- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim uzuldum ama okudum kadar ile dondurulmuslar var benimde ilk transfer negatifdi cok uzulmustum ama dondurulmuslarim benim icin bir umutdu 2ay vucutumu biraz ilaclardan arindirdim piskolojik olarak da kendimi biraz toparladim ve basladim cok sukur pozitif aldim seninde mutlaka yuzun gulecektir canimDaha önce negatif alan arkadaşlar ikinci deneeme için ara verdiniz mi yoksa aynı adetle yeniden mi başladınız?
yumurta sayilarin cok guzel masallah pozitif dusunce ile devam et cnm basaracaksin igneleri kotu dusunme bu igneler sana istedigini getirmek icin yardimci oluyor seklikde dusun cnm bebislerim gelcek onlara hazirlak yapiyorum seklinde dusunarkadaşlar bugün yine kontrole gittim cetrotide ve menopur verdi cuma yeniden kontrol var...
sağda 7 solda 8 yumurta var dedi sanırım pazartesine gün verirler opu için diyorum artık kafam bin dünya oldu iğnelerden..
sagol canım tesekkür ederimcanim uzuldum ama okudum kadar ile dondurulmuslar var benimde ilk transfer negatifdi cok uzulmustum ama dondurulmuslarim benim icin bir umutdu 2ay vucutumu biraz ilaclardan arindirdim piskolojik olarak da kendimi biraz toparladim ve basladim cok sukur pozitif aldim seninde mutlaka yuzun gulecektir canim
2 ay ara verdirmişti doktor yani negatif sonrası regl bir sonra regl toplam 2 regl geçti 3.de tedavi başladıDaha önce negatif alan arkadaşlar ikinci deneeme için ara verdiniz mi yoksa aynı adetle yeniden mi başladınız?
Ama havuz yapıldığında ara vermeden yumurta her ay toplanıyor2 ay ara verdirmişti doktor yani negatif sonrası regl bir sonra regl toplam 2 regl geçti 3.de tedavi başladı
anladım canım . tesekkür ederim. ben daha doktor ıle gorusmedım bakalım ne dıyecek.2 ay ara verdirmişti doktor yani negatif sonrası regl bir sonra regl toplam 2 regl geçti 3.de tedavi başladı
ALLAH utandırmasın canım hiç birimizi senelerdir maddi zorluklar yüzünden tüp bebek tedavimi yaptıramadım şimdi hem mutluyum hem çok heyecanlı hepsi karışık hepimiz öyleyiz tabii..yumurta sayilarin cok guzel masallah pozitif dusunce ile devam et cnm basaracaksin igneleri kotu dusunme bu igneler sana istedigini getirmek icin yardimci oluyor seklikde dusun cnm bebislerim gelcek onlara hazirlak yapiyorum seklinde dusun
Canım kan testi yaptın mı ? Kaçıncı günSaf haliyle canım şişeden bardağa hiçbir işlem yapmadan .
Benim ilk doktor ara verdirmiyordu diğeri dinlen vücudun ve kafan dinlensin rahat değilsin diyordu.Umarım bu önümüzdeki tedavide muvaffak olursun, Allah hayırlısını nasip etsin cümlemize . Moralini yüksek tutmaya çalışanladım canım . tesekkür ederim. ben daha doktor ıle gorusmedım bakalım ne dıyecek.
kuzum inşallah saglıkla al bebısını kucagına kac haftalık olducanim uzuldum ama okudum kadar ile dondurulmuslar var benimde ilk transfer negatifdi cok uzulmustum ama dondurulmuslarim benim icin bir umutdu 2ay vucutumu biraz ilaclardan arindirdim piskolojik olarak da kendimi biraz toparladim ve basladim cok sukur pozitif aldim seninde mutlaka yuzun gulecektir canim
Ay bu surecte olumsuz yorum yapacak insanlar uzak dursun cnm zaten kendi stresimiz bize yetiyor acikcasi ben kaynana kendi anne aileme soylemedim meraktan surekli sorup bana baski yapiyorlar ilk transferde o hatayi yaptim :))) bu sefer sessiz sedasiz kiz kardesimle konusarak halledik hale soylemedim :)))ALLAH utandırmasın canım hiç birimizi senelerdir maddi zorluklar yüzünden tüp bebek tedavimi yaptıramadım şimdi hem mutluyum hem çok heyecanlı hepsi karışık hepimiz öyleyiz tabii..
bakalım inşallah kaliteli olurlar da döllenmeleri yaşamaları da olur göbeğimizde büyük kucağımıza gelir hayırlarla sağlıcakla büyütürüz evlatlarımızı hepimiz de inşallah amin..
kaynanam da yardıma çağırdık hizmet ediyorum binpişman oldum haftaya cumartesi eşim götürecek geri tüp bebek gübah diyorlar diyor başımda sinir edecek beni..onun gitmesine gün sayar oldum
En iyisi söylememek bende söylemedim bu defa. Önceden tecrübe edindik. Sitede görevli bile hacı hoca şifacı kadın önerir olmuştu nerden duyduysa tedavi olduğumu şok olmuştum, iyi bşyetli belki ama o kadar uzun boylu değil.Kendi derdimle mi uğraşayım milletin lafıyla mı derken eşimde söylemeyelim bilmesinler dedi. Rahat ettik :)Ay bu surecte olumsuz yorum yapacak insanlar uzak dursun cnm zaten kendi stresimiz bize yetiyor acikcasi ben kaynana kendi anne aileme soylemedim meraktan surekli sorup bana baski yapiyorlar ilk transferde o hatayi yaptim :))) bu sefer sessiz sedasiz kiz kardesimle konusarak halledik hale soylemedim :)))
Aynen canim milletin merakli ugrasmak daha zor en iyisi mumkun oldukca az kisi bilmek :)))) Senin sonucun cikmis miyidi?En iyisi söylememek bende söylemedim bu defa. Önceden tecrübe edindik. Sitede görevli bile hacı hoca şifacı kadın önerir olmuştu nerden duyduysa tedavi olduğumu şok olmuştum, iyi bşyetli belki ama o kadar uzun boylu değil.Kendi derdimle mi uğraşayım milletin lafıyla mı derken eşimde söylemeyelim bilmesinler dedi. Rahat ettik :)
Ben ilk negatif sonrası 6 ay bekledim. İkinci negatif ten sonra 1 yıl bekledim. İkisi de taze transfer olmuştu. Üçüncü de tedavi yazın oldu ağustos ta çok yumurta toplanınca transfer Ekim de oldu. Yani 2 ay bekledik.Daha önce negatif alan arkadaşlar ikinci deneeme için ara verdiniz mi yoksa aynı adetle yeniden mi başladınız?
eşim gelir sana yemek yapar yardımcı olur dedi ama oturmaktan yoruldum diyor hatınAy bu surecte olumsuz yorum yapacak insanlar uzak dursun cnm zaten kendi stresimiz bize yetiyor acikcasi ben kaynana kendi anne aileme soylemedim meraktan surekli sorup bana baski yapiyorlar ilk transferde o hatayi yaptim :))) bu sefer sessiz sedasiz kiz kardesimle konusarak halledik hale soylemedim :)))
Çıktı canım ama yazmak istemedim negatif alan arkadaşlar çok fazla bugün üzüldüm onlar adına ve gözlerim doldu yine yazarken bu durumda yazmak istememiştim. Sen sorunca yapmadım diyemem akşam üstü gittik verdim 132,99 çıktı cuma günü tekrar vercem ama kalp atışını duymadan rahat edemem. Önceden yaşadıklarım öncede kaldı ama halen etkisinden kurtulamıyorum. Kan değeri çok güzel artarken kalp duyamamak vs yaşayınca dua ediyorum bu defa Allahım sağlıkla devam ettirsin ve tüm dileyen kardeşlerime nasip etsin bir an önce hayırlısı ile sağlıklı mutlu evlat ve evlatlarAynen canim milletin merakli ugrasmak daha zor en iyisi mumkun oldukca az kisi bilmek :)))) Senin sonucun cikmis miyidi?
aynen canim insallah bu tedavi sana ugurlu gelirde merakli milletin agizini kaptirsin canim guzel haberlerle gel insallaheşim gelir sana yemek yapar yardımcı olur dedi ama oturmaktan yoruldum diyor hatın
para gidiyor oğlunun diye çatlıyor azcık ilgi gösteriyor oğlu diye patlıyor..
aaa kahvaltıya kızarrtma neden yapmadın diyor yatmış uzanmış dedim aaahh ahhh eşime dedim götür kendi de gitmek istedi iş yapamaz tembel ...
ahh ahh anamız var o da hasta kendi kendime kalırım daha iyi 7 yıldır çocuğumuz olmuyor herkes merakta soruyor artık mecbur konuşuyrum ama kısa kafamı dinlerim bu süreçte transfer zamanını da tam demiyeceğim bakalım ..