktı çok şükür Dr bi daha istemedi haftaya perşembe çağırdı kelebek 47 canım sence keseyi gorurmuyum . Senin kaçıncı günde gördün keseyi
Sagol canimGözün aydın canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?