Bende bekliyorum canım beni unuttun bende bugun kan vericem inşallah hepmiz olumlu sonuç alırız cok heycanlıyımHayırlı sabahlar hanımlar.
B beklenenmucize @emidaf09 bugün sizin gününüz Rabbim kolaylaştırsin. Transferiniz hayırlı olsun inşallah..❤
Kan verecekler hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
@feride0180 dualarım seninleiçimden iyi şeyler geçiyor senin için..
Bende bekliyorum canım beni unuttun bende bugun kan vericem inşallah hepmiz olumlu sonuç alırız cok heycanlıyım
İnşallah canım kan verdim 1 saate cıkar dedilerInşallah güzel bir sonuç alırsın..
Aaaa gerçekten miiii ben herseyi parayla almıştım dilerim sonuçlar pozitif olur da göze değmezProlutex bilmiyorum ama oxaparı yazdırabiliyosun karşımızda bir sgk anlaşmalı özel hastane vardı orda yazdırdım progestan fitil varsa onuda yazıyor 1 kutu oksapar 2 progestan 2 esteofem 50 lira falan tuttu bilginiz olsun hatta oxaparı sağlık ocağı bile yazıyormuş
Çok iyi gelecek sonucun. Dua ileİnşallah canım kan verdim 1 saate cıkar dediler
amin canım amin ilk tedavimde bende öyle yaptım hatta bi kaçını da yine aldım oksapara bugün transferle başlayacağım inşallah. kutu fiyatı pahalıymış onun progestan fitilde öyle hemende bitiyo. Sonrakileri inşallah devam ederde yazdırırsınAaaa gerçekten miiii ben herseyi parayla almıştım dilerim sonuçlar pozitif olur da göze değmez
neden kaybetme olsun iyi düşün35 yasındayım iki aşılama yaptık tutmadı sonra vakit kaybetmeden bahceciye gittim tüp bebek dedi cem hoca ama durumum pek iç acıcı değildi erken menopoz denildi yumurtam olmuyor zar zor 1 tane oldu ondada pozitif gördüm yarın kan vericem inşallah kanımdada pozitif görürüm pgt bende düşündüm hocam bi deniyelım bakalım dedi bende tamam dedim hayırlısı artık inan yıllardır uğraşıyorum sevinemiyorum bile cünkü hep bi kaybetme korkusu olucak 9 ay boyunca
Amin canım senin de öyle.sen kacinci gunundesinamin canım amin ilk tedavimde bende öyle yaptım hatta bi kaçını da yine aldım oksapara bugün transferle başlayacağım inşallah. kutu fiyatı pahalıymış onun progestan fitilde öyle hemende bitiyo. Sonrakileri inşallah devam ederde yazdırırsın
Benim bugün transferim varrr çok heyecanlıyımAmin canım senin de öyle.sen kacinci gunundesin
3500 transfer ücreti verdik 400 de muayene kalp atışlarındaMerhaba hayırlı geceler.. Benimde 2 başarısız aşılamam oldu. Tüp bebek ile alakalı bilgi almak için yazmak istedim. Ayıptır sorması ücretler ortalama ne kadar? Ve mesela ilk yumurta toplama da 2 ve üzeri yumurta oldu bir tanesini transfer ettiler tutmadı diyelim. 2. İçin de aynı ücret mi ödeniyor? Bu ücret konusunu çok merak ediyorum durumumuz yok henüz ama o yola gireceğimiz illaki bulup buluşturacak ve umarım o aşamaya gerek kalmadan doğal yoldan olurbu konu da bilgi verebilecek olan var mı acaba?
Maşallah çok güzel değer. Devamı gelsin inşallah Allah kucağına almayı nasip etsindun kan verdim kizlar 10.gun(2gunembiriyosu) 96.32 cikti.
Karin agrim var persembe tes gunum o gune kadar bekliycem bi daha kan vermiycem.
Dua et, her gün taze havuç suyu sık içBenim bugün transferim varrr çok heyecanlıyım
amin rabbim herkesr nasil etsn inslalah devami gelirMaşallah çok güzel değer. Devamı gelsin inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim değeriniz gayet iyidun kan verdim kizlar 10.gun(2gunembiriyosu) 96.32 cikti.
Karin agrim var persembe tes gunum o gune kadar bekliycem bi daha kan vermiycem.
Maşallah canım inşallah sağlıkla deva eder çok sevindim ya ne mutlu sana Allah bizede tattırsın. Nasıl ağrıların var bide yeni mi başladı bnm transferin 2. Günü adet gibi ağırlarım vardun kan verdim kizlar 10.gun(2gunembiriyosu) 96.32 cikti.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşımdun kan verdim kizlar 10.gun(2gunembiriyosu) 96.32 cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?