Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İnşallah çok güzel olucak artışlarında düzenli olucak keseyide görüp kalbini duymayı nasip etsin sağlıkla ilerliyecek içini ferah tut biz de tekrar umutla sarılıcaz çok ama çok sevindim sonucuna kardeşim

Hayırlı olsun inşallah dediğiniz gibi yarın herkese umut olalım benim ilk demem.belirtileriniz varmı ?
Ilk denemende pozitifi alirsin inşallah canım. Belirti olarak adet olmadım fakat ağrısını cektim heran olcak gibi. Başkada bi belirtim yok. Senin hissettigin değişik belirti diyebilcegin birşeyler oldumu

Ilk denemende pozitifi alirsin inşallah canım. Belirti olarak adet olmadım fakat ağrısını cektim heran olcak gibi. Başkada bi belirtim yok. Senin hissettigin değişik belirti diyebilcegin birşeyler oldumu
Karnım kaşınıyor gibi oluyor adet sancısı gibi sağ kasığım ve belimde ağrı oluyor bide buna bağlımı bilmiyorum arada üşüme hissediyorum genelde herkesin ateşi çıkar benimde üşüyorum nedenseilaçlardan oluyor diyorum kendimce

Adet tarihin gectimi canım. Doktorum kanama olmadığı sürece umut yüksektir demisti bana.

Bende de üşüme çok olmuştu özellikle ayaklarim hiç isinmiyordu

Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın ta içimden hissettim samimiyetini güzel dıygularını Allah razı olsun dilerim seninde tez zamanda muradın olsun kardeşim

Vesvese etme diyecem ama ister istemez oluyor heleki daha önce olumsuzluklar yaşanılmıșsa
Kalbini ferah Tutmaya Çalış. Ben keseyi gördüm yinede içim rahat etmedi, Malesef. İnşallah sorunsuz bir şekilde kalbini duymak bekleyen herkese nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…