Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etmez miyim her gun ediyorum olumlu olun bu ay pozitif coktu pozitif ayı olsnAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım dua et tüm bekleyenlere
hayirlisi olsm insallah evde test yapmadn miHayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim değeriniz gayet iyi karın ağrısı bende de var sağ kasığım çok ağrıyor. benimde Perşembe günü test günüm çok heyecanlıyım
yani ozellikle.gece bel agrim oluyo kasgimdada gaz agrisimi desem adet agrisimi bi tuhafMaşallah canım inşallah sağlıkla deva eder çok sevindim ya ne mutlu sana Allah bizede tattırsın. Nasıl ağrıların var bide yeni mi başladı bnm transferin 2. Günü adet gibi ağırlarım var
Evet yaptım cnm çift çizgi çıktı ama yinede güvenemiyorum. Ne biletim insan kanda görmeyince inanmıyorhayirlisi olsm insallah evde test yapmadn mi
Kacinci gun yaptiniz ? Silik olarak mi cikti acaba. Ben 6.gunu yaptim silik olarak cikti da ondam soruyorumEvet yaptım cnm çift çizgi çıktı ama yinede güvenemiyorum. Ne biletim insan kanda görmeyince inanmıyor
Cnm sen ne zaman gidiyorsun kese için
Benim ki birazdha silik 6.gun oldugu icindir herlde normel gebelik testi ile yaptim erken gebelik testi alsam belki dha belli olurdu belki8. Gün yaptım cnm fotosunu atayımEki Görüntüle 2558744
Canım bugun 11 günümdü 196 geldi sonucum hamileyim rabbim herkese versin insallah cok mutluyum
Maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin emeklerin boşa gitmedi tadını çıkarCanım bugun 11 günümdü 196 geldi sonucum hamileyim rabbim herkese versin insallah cok mutluyum ❤
CANIM TAHLİL GÜNÜMDÜ BUGÜN ÇOK ŞÜKÜR RABBİM NAİP ETTİ 114 ÇIKTI DEĞERİM 11. GÜN BUGÜN.
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucagına alırsın çok sevindimCanım bugun 11 günümdü 196 geldi sonucum hamileyim rabbim herkese versin insallah cok mutluyum ❤
Maşallah maşallah ne güzel haberler geliyor Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah bizede dua edinCANIM TAHLİL GÜNÜMDÜ BUGÜN ÇOK ŞÜKÜR RABBİM NAİP ETTİ 114 ÇIKTI DEĞERİM 11. GÜN BUGÜN.
ARTIK KATLANARAK ARTMASINI BEKLİCEZ ÇARŞAMBA TEKRAR GİDECEĞİM.
RABBİM HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU.
Allah tamamina erdirsin cok sevindimCanım bugun 11 günümdü 196 geldi sonucum hamileyim rabbim herkese versin insallah cok mutluyum ❤
Canm vucudumun isisi artti ama bu gebelik belirtisi degil ilaclarn etkisi ona takilma yani. Gebelik belirtisinin olmamasinada takilma benm sonc poztitif 5 yada 6. Gunden sonra olmasi lazm ben hcbsy hissetmedm sadece 8. Gun 1 kere ck siddetli kramp girdi okadarArkadaşlar günaydın herkese. Bende 18 kasımda 3.gün emriyosu 2 tane transfer edildi. Bugün 8.günüm bekliyorum hala bir belirtim yok neredeyse normal hayatımdan daha dinçim. Pozitif sonucu alan arkadaşlar hiç vucut ısınız arttı mı acaba. Yanıyormuydu vücüdünuz benim soğuk
Allah razı olsun canım aminMaşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin emeklerin boşa gitmedi tadını çıkar
Cok saol canım aminHayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucagına alırsın çok sevindim