• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

ben 9gunde erken gebelik yaptim cikti sonra 10.gun betaya baktirdim 96.32 cikti bugunde 14.gunum 530 cikti yani varsa erkem gebelikte cikiyo ve 2.gun embiriyosuydu benim
ben 9gunde erken gebelik yaptim cikti sonra 10.gun betaya baktirdim 96.32 cikti bugunde 14.gunum 530 cikti yani varsa erkem gebelikte cikiyo ve 2.gun embiriyosuydu benim
Benim 5. Gün embriyosu canım ben de o halde 10. Günde yapayım

İnşallah bu sefer olacak allahın ıznıyle. ilaçsız transfer derken, benım doktorum adetın 3. gunu estrofeme basladı. gıttıkce dozu arttırdı rahım kalınlıgı uygun hale gelınce transfer ettı. sızın oyle degıl mı yanı?

psiikoloji işi karısık. hem istiyorum hem boyle tatsız tuzsuzum.
Hayir estrofem kullanmiyorum cunku yumurtamiz buyuyup cat ignesi vuruldugumuzda rahim zaten dogal olarak kalinlasmis oluyor cunku yumurta buyumesi demek gebelige hazirlik rahmin kalinlasmasi demek bu dogal yontem ilacsiz tedavi ben sadece crino jel kullanicam takviye hormon olarak .. ama bazen yontem degistirip yumurtayi gelistirmeyip baskilayip estrofem ile rahimi kalinlastiriyorlar ozellikle bu yontemi pko olanlar yani yumurtasi her ay duzenli buyuyup catlamayanlara uyguluyorlar.yumurtalari zamanli zamansiz 2.3 ayda buyudugu icin pkolulara genelde estrofemle kalinlastirma saglaniyor.

Ben de aynı sen gibiyim hatta dile getirince insanlar kızıyor ama benim aynı adet olmam yaklaşırken yaşadıklarımı yaşıyorum Rabbimden umut kesilmez ama korkuyla karışık bi ruh halim var ilk denemem ve daha önce hiçbir gebelik yaşamadım 😢
Kızlar herkesin bünyesi farkılıdır ama içiniz biraz rahat etsin diye yazayım dedim: transfer sonrası (olumluda olumsuzda sonuçlansa) adet tarihleri gelince sanki adet olacakmış gibi belirtiler oluyor. Vücut rutinine devam ediyor. İçinizi ferah tutun hayırlısıyla diyelim

kızlar kaç gün yattınız transferden sınra hiç ev işi bişey yaptınız mı
2 gün dinlendim sadece ama yürüyüş yaptım hareket ettim.3. Gün yemek vs yapmaya başladım. 4.gün Bahçede çiçekler ektim dün bir odanın ayna ve camlarını sildim eveli gün ütü yaptım banyoyu temizledim. Duramıyorum biraz yoruluyorum ama sağlıklı ise zaten devam eder diyorum ve bu işlerin hepsini çok ağır yavaş yavaş yapıyorum. Ve bildiğimiz detaylı temizlik gibi değil olduğu kadar. En çok Uzanmamaya ve ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum.

Hayir estrofem kullanmiyorum cunku yumurtamiz buyuyup cat ignesi vuruldugumuzda rahim zaten dogal olarak kalinlasmis oluyor cunku yumurta buyumesi demek gebelige hazirlik rahmin kalinlasmasi demek bu dogal yontem ilacsiz tedavi ben sadece crino jel kullanicam takviye hormon olarak .. ama bazen yontem degistirip yumurtayi gelistirmeyip baskilayip estrofem ile rahimi kalinlastiriyorlar ozellikle bu yontemi pko olanlar yani yumurtasi her ay duzenli buyuyup catlamayanlara uyguluyorlar.yumurtalari zamanli zamansiz 2.3 ayda buyudugu icin pkolulara genelde estrofemle kalinlastirma saglaniyor.
anladım canım cok guzel anlatmıssın. acak benımde yumurtam kendılıgınden buyuyup catlıyor üstelik pco da degılım buna ragmen kullandırdı. kafama takıldı. artık gorustugumde sorarım

anladım canım cok guzel anlatmıssın. acak benımde yumurtam kendılıgınden buyuyup catlıyor üstelik pco da degılım buna ragmen kullandırdı. kafama takıldı. artık gorustugumde sorarım
Benim 2 transferim oldu daha once ilki ilacsizdi. Ekimde olan ise ayni senin gibi estrofemliydi. Doktorlar bi yontemi deniyor olmazsa baska strateji deniyorlar. Estrofem garanti yontem direk rahim kalinlastirmada belki senin lh ostrojen durumun ilacsiza uygun degildir. Estrofemle daha kuvvetli saglam adim atiliyor sanirim. Sen yine de sor bana da yazarsin 🤗🙏

Ben de aynı sen gibiyim hatta dile getirince insanlar kızıyor ama benim aynı adet olmam yaklaşırken yaşadıklarımı yaşıyorum Rabbimden umut kesilmez ama korkuyla karışık bi ruh halim var ilk denemem ve daha önce hiçbir gebelik yaşamadım 😢
İnşallah hislerimiz bizi yanıltıyodur. Dondurulmuşunuz var mı?

2 gün var aramizda , Rabbim evlerimizi senlendirsin mutlu haberle. Bazen insanlara umut olsun diye bile olumlu olsun istiyrm herkese anlatayım yardım edeyim diye ama...
İnşallah ikimizde olumlu sonuçlar alırız hayırlısıyla. Önce sen tabi😊 ben test günümü beklicem kan için evde idrar testi yapıyorum kendim.

İnşallah ikimizde olumlu sonuçlar alırız hayırlısıyla. Önce sen tabi😊 ben test günümü beklicem kan için evde idrar testi yapıyorum kendim.
Amin canım inş 😊 ben henüz karar vermedim ne zman yapacağıma ama cumartesine kesin bekleyecegim test günüm pazartesi zaten belki öyle de beklerim hersey vaktine esir

kızlar kaç gün yattınız transferden sınra hiç ev işi bişey yaptınız mı
Çocuk nasip işi burdaki kızların hepsinden çok tüp bebek denedim hepsinde yattım evin içinde gezdim ya kimyasal ya negatif yada dış gebelikle sonuçlandı bu sefer hastanede yarım saat yattım eve geldim yemek yaptım sadece ev süpürmedim yukarı uzanmadım ağır kaldırmadım pozitif oldu

Back