Normalde taze transfer opudan sonraki 2 ila 5. Gunler arasinda yapilir. Dondurulmuslarda ise opudan 1 ya da 2 adet sonrasi (fazla folikul gelismisse yani ohss riski varsa 2 adet ozellikle beklenir rahim dinlendirilir ). Senin durumu anlamadimCanım transfer için hiç ilaç kullanmadin mi yani dondurulmuş mu transfer edilecek bu durumda .benimde dolduruldu 15 Kasım da opu olmuştu âdetin 15.gunu dedi Dr transfer için o da 3 Aralık a denk geliyor yani transferi ne zaman yapar sence
Maşallah ne güzel bir haber Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklaKızlar dün yazmıştım 13. Gün değerim 3856 idi bugün 15. Gün değerim 6831 ve 2 tane kese göründü değeriniz yüksek çıkarsa korkmayın benim hiç bir belirtim olmadı halada yok sadece transferin 2. Gününden beri belim ağrıyordu şimdide ara ara ağrıyor
Çok güzel rabbim tamamına erdirsin canımbeni simdi aradilar sonuc cikmis kizlar adete 2 gun var 530 cikmis2 gun sonraya bi daha kan icin cagirdi
Çok tşk ederim allah razı olsun cnmmmYaaaa evetttt biliyordum oleyyy çok tebrik ediyorum maşallah sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Canım şimdi şöyle anlatıyım 15 Kasım da opu oldu 2 yumurta donduruldu Dr dedi ki adetinin 15 günü gel rahmi hazırlayıp transfer yapalımdedi ben yumurta toplamadan 4 gün sonra adet oldum ve Dr un dediği tarih de 3 Aralık a denk geliyor zaten çok yoğun bir hastane olduğu için arada asistan lar Bilgi veriyordu bize Dr la karşılıklı bir türlu konuşamıyoruz. Ben ohss yi çok hafif atlattım bir kac serum aldım o kadar. Şimdi bakıyorum herkes ilaç kullanınca transfer için acaba benim dr niye böyle diye düşünmeden alamıyorum kendimiNormalde taze transfer opudan sonraki 2 ila 5. Gunler arasinda yapilir. Dondurulmuslarda ise opudan 1 ya da 2 adet sonrasi (fazla folikul gelismisse yani ohss riski varsa 2 adet ozellikle beklenir rahim dinlendirilir ). Senin durumu anlamadimhic adet olmadan nasil transfer olucaksin araya 1 adet donemi sokulur en azindan. Sen doktoruna bi danis bence farkli ozel bi durumun olabilir mi bilemedim
Diger soruna gelirsek evet ilac kullandim ama sadece hormon ilaci olarak crino jel o kadar.ve gunde tek doz. Estrofem falan kullanmiyorsun ilacsizda
Aynen cnm hayırlısı oldun rabbim herkese nasip etsinBelki tek yumurta ikizi olurneden olmasın ☺
Hayırlı olsun cnm için sevindim sizin içinbeni simdi aradilar sonuc cikmis kizlar adete 2 gun var 530 cikmis2 gun sonraya bi daha kan icin cagirdi
Hayırlı olsun cnm önemli olan hamilelik oluşması cnm senin kaçıncı günün test yaptırdın yükselir 2 güneKizlar pozitif sonuçu aldım ama güzel yukselmesi lazım.
Hayırlı olsun canım ikiz gebelik mi acaba. Benimde 71 cıktı.
Evet galiba senin doktor uzun protokol uyguluyor yani adetten once de basliyor galiba bazi doktorlar hangi merkez ? Hangi doktor acaba ?Canım şimdi şöyle anlatıyım 15 Kasım da opu oldu 2 yumurta donduruldu Dr dedi ki adetinin 15 günü gel rahmi hazırlayıp transfer yapalımdedi ben yumurta toplamadan 4 gün sonra adet oldum ve Dr un dediği tarih de 3 Aralık a denk geliyor zaten çok yoğun bir hastane olduğu için arada asistan lar Bilgi veriyordu bize Dr la karşılıklı bir türlu konuşamıyoruz. Ben ohss yi çok hafif atlattım bir kac serum aldım o kadar. Şimdi bakıyorum herkes ilaç kullanınca transfer için acaba benim dr niye böyle diye düşünmeden alamıyorum kendimi
Canim keseleri ne zaman gordunuz?Kızlar dün yazmıştım 13. Gün değerim 3856 idi bugün 15. Gün değerim 6831 ve 2 tane kese göründü değeriniz yüksek çıkarsa korkmayın benim hiç bir belirtim olmadı halada yok sadece transferin 2. Gününden beri belim ağrıyordu şimdide ara ara ağrıyor
Kaçıncı gunundu canım?beni simdi aradilar sonuc cikmis kizlar adete 2 gun var 530 cikmis2 gun sonraya bi daha kan icin cagirdi
Ben de aynı sen gibiyim hatta dile getirince insanlar kızıyor ama benim aynı adet olmam yaklaşırken yaşadıklarımı yaşıyorum Rabbimden umut kesilmez ama korkuyla karışık bi ruh halim var ilk denemem ve daha önce hiçbir gebelik yaşamadımBelirti aramıyorum ama rutin adet belirtilerim gün gün oldukça umutsuzluğa kapılıyorum. Kimyasal düşük vs hiç hamilelik yaşamadım kendimi adet belirtileri konusunda çok takip ettim uzun süre. Şimdi gün gün yaşayınca da tutmadı diye düşünüyorum vardır bir hayır.
14.gun cnm transferden sonraKaçıncı gunundu canım?
valla bana 3 gün ev istrahati dedi toplamda 10 gün rapor aldım. Annem var yanımda o yardım ediyo ev işlerinde .diğer gibi kendi evde 1 saate 1 dolanıyorum. Ufak tefek şeyler yapıyorum. benim pazartesi transferim oldukızlar kaç gün yattınız transferden sınra hiç ev işi bişey yaptınız mı
Benim de bugun 8. Günüm de acaba hangi gün yapsam stresi yaşıyorum şuanda da14.gun cnm transferden sonra
Canim keseleri ne zaman gordunuz?
Canim keseleri ne zaman gordunuz?
ben 9gunde erken gebelik yaptim cikti sonra 10.gun betaya baktirdim 96.32 cikti bugunde 14.gunum 530 cikti yani varsa erkem gebelikte cikiyo ve 2.gun embiriyosuydu benimBenim de bugun 8. Günüm de acaba hangi gün yapsam stresi yaşıyorum şuanda da
İnşallah bu sefer olacak allahın ıznıyle. ilaçsız transfer derken, benım doktorum adetın 3. gunu estrofeme basladı. gıttıkce dozu arttırdı rahım kalınlıgı uygun hale gelınce transfer ettı. sızın oyle degıl mı yanı?Ben ayni adetle basladim
Cunku ilacsiz transfer oldum yani yumurtam buyuyor adetim duzenli. Bu sebeple rahime de operasyon falan yapilmamissa doktorlarim hemen baslanir dedi
Ben sisli memorial semra kahramanda yaptiriyorum.orda tum doktorlar hemen baslanir dedi. Benim ilki eylul de negatif oldu.
Ikinci 29 ekim de oldu ama kimyasal gebelik olustu. Simdi de 1 aralikta 3. Transferim olucak Allahin izniyle..tek fark bu transfer de 2 li konulcak 5. Gun embriyosu
psiikoloji işi karısık. hem istiyorum hem boyle tatsız tuzsuzum.Iste doktorlar mutlaka bir sey gorurse engelliyor benim kistim yoktu rahim temizdi hormonlarda iyi cikti ve ilacsiz transfer oldum yani sadece crino jel kullandim o kadar. Boyle oldugunda vucud ve rahim yorulmazmis. Bir de benim psikolojik bekleyememe sorunumzaten doktorlar en ufak bi sorundan bahsetseler asla israrci olmazdim. Bana biraktilar bende psikolojik durumuma gore devam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?