ay canım gerçekten ya hizmet beklemiyorum ben de bir götürse eşim tüp bebek yüzünden zaten tedavi sıkıyor beni etkiliyor çok kaynanam çok olumsuzlukla oturuyor yanımda ay gün sayıyorum bin pişman oldum ya haftaya cumartesi bir götürsün eşim rahatlayacağım bilgisayara bakıyorum iyi ki vardı şu aletler de diyor ..Canım inşallah güzel geçer tüm sürecin benimde ikinci transferim bi kaç yakın arkadaşım hariç kimse bilmiyor. Teansferden önce 3 4 çeşit yemek yaptım gidip gelip yiyorumtek başına daha rahatmış. Annem biliyoken daha çok stres olmuştum
5 de cikcak valla stresliyim inslalah dusmemistirÇıktı mı sonucun
Yok canım liste olsa ne olur olmasa ne olur önemli olan mutlu haberler paylaşmak inşallah sende sağlıkla kucağına alırsınHayırlı olsun tedavin. Liste için diyorsan artık ekleme yapmıyorum.tabiki yinede burdan devam edebilirsin amaç bilgilenmek, paylaşmak
Sakin ol canım5 de cikcak valla stresliyim inslalah dusmemistir
pazar gunu baktigimda kanda 96.32 ydi simdi dun sabah idrar testim pozitifti.yine ama iste cok korkuyorum su kimyasaldan zaten siskinligimde hic gecmio beklemek.cok zorSakin ol canım
Güzel düşünpazar gunu baktigimda kanda 96.32 ydi simdi dun sabah idrar testim pozitifti.yine ama iste cok korkuyorum su kimyasaldan zaten siskinligimde hic gecmio beklemek.cok zor
aminGüzel düşünnasipten öte yol yok. Benim hiç aklıma bile gelmemişti ilk öğrendiğimde kimyasal olacağı. Kimyasal nedir onu bile bilmiyordum. Ama yaşamamiz gerekiyormuş Rabbim beterinden korusun
ben baya okudum tup bebekte kimyasal olma olasiligi cok cok dusuk dio yani varsada labaratuar hatasi olmustur dio cunku zaten embiriyo seklinde koyuyo onuGüzel düşünnasipten öte yol yok. Benim hiç aklıma bile gelmemişti ilk öğrendiğimde kimyasal olacağı. Kimyasal nedir onu bile bilmiyordum. Ama yaşamamiz gerekiyormuş Rabbim beterinden korusun
Gel bir de bana sor t bir kitap kurduyum zaten okuyorum ilk defa bugün dışarı çıktımis yerine rapor için ama korkudan öldüm bir şey olacak diye rabbim eneklerimizi boşa çıkarmasın surda test gününe 5 gün kaldı heyecanimi hiç sormayın tarifi yokKendine oyalanacak bişeyler edin mesela film izle kitap oku kafana takmak strese sokman kendini olumlu etkilemez
Amin inşallahYarın transfer günüm lütfen dua edin bana allahım pozitif almayı nasip etsin
Bak şükür endisenlemene gerek yokmuş sağlıkla kucağına al insallahbeni simdi aradilar sonuc cikmis kizlar adete 2 gun var 530 cikmis2 gun sonraya bi daha kan icin cagirdi
Muhtamel canım. Benim 13. Gün 997 diCanlar , 12. Gün bhcg 750 , 10. Gün 304 idi.
Tamam biliyorum çok yanıltıcı olabiliyor ama sizce 2iz olma ihtimali var mı?
Bu arada kese ultrasonu 10 gün sonra
Maşallah canımm şimdi keyfini çıkar bebişli günlerinin :)beni simdi aradilar sonuc cikmis kizlar adete 2 gun var 530 cikmis2 gun sonraya bi daha kan icin cagirdi
Benmde 5 inde canım herkes belirtisiz güzel haber alıyor zaten bnmde adet ağrılarım var inşallah güzel haberler alırız ilaç ne kullanıyorsunBenimde test günüme 6 gün var ama hiç belirtim yok kasık ağrım bile. Adet öncesi gibi akıntım var sadece. Ümidimi kestim
Amin canım inşallahHiç unuturmuyum. Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin hepimize hepimize inşallah. Biliyorum çok zor ama stres yapmayalim. Güzel düşün hep güzel şeyler olsun canım
Amin inşallah. Prolutex iğne ve estrafem. Bide folik asit.kan sulandırıcı vermedi bana çoğu kişi kullanıyor ama.Benmde 5 inde canım herkes belirtisiz güzel haber alıyor zaten bnmde adet ağrılarım var inşallah güzel haberler alırız ilaç ne kullanıyorsun
ay iste hep bi tedirginlik oluyo ister istemezMaşallah canımm şimdi keyfini çıkar bebişli günlerinin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?