Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Normalde taze transfer opudan sonraki 2 ila 5. Gunler arasinda yapilir. Dondurulmuslarda ise opudan 1 ya da 2 adet sonrasi (fazla folikul gelismisse yani ohss riski varsa 2 adet ozellikle beklenir rahim dinlendirilir ). Senin durumu anlamadim hic adet olmadan nasil transfer olucaksin araya 1 adet donemi sokulur en azindan. Sen doktoruna bi danis bence farkli ozel bi durumun olabilir mi bilemedim
Diger soruna gelirsek evet ilac kullandim ama sadece hormon ilaci olarak crino jel o kadar.ve gunde tek doz. Estrofem falan kullanmiyorsun ilacsizda

Maşallah ne güzel bir haber Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla

Canım şimdi şöyle anlatıyım 15 Kasım da opu oldu 2 yumurta donduruldu Dr dedi ki adetinin 15 günü gel rahmi hazırlayıp transfer yapalımdedi ben yumurta toplamadan 4 gün sonra adet oldum ve Dr un dediği tarih de 3 Aralık a denk geliyor zaten çok yoğun bir hastane olduğu için arada asistan lar Bilgi veriyordu bize Dr la karşılıklı bir türlu konuşamıyoruz. Ben ohss yi çok hafif atlattım bir kac serum aldım o kadar. Şimdi bakıyorum herkes ilaç kullanınca transfer için acaba benim dr niye böyle diye düşünmeden alamıyorum kendimi

Evet galiba senin doktor uzun protokol uyguluyor yani adetten once de basliyor galiba bazi doktorlar hangi merkez ? Hangi doktor acaba ?

Canim keseleri ne zaman gordunuz?

Ben de aynı sen gibiyim hatta dile getirince insanlar kızıyor ama benim aynı adet olmam yaklaşırken yaşadıklarımı yaşıyorum Rabbimden umut kesilmez ama korkuyla karışık bi ruh halim var ilk denemem ve daha önce hiçbir gebelik yaşamadım

kızlar kaç gün yattınız transferden sınra hiç ev işi bişey yaptınız mı
valla bana 3 gün ev istrahati dedi toplamda 10 gün rapor aldım. Annem var yanımda o yardım ediyo ev işlerinde .diğer gibi kendi evde 1 saate 1 dolanıyorum. Ufak tefek şeyler yapıyorum. benim pazartesi transferim oldu

Benim de bugun 8. Günüm de acaba hangi gün yapsam stresi yaşıyorum şuanda da
ben 9gunde erken gebelik yaptim cikti sonra 10.gun betaya baktirdim 96.32 cikti bugunde 14.gunum 530 cikti yani varsa erkem gebelikte cikiyo ve 2.gun embiriyosuydu benim

ikiz olsun cok isterdim ya bugun 14.gun 530 olunca bi acaba mi dedim ama daha yuksek olmasi gerekiyo sanirim

İnşallah bu sefer olacak allahın ıznıyle. ilaçsız transfer derken, benım doktorum adetın 3. gunu estrofeme basladı. gıttıkce dozu arttırdı rahım kalınlıgı uygun hale gelınce transfer ettı. sızın oyle degıl mı yanı?
psiikoloji işi karısık. hem istiyorum hem boyle tatsız tuzsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…