benim 14.gunum 530 ikiz olavilme ihtimalk yoktur demi pazar gunu 96ydiMuhtamel canım. Benim 13. Gün 997 di
inslalah yaBak şükür endisenlemene gerek yokmuş sağlıkla kucağına al insallah
Canım belirti arama b3nim öncekinde de hiç bişey yoktu ama pozitifi görmüştüm sadece göğüs hassasiyeti transferden önce vardı oda geçtiBenimde test günüme 6 gün var ama hiç belirtim yok kasık ağrım bile. Adet öncesi gibi akıntım var sadece. Ümidimi kestim
amin cnm inşallahcanım önce test yapınca aslında hazırlıyorsun kendini. benimde negatif. yolumuza devam edeceğiz mecbur. dondurulmusun var mı?
kuzucugum aglama lütfen benımde negatif. üzüldüm ama aglamak yok. yola devam edeceğiz.senın var mı dondurulmuş?
evet canım ya belırtıler hep ilaçardan.sağlık olsun. inşallah sonraki denememizde pozitif alırız.
endişelenme canım. doktor baksa keseyı gorurdu bakmadı mı? hayırlı olsun bu arada. saglıkla kucagına almak nasip olsun.
canım bugun bana hemsıre dedıkı negatif oldugu halde iki gun sonra bır daha kan ver bazen gec tutunma oluyor. cok nadırde olsa. muhtemelen sizin gec tutunmus. mühim olan düzenli yükselmesi. hakkınızda hayırlısı olsun
Olsun canım bu haberi almak bile çok kıymetli Allah sağlıkla devam ettirsinay iste hep bi tedirginlik oluyo ister istemez
Canim kacinci gun embriosu ve kacinci gun yaptigina bagli bide her vucut farki iki gun sonra tekrarlarsan daha emin okursun ya yarin tekrar idrar test yap silijmi yoksa koyulastimi diye bak ❤
[/QUOTE
tm cnm yapayım bakalım hayırlısı
Belirti aramıyorum ama rutin adet belirtilerim gün gün oldukça umutsuzluğa kapılıyorum. Kimyasal düşük vs hiç hamilelik yaşamadım kendimi adet belirtileri konusunda çok takip ettim uzun süre. Şimdi gün gün yaşayınca da tutmadı diye düşünüyorum vardır bir hayır.Canım belirti arama b3nim öncekinde de hiç bişey yoktu ama pozitifi görmüştüm sadece göğüs hassasiyeti transferden önce vardı oda geçti
Hiç belli olmaz canım. Bunu ancak kese günü anlarsınız. Benim 13. Gün 2090 dı. Bu değere bile doktor net konuşmadı yüksek ihtimal ikiz dedi ama açık kapı bıraktı.benim 14.gunum 530 ikiz olavilme ihtimalk yoktur demi pazar gunu 96ydi
Canım yanlış yazmışım 11. Gün değerim oydu 13. Gün 2090 dıMuhtamel canım. Benim 13. Gün 997 di
Eminim öyledir sonuçta emek veriyoruz o kadar ama kendini yıpratmaGel bir de bana sor t bir kitap kurduyum zaten okuyorum ilk defa bugün dışarı çıktımis yerine rapor için ama korkudan öldüm bir şey olacak diye rabbim eneklerimizi boşa çıkarmasın surda test gününe 5 gün kaldı heyecanimi hiç sormayın tarifi yok
Canım transfer için hiç ilaç kullanmadin mi yani dondurulmuş mu transfer edilecek bu durumda .benimde dolduruldu 15 Kasım da opu olmuştu âdetin 15.gunu dedi Dr transfer için o da 3 Aralık a denk geliyor yani transferi ne zaman yapar senceBen ayni adetle basladim
Cunku ilacsiz transfer oldum yani yumurtam buyuyor adetim duzenli. Bu sebeple rahime de operasyon falan yapilmamissa doktorlarim hemen baslanir dedi
Ben sisli memorial semra kahramanda yaptiriyorum.orda tum doktorlar hemen baslanir dedi. Benim ilki eylul de negatif oldu.
Ikinci 29 ekim de oldu ama kimyasal gebelik olustu. Simdi de 1 aralikta 3. Transferim olucak Allahin izniyle..tek fark bu transfer de 2 li konulcak 5. Gun embriyosu
Hayırlı olsun hamiş annesin sende artık Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallahbeni simdi aradilar sonuc cikmis kizlar adete 2 gun var 530 cikmis2 gun sonraya bi daha kan icin cagirdi
ya pazar gunu 96.32ydi simdi persembe 530 normal demi doktora guzelmi sonuc dedim guzel dediHayırlı olsun hamiş annesin sende artık Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah
Umidini kesme ne olur olumlu güzel düşünBenimde test günüme 6 gün var ama hiç belirtim yok kasık ağrım bile. Adet öncesi gibi akıntım var sadece. Ümidimi kestim
hayırlı uğurlu olsun daarısı bizlere de inşallah aminnbeni simdi aradilar sonuc cikmis kizlar adete 2 gun var 530 cikmis2 gun sonraya bi daha kan icin cagirdi
Hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini.Hayırlı olsun hamiş annesin sende artık Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah
Tabbi canım güzel merak etmeya pazar gunu 96.32ydi simdi persembe 530 normal demi doktora guzelmi sonuc dedim guzel dedi
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için buda bir imtihanEminim öyledir sonuçta emek veriyoruz o kadar ama kendini yıpratma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?