Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

yaa kuzum ne kdar ince düşüncelisin. ama öyle düşünme inan burdaki pozitifler avuntu oluyor bana .çok sevindim canım. sağlıkla ilerlesin, dokuz ay sonra kucagına al inşallah.

Ay canim ya haklisin bugun negatif sonuclar cok geldi ama senden ses yoktu herkesin zamani farkli demek yine de sevinme hakkin var canim tebrik ederim ilk adimi atlattik demek bundan sonra kese kalp insallah daha mutlu oluruz bende hale tam olarak havalara ucamadim sadece gunler sayiyorum kalbi duymadan rahat edemiyorum karnimi surekle seviyorum bebislerim saglikla kal bana kendilerini goster diyorum baska da elimden birsey gelmiyor burdaki arkadaslari cok iyi anladigim icin mumkun olducka dertlesiyorum

yaa kuzum ne kdar ince düşüncelisin. ama öyle düşünme inan burdaki pozitifler avuntu oluyor bana .çok sevindim canım. sağlıkla ilerlesin, dokuz ay sonra kucagına al inşallah.
Amin canım çok teşekkür ederim inşallah sende her isteyende bu heyecanları mutlulukları yaşasın her zaman diyorum ; verende Allah alanda Allah vardır bildiği sual olunmaz.

Teşekkür ediyorum canım burada bizleri bizler anlarız yine. Ne anamız ne kardeşimiz ne komşumuz bilemez yani yaşamayan bilmez bu süreci.
İğneler mosmor yaptı her yanımı. Sabırla devam edeceğiz inşallah muvaffak oluruz

kızlar bana neden kimse cvp vermedi bi bakın nolur sonucun 22 .2 çıktı idrarda hiç pozitif göremedim ama az önce eşimin de zoruyla yaptım onda da silik çıktı ama çıktı saniyesinde bu değer iyimi
Canim kacinci gun embriosu ve kacinci gun yaptigina bagli bide her vucut farki iki gun sonra tekrarlarsan daha emin okursun ya yarin tekrar idrar test yap silijmi yoksa koyulastimi diye bak

çok ince düşüncelisiniz gerçekten daha önce idrar testi falan yapmışmıydınız?

çok ince düşüncelisiniz gerçekten daha önce idrar testi falan yapmışmıydınız?
Yapmıştım 7. Gün ucuz testte 7-8saat sonra belirdi isilkçe. 9. Gün early testte yine 1-2 saat sonra belirdi çok silik çıkmıştı o yüzden çok ümit bağlamadım. Önceki kimyasalda 9.gün hemen kıpkırmızı 2 çizgi olmuştu çok sevinmiştim ama sonra üzüntüm ağır olmuştu o yüzden gönül bağlamadım bu defa idrar testine.

Benimde yarın test günüm hiç idrar testi yaptınızmı? inşallah pozitif sonuç alırız
Idrar testi yaptim dün cook silik ikinci cizgi cıktı. Ama guvenmiyorum pek hormonlar etkiside olabilir. Rabbim pozitif almayi nasip etsin hepimize inşallah. Bizi en cok biz anlarız. Ikinci denemem benim ilk i kimyasal olmuştu.

Idrar testi yaptim dün cook silik ikinci cizgi cıktı. Ama guvenmiyorum pek hormonlar etkiside olabilir. Rabbim pozitif almayi nasip etsin hepimize inşallah. Bizi en cok biz anlarız. Ikinci denemem benim ilk i kimyasal olmuştu.
Yarın burdan yazalım sonucları. Herkeze umut olalım insallah

Early yaptım bende hemen çıktı 8. günde bende güvenmiyorum o yüzden heyecanım yüksek benim 1. denemem tek embriyo rabbim hepimize nasip etsin inşallahSizin adınıza çok sevindim belirti yaşadınızmı benim sağ kasığımda ve belim de ağrı var sadece

Hayırlı olsun inşallah dediğiniz gibi yarın herkese umut olalım benim ilk demem.belirtileriniz varmı ?

Sevinmekten korkar olduk cnm hep tecrubeden edinen duygular bunlar

İnanıyorum içime doğuyor senin kan sonucunda güzel çıkacak belirti ilk günden beri sağ kasıkta kaşıntı gıdıklanma gibi bir his var, biraz uyku sever oldum. Başka yok göğüs yada koku hassasiyeti filan hiç yok.
Transferden 15gün önce glutatyon serumu almıştım belki o yüzden ağrı va hissetmiyorumdur.dinç haldeyim

İnşallah güzel duygularınız için çok tşk ederim inşallah bende pozitif sonuç verip herkese umut olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…