• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Canım inşallah güzel geçer tüm sürecin benimde ikinci transferim bi kaç yakın arkadaşım hariç kimse bilmiyor. Teansferden önce 3 4 çeşit yemek yaptım gidip gelip yiyorum😂 tek başına daha rahatmış. Annem biliyoken daha çok stres olmuştum
ay canım gerçekten ya hizmet beklemiyorum ben de bir götürse eşim tüp bebek yüzünden zaten tedavi sıkıyor beni etkiliyor çok kaynanam çok olumsuzlukla oturuyor yanımda ay gün sayıyorum bin pişman oldum ya haftaya cumartesi bir götürsün eşim rahatlayacağım bilgisayara bakıyorum iyi ki vardı şu aletler de diyor ..

Hayırlı olsun tedavin. Liste için diyorsan artık ekleme yapmıyorum.tabiki yinede burdan devam edebilirsin amaç bilgilenmek, paylaşmak 🤗
Yok canım liste olsa ne olur olmasa ne olur önemli olan mutlu haberler paylaşmak inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

pazar gunu baktigimda kanda 96.32 ydi simdi dun sabah idrar testim pozitifti.yine ama iste cok korkuyorum su kimyasaldan zaten siskinligimde hic gecmio beklemek.cok zor
Güzel düşün 🤲 nasipten öte yol yok. Benim hiç aklıma bile gelmemişti ilk öğrendiğimde kimyasal olacağı. Kimyasal nedir onu bile bilmiyordum. Ama yaşamamiz gerekiyormuş Rabbim beterinden korusun

Güzel düşün 🤲 nasipten öte yol yok. Benim hiç aklıma bile gelmemişti ilk öğrendiğimde kimyasal olacağı. Kimyasal nedir onu bile bilmiyordum. Ama yaşamamiz gerekiyormuş Rabbim beterinden korusun
ben baya okudum tup bebekte kimyasal olma olasiligi cok cok dusuk dio yani varsada labaratuar hatasi olmustur dio cunku zaten embiriyo seklinde koyuyo onu

Kendine oyalanacak bişeyler edin mesela film izle kitap oku kafana takmak strese sokman kendini olumlu etkilemez
Gel bir de bana sor t bir kitap kurduyum zaten okuyorum ilk defa bugün dışarı çıktımis yerine rapor için ama korkudan öldüm bir şey olacak diye rabbim eneklerimizi boşa çıkarmasın surda test gününe 5 gün kaldı heyecanimi hiç sormayın tarifi yok

Back