İnşallah çok güzel olucak artışlarında düzenli olucak keseyide görüp kalbini duymayı nasip etsin sağlıkla ilerliyecek içini ferah tut biz de tekrar umutla sarılıcaz çok ama çok sevindim sonucuna kardeşimÇıktı canım ama yazmak istemedim negatif alan arkadaşlar çok fazla bugün üzüldüm onlar adına ve gözlerim doldu yine yazarken bu durumda yazmak istememiştim. Sen sorunca yapmadım diyemem akşam üstü gittik verdim 132,99 çıktı cuma günü tekrar vercem ama kalp atışını duymadan rahat edemem. Önceden yaşadıklarım öncede kaldı ama halen etkisinden kurtulamıyorum. Kan değeri çok güzel artarken kalp duyamamak vs yaşayınca dua ediyorum bu defa Allahım sağlıkla devam ettirsin ve tüm dileyen kardeşlerime nasip etsin bir an önce hayırlısı ile sağlıklı mutlu evlat ve evlatlar
Ilk denemende pozitifi alirsin inşallah canım. Belirti olarak adet olmadım fakat ağrısını cektim heran olcak gibi. Başkada bi belirtim yok. Senin hissettigin değişik belirti diyebilcegin birşeyler oldumuHayırlı olsun inşallah dediğiniz gibi yarın herkese umut olalımbenim ilk demem.belirtileriniz varmı ?
Karnım kaşınıyor gibi oluyor adet sancısı gibi sağ kasığım ve belimde ağrı oluyor bide buna bağlımı bilmiyorum arada üşüme hissediyorum genelde herkesin ateşi çıkar benimde üşüyorum nedenseIlk denemende pozitifi alirsin inşallah canım. Belirti olarak adet olmadım fakat ağrısını cektim heran olcak gibi. Başkada bi belirtim yok. Senin hissettigin değişik belirti diyebilcegin birşeyler oldumu
Adet tarihin gectimi canım. Doktorum kanama olmadığı sürece umut yüksektir demisti bana.Karnım kaşınıyor gibi oluyor adet sancısı gibi sağ kasığım ve belimde ağrı oluyor bide buna bağlımı bilmiyorum arada üşüme hissediyorum genelde herkesin ateşi çıkar benimde üşüyorum nedenseilaçlardan oluyor diyorum kendimce
Evet cnm en son 25 Ekim’de oldum senin nasılAdet tarihin gectimi canım. Doktorum kanama olmadığı sürece umut yüksektir demisti bana.
Bende 28 ekimde olmuştum. Göğüslerinde azda olsa bi hassasiyet felan oluşumu canimEvet cnm en son 25 Ekim’de oldum senin nasıl
Bende de üşüme çok olmuştu özellikle ayaklarim hiç isinmiyorduKarnım kaşınıyor gibi oluyor adet sancısı gibi sağ kasığım ve belimde ağrı oluyor bide buna bağlımı bilmiyorum arada üşüme hissediyorum genelde herkesin ateşi çıkar benimde üşüyorum nedenseilaçlardan oluyor diyorum kendimce
Sonucun ne çıkmıştı yada sonucmu bekliyorsunBende de üşüme çok olmuştu özellikle ayaklarim hiç isinmiyordu
Göğüslerim şişti ama hassiyetim yokBende 28 ekimde olmuştum. Göğüslerinde azda olsa bi hassasiyet felan oluşumu canim
Hadi bakalim inşallah canim bendede aynı.Göğüslerim şişti ama hassiyetim yok
Bende şaşırıyorum işte normalde yanmam lazım yarın öğreneceğiz bakalım hayırlısı olsunBende de üşüme çok olmuştu özellikle ayaklarim hiç isinmiyordu
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın ta içimden hissettim samimiyetini güzel dıygularınıİnşallah çok güzel olucak artışlarında düzenli olucak keseyide görüp kalbini duymayı nasip etsin sağlıkla ilerliyecek içini ferah tut biz de tekrar umutla sarılıcaz çok ama çok sevindim sonucuna kardeşim
Şimdi okuyunca hatırladım kızlar. Bende ilk 6-7 güne kadar akşamları çok üşüyordum resmen titreme giriyordu. Son 3-4 gündür geçtiBende şaşırıyorum işte normalde yanmam lazım yarın öğreneceğiz bakalım hayırlısı olsun
Sonuç kimyasal gebelikSonucun ne çıkmıştı yada sonucmu bekliyorsun
Anladım cnm tek olmadığıma sevindim inşallah bende sizin gibi güzel sonuç alıırımŞimdi okuyunca hatırladım kızlar. Bende ilk 6-7 güne kadar akşamları çok üşüyordum resmen titreme giriyordu. Son 3-4 gündür geçti
Kacinci denemen di. Simdiki durumun nedir canm. Benimde ilk denemem kimyasaldıSonuç kimyasal gebelik
Tesekkur ederimSabah akşam 1 çay bardağı aç tok farketmiyor
Çıktı canım ama yazmak istemedim negatif alan arkadaşlar çok fazla bugün üzüldüm onlar adına ve gözlerim doldu yine yazarken bu durumda yazmak istememiştim. Sen sorunca yapmadım diyemem akşam üstü gittik verdim 132,99 çıktı cuma günü tekrar vercem ama kalp atışını duymadan rahat edemem. Önceden yaşadıklarım öncede kaldı ama halen etkisinden kurtulamıyorum. Kan değeri çok güzel artarken kalp duyamamak vs yaşayınca dua ediyorum bu defa Allahım sağlıkla devam ettirsin ve tüm dileyen kardeşlerime nasip etsin bir an önce hayırlısı ile sağlıklı mutlu evlat ve evlatlar
Yaa benim de hormonlarım çok yüksek ama benimde iptal olur mu kiYok canım domdurulmuş olacaktı olmadı
Çok yuksek olursa da iptal oluyor demişti dr inşallah günüme kadar normale dönerCanım taze transfer mi olcaktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?