- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
yaa kuzum ne kdar ince düşüncelisin. ama öyle düşünme inan burdaki pozitifler avuntu oluyor bana .çok sevindim canım. sağlıkla ilerlesin, dokuz ay sonra kucagına al inşallah.Çıktı canım ama yazmak istemedim negatif alan arkadaşlar çok fazla bugün üzüldüm onlar adına ve gözlerim doldu yine yazarken bu durumda yazmak istememiştim. Sen sorunca yapmadım diyemem akşam üstü gittik verdim 132,99 çıktı cuma günü tekrar vercem ama kalp atışını duymadan rahat edemem. Önceden yaşadıklarım öncede kaldı ama halen etkisinden kurtulamıyorum. Kan değeri çok güzel artarken kalp duyamamak vs yaşayınca dua ediyorum bu defa Allahım sağlıkla devam ettirsin ve tüm dileyen kardeşlerime nasip etsin bir an önce hayırlısı ile sağlıklı mutlu evlat ve evlatlar
Ay canim ya haklisin bugun negatif sonuclar cok geldi ama senden ses yoktu herkesin zamani farkli demek yine de sevinme hakkin var canim tebrik ederim ilk adimi atlattik demek bundan sonra kese kalp insallah daha mutlu oluruz bende hale tam olarak havalara ucamadim sadece gunler sayiyorum kalbi duymadan rahat edemiyorum karnimi surekle seviyorum bebislerim saglikla kal bana kendilerini goster diyorum baska da elimden birsey gelmiyor burdaki arkadaslari cok iyi anladigim icin mumkun olducka dertlesiyorumÇıktı canım ama yazmak istemedim negatif alan arkadaşlar çok fazla bugün üzüldüm onlar adına ve gözlerim doldu yine yazarken bu durumda yazmak istememiştim. Sen sorunca yapmadım diyemem akşam üstü gittik verdim 132,99 çıktı cuma günü tekrar vercem ama kalp atışını duymadan rahat edemem. Önceden yaşadıklarım öncede kaldı ama halen etkisinden kurtulamıyorum. Kan değeri çok güzel artarken kalp duyamamak vs yaşayınca dua ediyorum bu defa Allahım sağlıkla devam ettirsin ve tüm dileyen kardeşlerime nasip etsin bir an önce hayırlısı ile sağlıklı mutlu evlat ve evlatlar
sagol cnm 4.5 hafta galiba tam olrak bilmiyorum cnm kalp atisini duyarsam belki hamilelik takvim eklerim ama simdilik cesaret edemiyorumkuzum inşallah saglıkla al bebısını kucagına kac haftalık oldu
hayırlarla sağlıcakla hepimiz seviniriz inşallah canım amin...aynen canim insallah bu tedavi sana ugurlu gelirde merakli milletin agizini kaptirsin canim guzel haberlerle gel insallah
Canim ben Bir yil ara vermistim hem vücudum dinlensin hem de hormonlardan temizlensin vucudum diyeDaha önce negatif alan arkadaşlar ikinci deneeme için ara verdiniz mi yoksa aynı adetle yeniden mi başladınız?
Amin canım çok teşekkür ederimyaa kuzum ne kdar ince düşüncelisin. ama öyle düşünme inan burdaki pozitifler avuntu oluyor bana .çok sevindim canım. sağlıkla ilerlesin, dokuz ay sonra kucagına al inşallah.
Benimde yarın test günüm hiç idrar testi yaptınızmı? inşallah pozitif sonuç alırızYarın test günüm arkadaşlar dualarinizi eksik etmeyin
Teşekkür ediyorum canım burada bizleri bizler anlarız yine. Ne anamız ne kardeşimiz ne komşumuz bilemez yani yaşamayan bilmez bu süreci.Ay canim ya haklisin bugun negatif sonuclar cok geldi ama senden ses yoktu herkesin zamani farkli demek yine de sevinme hakkin var canim tebrik ederim ilk adimi atlattik demek bundan sonra kese kalp insallah daha mutlu oluruz bende hale tam olarak havalara ucamadim sadece gunler sayiyorum kalbi duymadan rahat edemiyorum karnimi surekle seviyorum bebislerim saglikla kal bana kendilerini goster diyorum baska da elimden birsey gelmiyor burdaki arkadaslari cok iyi anladigim icin mumkun olducka dertlesiyorum ♥
Canim kacinci gun embriosu ve kacinci gun yaptigina bagli bide her vucut farki iki gun sonra tekrarlarsan daha emin okursun ya yarin tekrar idrar test yap silijmi yoksa koyulastimi diye bakkızlar bana neden kimse cvp vermedi bi bakın nolur sonucun 22 .2 çıktı idrarda hiç pozitif göremedim ama az önce eşimin de zoruyla yaptım onda da silik çıktı ama çıktı saniyesinde bu değer iyimi
ALLAH utandırmasın canım hiç birimizi senelerdir maddi zorluklar yüzünden tüp bebek tedavimi yaptıramadım şimdi hem mutluyum hem çok heyecanlı hepsi karışık hepimiz öyleyiz tabii..
bakalım inşallah kaliteli olurlar da döllenmeleri yaşamaları da olur göbeğimizde büyük kucağımıza gelir hayırlarla sağlıcakla büyütürüz evlatlarımızı hepimiz de inşallah amin..
kaynanam da yardıma çağırdık hizmet ediyorum binpişman oldum haftaya cumartesi eşim götürecek geri tüp bebek gübah diyorlar diyor başımda sinir edecek beni..onun gitmesine gün sayar oldum
çok ince düşüncelisiniz gerçektenÇıktı canım ama yazmak istemedim negatif alan arkadaşlar çok fazla bugün üzüldüm onlar adına ve gözlerim doldu yine yazarken bu durumda yazmak istememiştim. Sen sorunca yapmadım diyemem akşam üstü gittik verdim 132,99 çıktı cuma günü tekrar vercem ama kalp atışını duymadan rahat edemem. Önceden yaşadıklarım öncede kaldı ama halen etkisinden kurtulamıyorum. Kan değeri çok güzel artarken kalp duyamamak vs yaşayınca dua ediyorum bu defa Allahım sağlıkla devam ettirsin ve tüm dileyen kardeşlerime nasip etsin bir an önce hayırlısı ile sağlıklı mutlu evlat ve evlatlar
olumlu düşün elbette duyacaksın.sagol cnm 4.5 hafta galiba tam olrak bilmiyorum cnm kalp atisini duyarsam belki hamilelik takvim eklerim ama simdilik cesaret edemiyorum
Yapmıştım 7. Gün ucuz testte 7-8saat sonra belirdi isilkçe. 9. Gün early testte yine 1-2 saat sonra belirdi çok silik çıkmıştı o yüzden çok ümit bağlamadım. Önceki kimyasalda 9.gün hemen kıpkırmızı 2 çizgi olmuştu çok sevinmiştim ama sonra üzüntüm ağır olmuştu o yüzden gönül bağlamadım bu defa idrar testine.çok ince düşüncelisiniz gerçektendaha önce idrar testi falan yapmışmıydınız?
Idrar testi yaptim dün cook silik ikinci cizgi cıktı. Ama guvenmiyorum pek hormonlar etkiside olabilir. Rabbim pozitif almayi nasip etsin hepimize inşallah. Bizi en cok biz anlarız. Ikinci denemem benim ilk i kimyasal olmuştu.Benimde yarın test günüm hiç idrar testi yaptınızmı? inşallah pozitif sonuç alırız
Yarın burdan yazalım sonucları. Herkeze umut olalım insallahIdrar testi yaptim dün cook silik ikinci cizgi cıktı. Ama guvenmiyorum pek hormonlar etkiside olabilir. Rabbim pozitif almayi nasip etsin hepimize inşallah. Bizi en cok biz anlarız. Ikinci denemem benim ilk i kimyasal olmuştu.
Early yaptım bende hemen çıktı 8. günde bende güvenmiyorum o yüzden heyecanım yüksek benim 1. denemem tek embriyo rabbim hepimize nasip etsin inşallahYapmıştım 7. Gün ucuz testte 7-8saat sonra belirdi isilkçe. 9. Gün early testte yine 1-2 saat sonra belirdi çok silik çıkmıştı o yüzden çok ümit bağlamadım. Önceki kimyasalda 9.gün hemen kıpkırmızı 2 çizgi olmuştu çok sevinmiştim ama sonra üzüntüm ağır olmuştu o yüzden gönül bağlamadım bu defa idrar testine.
Hayırlı olsun inşallah dediğiniz gibi yarın herkese umut olalımIdrar testi yaptim dün cook silik ikinci cizgi cıktı. Ama guvenmiyorum pek hormonlar etkiside olabilir. Rabbim pozitif almayi nasip etsin hepimize inşallah. Bizi en cok biz anlarız. Ikinci denemem benim ilk i kimyasal olmuştu.
Sevinmekten korkar olduk cnm hep tecrubeden edinen duygular bunlarYapmıştım 7. Gün ucuz testte 7-8saat sonra belirdi isilkçe. 9. Gün early testte yine 1-2 saat sonra belirdi çok silik çıkmıştı o yüzden çok ümit bağlamadım. Önceki kimyasalda 9.gün hemen kıpkırmızı 2 çizgi olmuştu çok sevinmiştim ama sonra üzüntüm ağır olmuştu o yüzden gönül bağlamadım bu defa idrar testine.
İnanıyorum içime doğuyor senin kan sonucunda güzel çıkacakEarly yaptım bende hemen çıktı 8. günde bende güvenmiyorum o yüzden heyecanım yüksek benim 1. denemem tek embriyo rabbim hepimize nasip etsin inşallahSizin adınıza çok sevindim belirti yaşadınızmı benim sağ kasığımda ve belim de ağrı var sadece
Sevinmekten korkar olduk cnm hep tecrubeden edinen duygular bunlar
İnşallah güzel duygularınız için çok tşk ederim inşallah bende pozitif sonuç verip herkese umut olabilirimİnanıyorum içime doğuyor senin kan sonucunda güzel çıkacakbelirti ilk günden beri sağ kasıkta kaşıntı gıdıklanma gibi bir his var, biraz uyku sever oldum. Başka yok göğüs yada koku hassasiyeti filan hiç yok.
Transferden 15gün önce glutatyon serumu almıştım belki o yüzden ağrı va hissetmiyorumdur.dinç haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?