Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bak şükür endisenlemene gerek yokmuş sağlıkla kucağına al insallah
inslalah ya Rabbim herkese nasip etsin meryem suresiz ve yasinsiz gunum gecmedi ve bir suru tesbih sadece rabbimin ol demesi yeterli kizlar doktorlar sadece bi vesile yeter ki rabbim istesn ve bizde rabbimden isteyelim

Benimde test günüme 6 gün var ama hiç belirtim yok kasık ağrım bile. Adet öncesi gibi akıntım var sadece. Ümidimi kestim
Canım belirti arama b3nim öncekinde de hiç bişey yoktu ama pozitifi görmüştüm sadece göğüs hassasiyeti transferden önce vardı oda geçti

amin cnm inşallah

Canım belirti arama b3nim öncekinde de hiç bişey yoktu ama pozitifi görmüştüm sadece göğüs hassasiyeti transferden önce vardı oda geçti
Belirti aramıyorum ama rutin adet belirtilerim gün gün oldukça umutsuzluğa kapılıyorum. Kimyasal düşük vs hiç hamilelik yaşamadım kendimi adet belirtileri konusunda çok takip ettim uzun süre. Şimdi gün gün yaşayınca da tutmadı diye düşünüyorum vardır bir hayır.

Eminim öyledir sonuçta emek veriyoruz o kadar ama kendini yıpratma

Canım transfer için hiç ilaç kullanmadin mi yani dondurulmuş mu transfer edilecek bu durumda .benimde dolduruldu 15 Kasım da opu olmuştu âdetin 15.gunu dedi Dr transfer için o da 3 Aralık a denk geliyor yani transferi ne zaman yapar sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…