• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Geç tutunma olabilir canım inşallah kat kat artar strese girme kendini yorma inşallah güzel güzel artar😊
amin cnm amin inşallah cümlemizinde cuma günü tekrar kan vericem bakalım hayırlı sı inşallah ama şükür idrar da da pozitifi gördüm hayırlısı olur inşallah

o_O
kızlar bana neden kimse cvp vermedi bi bakın nolur sonucun 22 .2 çıktı idrarda hiç pozitif göremedim ama az önce eşimin de zoruyla yaptım onda da silik çıktı ama çıktı saniyesinde bu değer iyimi
Canim ilk gebelihim de tüp bebek degil ama 10.gun 10 çıkmıştı yanlis hatırlamıyorsam 10. Ya da 9. Gündü sonradan artmıştı ins senin de güzelce artar canim

kızlar bana neden kimse cvp vermedi bi bakın nolur sonucun 22 .2 çıktı idrarda hiç pozitif göremedim ama az önce eşimin de zoruyla yaptım onda da silik çıktı ama çıktı saniyesinde bu değer iyimi
yarın tekrar kan tahlili yaptırın. Değeriniz yükseliyorsa birşeyler var demektir.

Bende senin sonucu öğrenmek için topiğe girdim. Hakkından hayırlısı üzülme kelimesi çok saçma geliyor bana. İnşallah tez zamanda rabbim yüzünü güldürsün. 🙏
sağol canım inşallah..:KK200:
Sakin pes etme tedaviye devam et canım benim inşaallah güzel haberlerde vericeksin burdan bize.
dondurulmuş embriyom var devam edeceğim canım. sağolasın:KK200:
Canımm Allah yardımcımız olsun...şimdi elbet biraz üzüleceksin ama allahtan yine umut heryerini saracak yeni denemende.. inşallah biz de beraber takip ederiz yeni sürecimizi, birlikte alırız güzel haberi..dondurulmuşun var mıydı canım..
var canım dondurulmus. ama hemen mi baslamak lazım yoksa bır ay ara mı vermek lazım bılemedım.
Canım ne desem boş biliyorum ama her serde bir hayr var gönlünü ferah tut lütfen bol bol dua 💐💐
allah razı olsun :KK200:
Idrar da pozitif fln gormus muydunuz
yok hiç idrar testi yapmadım.
Allah yardımcın olsun canım inşallah çabuk toparlanıp yoluna devam edersin çok zor
ya evet onca iğneler ilaçlar hepsi hormon sinirlerimiz bozuluyor
sonuç kaç çıktı ki cnm
1 den küçük
Hakkında hayırlısı olsun cnm 😔
sağol canım:KK200:

Kızlar benim transferin 11.günü <2 çıktı. Pozitif idrar testleri yanılttı. Kısmet değilmiş.Vakti gelmemiş. Birdaha gününden önce asla test yapmam.
canım önce test yapınca aslında hazırlıyorsun kendini. benimde negatif. yolumuza devam edeceğiz mecbur. dondurulmusun var mı?
Benim de malasef negatif çıktı ağlamadan duramıyorum gözümden süzülüyor:mad:
kuzucugum aglama lütfen benımde negatif. üzüldüm ama aglamak yok. yola devam edeceğiz.senın var mı dondurulmuş?
Kızlar 12. Gunum benimde negatıf belirtiler falan hepsi ılactanmıs.
evet canım ya belırtıler hep ilaçardan.sağlık olsun. inşallah sonraki denememizde pozitif alırız.
Merhabalar kızlar sizi sürükli takip ediyorum 14 kasımda transferim oldu dün kan verdim sonucum 3856 çıktı böyle birşey duydunuzmu çok yüksek endişeleniyorum 2 tane 5. Gün transfer etmişlerdi
endişelenme canım. doktor baksa keseyı gorurdu bakmadı mı? hayırlı olsun bu arada. saglıkla kucagına almak nasip olsun.
kızlar bi akıl verin bana nolur 22.2 çıktı değerim 12 . gün var mı böyle olup yükselen
canım bugun bana hemsıre dedıkı negatif oldugu halde iki gun sonra bır daha kan ver bazen gec tutunma oluyor. cok nadırde olsa. muhtemelen sizin gec tutunmus. mühim olan düzenli yükselmesi. hakkınızda hayırlısı olsun

Kızlar benim transferin 11.günü <2 çıktı. Pozitif idrar testleri yanılttı. Kısmet değilmiş.Vakti gelmemiş. Birdaha gününden önce asla test yapmam.
Bugün negatif almış olabilirsin ama inşallah bir dahakine yüzün gülsün vardır bir hayır moralini bozma tabi bunlar dile kolay biliyorum yine de kendini aşağı çekme ki bir dahaki transferde şansın yüksek olsun

Back