Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende bekliyorum canım beni unuttun bende bugun kan vericem inşallah hepmiz olumlu sonuç alırız cok heycanlıyım

Aaaa gerçekten miiii ben herseyi parayla almıştım dilerim sonuçlar pozitif olur da göze değmez

Aaaa gerçekten miiii ben herseyi parayla almıştım dilerim sonuçlar pozitif olur da göze değmez
amin canım amin ilk tedavimde bende öyle yaptım hatta bi kaçını da yine aldım oksapara bugün transferle başlayacağım inşallah. kutu fiyatı pahalıymış onun progestan fitilde öyle hemende bitiyo. Sonrakileri inşallah devam ederde yazdırırsın

neden kaybetme olsun iyi düşün

Amin canım senin de öyle.sen kacinci gunundesin

3500 transfer ücreti verdik 400 de muayene kalp atışlarında

dun kan verdim kizlar 10.gun(2gunembiriyosu) 96.32 cikti.
Karin agrim var persembe tes gunum o gune kadar bekliycem bi daha kan vermiycem.
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim değeriniz gayet iyi karın ağrısı bende de var sağ kasığım çok ağrıyor. benimde Perşembe günü test günüm çok heyecanlıyım

dun kan verdim kizlar 10.gun(2gunembiriyosu) 96.32 cikti.
Karin agrim var persembe tes gunum o gune kadar bekliycem bi daha kan vermiycem.
Maşallah canım inşallah sağlıkla deva eder çok sevindim ya ne mutlu sana Allah bizede tattırsın. Nasıl ağrıların var bide yeni mi başladı bnm transferin 2. Günü adet gibi ağırlarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…