• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Benim 2 transferim oldu daha once ilki ilacsizdi. Ekimde olan ise ayni senin gibi estrofemliydi. Doktorlar bi yontemi deniyor olmazsa baska strateji deniyorlar. Estrofem garanti yontem direk rahim kalinlastirmada belki senin lh ostrojen durumun ilacsiza uygun degildir. Estrofemle daha kuvvetli saglam adim atiliyor sanirim. Sen yine de sor bana da yazarsin 🤗🙏
hiç bakmadı ki hormonlarıma. ama şöyleki ilaçlara ragmen adetın 15. günü rahim kalınlıgı 6.6 idi. o gun catlatma vurduk 4 gun sonra 10 olmustu kalınlık yanı transfer gunu

valla bana 3 gün ev istrahati dedi toplamda 10 gün rapor aldım. Annem var yanımda o yardım ediyo ev işlerinde .diğer gibi kendi evde 1 saate 1 dolanıyorum. Ufak tefek şeyler yapıyorum. benim pazartesi transferim oldu
Bende aynı canım bazı işleri yapıyorum yatak topluyum evi toparlıyorum yemek hazırlıyorum inşaşaşh yavrular bİzledir

Çocuk nasip işi burdaki kızların hepsinden çok tüp bebek denedim hepsinde yattım evin içinde gezdim ya kimyasal ya negatif yada dış gebelikle sonuçlandı bu sefer hastanede yarım saat yattım eve geldim yemek yaptım sadece ev süpürmedim yukarı uzanmadım ağır kaldırmadım pozitif oldu
:) nasip işte gerçekten aslımda hep bizim kuruntularımız Allah sağlıkla devam ettirsin

2 gün dinlendim sadece ama yürüyüş yaptım hareket ettim.3. Gün yemek vs yapmaya başladım. 4.gün Bahçede çiçekler ektim dün bir odanın ayna ve camlarını sildim eveli gün ütü yaptım banyoyu temizledim. Duramıyorum biraz yoruluyorum ama sağlıklı ise zaten devam eder diyorum ve bu işlerin hepsini çok ağır yavaş yavaş yapıyorum. Ve bildiğimiz detaylı temizlik gibi değil olduğu kadar. En çok Uzanmamaya ve ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende pozitifi görsem daha rahat edicem O zaman yaparım diye düşünüyorum şimdi biraz daha yavaştan alıyorum ki neden yaptım demiyim diye

Evet galiba senin doktor uzun protokol uyguluyor yani adetten once de basliyor galiba bazi doktorlar hangi merkez ? Hangi doktor acaba ?
Yani uzun protokol mü bilmiyorum da yumurta toplamadan sonra 1 âdet gormus oldum transfer tarihim ne zaman bilmiyom dediği 15.gunu gel . Merkez de konya Selçuk üniversitesi tıp fakültesi tüp bebek bölümü var canım orda yaptırıyorum

Hayir estrofem kullanmiyorum cunku yumurtamiz buyuyup cat ignesi vuruldugumuzda rahim zaten dogal olarak kalinlasmis oluyor cunku yumurta buyumesi demek gebelige hazirlik rahmin kalinlasmasi demek bu dogal yontem ilacsiz tedavi ben sadece crino jel kullanicam takviye hormon olarak .. ama bazen yontem degistirip yumurtayi gelistirmeyip baskilayip estrofem ile rahimi kalinlastiriyorlar ozellikle bu yontemi pko olanlar yani yumurtasi her ay duzenli buyuyup catlamayanlara uyguluyorlar.yumurtalari zamanli zamansiz 2.3 ayda buyudugu icin pkolulara genelde estrofemle kalinlastirma saglaniyor.
Bende pcosluyum âdetin ikinci günü gittim hiçbir ilaç vermedi 15.gunu gel dedi ahh valla stres yaa 😖😖😖

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende pozitifi görsem daha rahat edicem O zaman yaparım diye düşünüyorum şimdi biraz daha yavaştan alıyorum ki neden yaptım demiyim diye
Amin canım sağol. Öncekilerde 1 kg bile taşımadım ağır ameliyatlı gibi hareket ettim yada yattım vs vs.. negatif oldu. Bu defa akışına bıraktım böylece daha az takıldı kafama, stres olmadım AMA itiraf etmeliyim biraz daha dikkatli olmalıyım bu rahatlıkta fazla Allah korusun kendini çok yormam olumsuzluklara sebep olsun istemem ...

Amin canım sağol. Öncekilerde 1 kg bile taşımadım ağır ameliyatlı gibi hareket ettim yada yattım vs vs.. negatif oldu. Bu defa akışına bıraktım böylece daha az takıldı kafama, stres olmadım AMA itiraf etmeliyim biraz daha dikkatli olmalıyım bu rahatlıkta fazla Allah korusun kendini çok yormam olumsuzluklara sebep olsun istemem ...
Bencede canım geri dönüşü yok bu işin herşey nasip tabi olacaksa herşekilde oluyor ama işte içininde rahat etmesi lazım bide benim ilk ya o yüzden heralde daha tedirginim

Merhaba hanımlar, tüp bebek sürecine başladım bende hayırlısı ile 2.günü bugün. Danışmak istediğim bir şey var şimdi reglin 3.günü gittim o akşam Gonal F vurdum bugün 4. Günüm yine vuruldum ama reglim devam ediyor. Bu ilaçlar vurulurken regliniz kesildi mi devam mı etti? :işsiz:

Merhaba hanımlar, tüp bebek sürecine başladım bende hayırlısı ile 2.günü bugün. Danışmak istediğim bir şey var şimdi reglin 3.günü gittim o akşam Gonal F vurdum bugün 4. Günüm yine vuruldum ama reglim devam ediyor. Bu ilaçlar vurulurken regliniz kesildi mi devam mı etti? :işsiz:
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın adetin normal devam edicek bitmesi gereken zamanda bitecek canım iğnelere devam ediceksin

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın adetin normal devam edicek bitmesi gereken zamanda bitecek canım iğnelere devam ediceksin
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada. Teşekkür ederim bende adetim kesilecek diye düşünüyordum olunca şaşırdım

Benim hormonlarımda bi sıkıntı yoktu ama böyle bişey oldu doğru zaman değilmiş demek dedim üzülsemde pozitifliğimi kaybetmek istemiyorum sende kafana takma stres hormonları değiştirebiliyor
Aynen kısmet dünya da alacağı bir nefes bile yazılı diğacak olanın o yuzden biz ne desek boş rabbim hayırlı ve guzel olanı versin inşallah hepimize. Bu süreçte stres yapmamamak elde değil tabi ama napalım sabırsızca beklemekten başka çaremiz yok :KK51:

Back