• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Merhabalar herkes için öncelikle hayırlı olsun rabbim isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin 3gun embryosu 3 embryo transfer edildi bana da benim.merak ettigim sizde de beni gbi kasik ağrısı sürekli idrara çıkma ve uykusuzluk problemi var mı arkadaşlar gerçekten. Çok takiyorum kafaya ikinci denemem bu

Yaa benim de hormonlarım çok yüksek ama benimde iptal olur mu ki 😦
Benim hormonlarımda bi sıkıntı yoktu ama böyle bişey oldu doğru zaman değilmiş demek dedim üzülsemde pozitifliğimi kaybetmek istemiyorum sende kafana takma stres hormonları değiştirebiliyor

Merhabalar herkes için öncelikle hayırlı olsun rabbim isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin 3gun embryosu 3 embryo transfer edildi bana da benim.merak ettigim sizde de beni gbi kasik ağrısı sürekli idrara çıkma ve uykusuzluk problemi var mı arkadaşlar gerçekten. Çok takiyorum kafaya ikinci denemem bu
Kendine oyalanacak bişeyler edin mesela film izle kitap oku kafana takmak strese sokman kendini olumlu etkilemez

eşim gelir sana yemek yapar yardımcı olur dedi ama oturmaktan yoruldum diyor hatın :KK70::KK70::KK70:
para gidiyor oğlunun diye çatlıyor azcık ilgi gösteriyor oğlu diye patlıyor..
aaa kahvaltıya kızarrtma neden yapmadın diyor yatmış uzanmış dedim aaahh ahhh eşime dedim götür kendi de gitmek istedi iş yapamaz tembel ...
ahh ahh anamız var o da hasta kendi kendime kalırım daha iyi 7 yıldır çocuğumuz olmuyor herkes merakta soruyor artık mecbur konuşuyrum ama kısa kafamı dinlerim bu süreçte transfer zamanını da tam demiyeceğim bakalım ..
Canım inşallah güzel geçer tüm sürecin benimde ikinci transferim bi kaç yakın arkadaşım hariç kimse bilmiyor. Teansferden önce 3 4 çeşit yemek yaptım gidip gelip yiyorum😂 tek başına daha rahatmış. Annem biliyoken daha çok stres olmuştum

Canım inşallah güzel geçer tüm sürecin benimde ikinci transferim bi kaç yakın arkadaşım hariç kimse bilmiyor. Teansferden önce 3 4 çeşit yemek yaptım gidip gelip yiyorum😂 tek başına daha rahatmış. Annem biliyoken daha çok stres olmuştum

Kimsenin bilmemesi inanın daha iyi. Ben pozitif aldım hala kimse bilmiyor. Kalbini duyduktan sonra anneme derim bir tek. Oğlum da hamileyken de aynen öyle oldu. 4bucuk aylık olmuştum sonra herkesle paylaşmıştım 🙂

Kimsenin bilmemesi inanın daha iyi. Ben pozitif aldım hala kimse bilmiyor. Kalbini duyduktan sonra anneme derim bir tek. Oğlum da hamileyken de aynen öyle oldu. 4bucuk aylık olmuştum sonra herkesle paylaşmıştım 🙂
Geçen seferden tecrübe etrim bende inşallah devam ederse bende öyle yapacağım😊

Bugün negatif almış olabilirsin ama inşallah bir dahakine yüzün gülsün vardır bir hayır moralini bozma tabi bunlar dile kolay biliyorum yine de kendini aşağı çekme ki bir dahaki transferde şansın yüksek olsun
Amin canım. Elimizden geleni yapıyoruz. Tevekkül Allah'a... Yapıcak başka hiçbişi yok vakti zamanı gelmemiş demekki. Rabbim bekleyenlerin kucağını doldursun.

Hasta olacak gibi hissediyorum çok korkuyorum daha transferm yarın
Canım sorunsuz atlat inşalalh hayırlı haberler al benmde aynen öyleydi ve transferden beride adet ağrısı kramp sancı devam inşallah bebişim benimledir Allah herkese nasip etsin

Daha önce negatif alan arkadaşlar ikinci deneeme için ara verdiniz mi yoksa aynı adetle yeniden mi başladınız?
Ben ayni adetle basladim
Cunku ilacsiz transfer oldum yani yumurtam buyuyor adetim duzenli. Bu sebeple rahime de operasyon falan yapilmamissa doktorlarim hemen baslanir dedi
Ben sisli memorial semra kahramanda yaptiriyorum.orda tum doktorlar hemen baslanir dedi. Benim ilki eylul de negatif oldu.
Ikinci 29 ekim de oldu ama kimyasal gebelik olustu. Simdi de 1 aralikta 3. Transferim olucak Allahin izniyle..🙏🙏 tek fark bu transfer de 2 li konulcak 5. Gun embriyosu

Back