Bu da cok onemli konuBenim ilk doktor ara verdirmiyordu diğeri dinlen vücudun ve kafan dinlensin rahat değilsin diyordu.Umarım bu önümüzdeki tedavide muvaffak olursun, Allah hayırlısını nasip etsin cümlemize . Moralini yüksek tutmaya çalış
Aslında bende senin gibiyim olsun bitsin diyenlerdenim ama doktor bu durumumu görünce frenlemişti beni. Tabi zor bir dönem oldu beklemek araya kist problemide girince çok yıpranmıştım. her şeyin bir zamanı var demek kiBu da cok onemli konu
Herkesin psikolojik durumu farkli. Mesela ben ara versem kafayi yerim huzursuz olurum bisey yapamamak beklemek beni daha cok geriyor. Simdi en azindan bi umudum var ve onun icin cabaliyorum bu beni daha huzurlu yapiyor. O sebeple ben bekleyemeyenlerdenim. Ki beklersem zihinsel ve bedensel kendimi daha cok yipratirim eminim.
Sağol canım. Herkezden güzel haberler almak ümidiyle inşallah. Ağrı normalmiş. Senin kacgun var testine.Ne güzel haber arkadaşım Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah sende ağrıalrın vardı dimi adet olacak gibi benmde bar baya karnım ağrıyo normal demek :)
Yaaaa evetttt biliyordum oleyyy çok tebrik ediyorum maşallah sağlıkla kucağına alacaksın inşallahKızlar benim sonucum 410 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsinHikayemi sizinle sonra paylaşacağım
Hayırlı olsun canım tebrik ederim değerin gayet normal stres yapma inşallah güzelce artacakKizlar pozitif sonuçu aldım ama güzel yukselmesi lazım.
Hayırlı olsun canım ikiz gebelik mi acaba. Benimde 71 cıktı.
Iste doktorlar mutlaka bir sey gorurse engelliyor benim kistim yoktu rahim temizdi hormonlarda iyi cikti ve ilacsiz transfer oldum yani sadece crino jel kullandim o kadar. Boyle oldugunda vucud ve rahim yorulmazmis. Bir de benim psikolojik bekleyememe sorunumAslında bende senin gibiyim olsun bitsin diyenlerdenim ama doktor bu durumumu görünce frenlemişti beni. Tabi zor bir dönem oldu beklemek araya kist problemide girince çok yıpranmıştım. her şeyin bir zamanı var demek ki
Insallah canım inşallah.Hayırlı olsun canım tebrik ederim değerin gayet normal stres yapma inşallah güzelce artacak
Yok cnm tek embriyo koydular 13.gün bugün belki günle alakalıdır.Rabbim herkese nasip etsin inşallah pes etmemek ve inanmak çok önemliKizlar pozitif sonuçu aldım ama güzel yukselmesi lazım.
Hayırlı olsun canım ikiz gebelik mi acaba. Benimde 71 cıktı.
7 gün var tam 5 Aralık test günüm ama adet ağrısı beni çok tedirgin ediyor dualarında bizi unutmaSağol canım. Herkezden güzel haberler almak ümidiyle inşallah. Ağrı normalmiş. Senin kacgun var testine.
gunaydin bugun test gunum dun gebelik testi yptim kopkoyuydu birazdan kan vermeye tup bebek merkezime gidicem 5 de cikicak sonuc
Hiç unuturmuyum. Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin hepimize hepimize inşallah. Biliyorum çok zor ama stres yapmayalim. Güzel düşün hep güzel şeyler olsun canım7 gün var tam 5 Aralık test günüm ama adet ağrısı beni çok tedirgin ediyor dualarında bizi unutma
Her yer farklı çalışıyor beni 10 gün sonra çağırdılar mesela ama belki kalp atısı beraber duyulurHanımlar, 15 kasımda 2 adet 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. Bhcg 10. Gün 218, 12.gün 505 çıktı. Bugün 13.gün. Merkezdeki doktor ultrason için 15 gün sonra gel dedi. Çok geç değil mi sizce 15 gün
Belki tek yumurta ikizi olurYok cnm tek embriyo koydular 13.gün bugün belki günle alakalıdır.Rabbim herkese nasip etsin inşallah pes etmemek ve inanmak çok önemli
Güzel haberlerle insallahhhgunaydin bugun test gunum dun gebelik testi yptim kopkoyuydu birazdan kan vermeye tup bebek merkezime gidicem 5 de cikicak sonuc
benm gobegim 3 aylik gibi cok sisim gaz skntisi var anlamadm korkuyorum ya hic rahat dgilim insallah bi sorun yoktur
Yadee canım merhaba benim de pazartesi ya da salı yumurta toplamam olacak yarın kontrolüm var belli olur sanırım sonra taze transfer mi olacak yoksa dondurulmuş mu bilemiyorum
Cok guzel bir deger masallahKızlar benim sonucum 410 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsinHikayemi sizinle sonra paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?