Ben bahceci tüp bebek merkezine gidiyorum cem celik hocaya inşallah olumlu oluruz her birimiz arkadasımhangi hastaneye gidiyorsun dr un kim.hayırlısı olsun inşallah .her dr un yoğurt yiyişi farklı
Ücretler özel hastane ve kliniklerde aşağı yukarı 6bin ile 10bin arasında değişiyor devlet raporu olmadan. Ayrıca kişinin durumuna göre 2bin ile 4bin arasında ilaçlar tutuyor. Tutmazsa diğer tedavide bin- ikibin indirim yapanlar oluyor yada hiç yapmıyorlar. Tedaviye başlamadan önce rahim ve tüpleri kontrol ettir hormon ve tsh düzeylerine baktır. Onlarda bir sıkıntı varsa hallet önce . Bu arada doğal yolla kalmak için yada yumurta kaliteni arttırmak için arı sütü, propolis ve bal tüket. Havuç kürü, indir kürü yap. Kadınlara özel vitamin ve omega kullan.Allah tez zamanda kavuştursun yavrularınaMerhaba hayırlı geceler.. Benimde 2 başarısız aşılamam oldu. Tüp bebek ile alakalı bilgi almak için yazmak istedim. Ayıptır sorması ücretler ortalama ne kadar? Ve mesela ilk yumurta toplama da 2 ve üzeri yumurta oldu bir tanesini transfer ettiler tutmadı diyelim. 2. İçin de aynı ücret mi ödeniyor? Bu ücret konusunu çok merak ediyorum durumumuz yok henüz ama o yola gireceğimiz illaki bulup buluşturacak ve umarım o aşamaya gerek kalmadan doğal yoldan olurbu konu da bilgi verebilecek olan var mı acaba?
Arkadaşımın aynı senin gibiydi 6-7defa denedi Hiç pesetmedi ama neler çekti neler her defasında yumurtalar büyümedi yarım kaldı vs vs ama sonunda altın yumurta bulunda sağlıklı dolu ve onun ile hamile kaldı dğum yaptı şimdi kızı 1 yaşını geçti maşallah dünya tatlısı .amhı 0.06 filandı düşün yani çok zor vaka ama Allahtan herşey35 yasındayım iki aşılama yaptık tutmadı sonra vakit kaybetmeden bahceciye gittim tüp bebek dedi cem hoca ama durumum pek iç acıcı değildi erken menopoz denildi yumurtam olmuyor zar zor 1 tane oldu ondada pozitif gördüm yarın kan vericem inşallah kanımdada pozitif görürüm pgt bende düşündüm hocam bi deniyelım bakalım dedi bende tamam dedim hayırlısı artık inan yıllardır uğraşıyorum sevinemiyorum bile cünkü hep bi kaybetme korkusu olucak 9 ay boyunca
İnşallah canım bende aynıyım gitmediğim dr kalmadı inan cok uğraş veriyoruz her birimiz bu yolda inşallah yarın güzel sonuc alırım cok heycanlıyım ve korkuyorum Hayırlısı olsun pozitif olsun inşallahArkadaşımın aynı senin gibiydi 6-7defa denedi Hiç pesetmedi ama neler çekti neler her defasında yumurtalar büyümedi yarım kaldı vs vs ama sonunda altın yumurta bulunda sağlıklı dolu ve onun ile hamile kaldı dğum yaptı şimdi kızı 1 yaşını geçti maşallah dünya tatlısı .amhı 0.06 filandı düşün yani çok zor vaka ama Allahtan herşeyUmudunu kaybetme güzel haberler bekliyoruz
Aynı durumdayız. Aylarca uğraştık ve nihayet 1 yumurta bulabildik. Döllendi,3.günde de transfer yapıldı. Amh 0.08.Bu aşamaya gelebilmek bile bir mucize benim için. Sabah kan verip öğrenicem. Dün idrar testinde tek çizgi vardı. Hepsine hazırım, herşeye. Sukrediyorum bu heyecanı yasayabildigim için. Önceden opudan sonra boş folikül sonucu evime döndükten sonra burada test gününü heyecanla bekleyenleri hayranlıkla, heyecanla, merakla okurdum ve derdim ki ben bunu yaşayabilecek miyim? Şimdi kendime göre bitakim belirtileri vsleri ,içime konulan embriyomu hissederek,severek,biraz endişelenerek bu güne geldim. Öncelikle şükrediyorum. Ve hayırlısını diliyorum. Hepimiz için. Herkes için...Yok canım direk transfer yaptı gitmedi pgt ye şimdilik gerek yok dedi insallah canım pozitif sonuc alırız hepimiz cok korkuyorum yarın sabah gidicem mayıstan beri ugrastık ama tek yumurtam oldu benim amh düşüklüğünden Rabbim yar ve yardımcımız olsun arkadaslar hepimizin yüzü gülsün hepimiz güzel sonuc alalım inşallah
Evet canım amh benimde kötü bilirim boş folikülün ne demek olduğunu yaşadıklarımız gerçekten mucize benimde yarın test günüm bende korku ve endişe var napıcamı inan bilmiyorum tek bildiğim Dua etmek Rabbim yardımcımız olsun inşallah yarın kim sonuc bekliyorsa hepimiz pozitif olalımAynı durumdayız. Aylarca uğraştık ve nihayet 1 yumurta bulabildik. Döllendi,3.günde de transfer yapıldı. Amh 0.08.Bu aşamaya gelebilmek bile bir mucize benim için. Sabah kan verip öğrenicem. Dün idrar testinde tek çizgi vardı. Hepsine hazırım, herşeye. Sukrediyorum bu heyecanı yasayabildigim için. Önceden opudan sonra boş folikül sonucu evime döndükten sonra burada test gününü heyecanla bekleyenleri hayranlıkla, heyecanla, merakla okurdum ve derdim ki ben bunu yaşayabilecek miyim? Şimdi kendime göre bitakim belirtileri vsleri ,içime konulan embriyomu hissederek,severek,biraz endişelenerek bu güne geldim. Öncelikle şükrediyorum. Ve hayırlısını diliyorum. Hepimiz için. Herkes için...
Çok teşekkür ederimÜcretler özel hastane ve kliniklerde aşağı yukarı 6bin ile 10bin arasında değişiyor devlet raporu olmadan. Ayrıca kişinin durumuna göre 2bin ile 4bin arasında ilaçlar tutuyor. Tutmazsa diğer tedavide bin- ikibin indirim yapanlar oluyor yada hiç yapmıyorlar. Tedaviye başlamadan önce rahim ve tüpleri kontrol ettir hormon ve tsh düzeylerine baktır. Onlarda bir sıkıntı varsa hallet önce . Bu arada doğal yolla kalmak için yada yumurta kaliteni arttırmak için arı sütü, propolis ve bal tüket. Havuç kürü, indir kürü yap. Kadınlara özel vitamin ve omega kullan.Allah tez zamanda kavuştursun yavrularına
Anladım.. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun..Merhaba canım benim standart tüp bebek işlemi raporsuz ilaçlar 15 bini geçti dondurmuşum bar şuan onu deneyeceğim zaman fiyat 4 küsür olacakmış ama her merkezin Fiyatı be uygulanan tedavi farklı o yüzden fiyat değişir
Aminn cümlemizin inşallahCanım bu işler tüp bebek merkezine göre değişiyor havuz tedavisi yapıldı bana 30 bin tl yi gecti şimdilik her denemede para hemen hemen aynı oluyor hayırlısı artık Allah yardımcımız olsun Amin
Inşallah tutmuştur. Rabbim hepimizin kucağını doldursun..Benim yumurta bi kere hiç görülmedi sonra üc tane vardı ama büyümedi 9 mm de durdu gelişmesi sonra birtane var dedi onca iğne ilaca ragmen 1 tanecik oldu ben cok ağladım nasıl olucak falan diye hocam da dedi sağlıklı embriyon oldu dedi 1 tane olsun pozitif olsun dedi tamam dedim ekimde transferim iptal oldu progesteron yüksek cıktı diye kasım da konuldu bakalım canım hayırlısı olsun daha sevinemiyorum kan sonucunu görmeden
RabbÇok teşekkür ederim
Rabbim hepimizin kucağını doldursun o sevinci yaşatsın inşallahÜcretler özel hastane ve kliniklerde aşağı yukarı 6bin ile 10bin arasında değişiyor devlet raporu olmadan. Ayrıca kişinin durumuna göre 2bin ile 4bin arasında ilaçlar tutuyor. Tutmazsa diğer tedavide bin- ikibin indirim yapanlar oluyor yada hiç yapmıyorlar. Tedaviye başlamadan önce rahim ve tüpleri kontrol ettir hormon ve tsh düzeylerine baktır. Onlarda bir sıkıntı varsa hallet önce . Bu arada doğal yolla kalmak için yada yumurta kaliteni arttırmak için arı sütü, propolis ve bal tüket. Havuç kürü, indir kürü yap. Kadınlara özel vitamin ve omega kullan.Allah tez zamanda kavuştursun yavrularına
Ben Estrofem 3 kere prolutex ve oksapar crino 2 coraspin folbiol veeee nbl probiyotik ama bunlar benim hormonal durumuma dair verilmiş şeyler olabilir canım herkesin ilaç listesi aynı olmuyor
Normal fiyatla ikinci deneme arasında yarı yarıya fark ediyor bizim merkezde dondurulmus embriyo için cuzzi bi ücret oduyosun valla bizi merkez değil eczane yordu gonalf ler baya pahalı ve 4 kutu kullandim neredeyse 3000 tl gerisi de yaklaşık 2000 tuttu şimdi oksapar ve prolutexi gebe kalırsam da devam edilecek onlar da ayda 1200 tl yapıyor yani bizi işlem parasi uzmedi Prof yaptı dedik ama ilaçlarMerhaba hayırlı geceler.. Benimde 2 başarısız aşılamam oldu. Tüp bebek ile alakalı bilgi almak için yazmak istedim. Ayıptır sorması ücretler ortalama ne kadar? Ve mesela ilk yumurta toplama da 2 ve üzeri yumurta oldu bir tanesini transfer ettiler tutmadı diyelim. 2. İçin de aynı ücret mi ödeniyor? Bu ücret konusunu çok merak ediyorum durumumuz yok henüz ama o yola gireceğimiz illaki bulup buluşturacak ve umarım o aşamaya gerek kalmadan doğal yoldan olurbu konu da bilgi verebilecek olan var mı acaba?
inşallah hayırlısıyla..Hayırlı sabahlar hanımlar.
B beklenenmucizeemidaf000 bugün sizin gününüz Rabbim kolaylaştırsin. Transferiniz hayırlı olsun inşallah.. ❤
Kan verecekler hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
feride0180 dualarım seninle içimden iyi şeyler geçiyor senin için..
inşallah canım dua edin bizede hamişler olarakHayırlı sabahlar hanımlar.
B beklenenmucizeemidaf000 bugün sizin gününüz Rabbim kolaylaştırsin. Transferiniz hayırlı olsun inşallah.. ❤
Kan verecekler hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
feride0180 dualarım seninle içimden iyi şeyler geçiyor senin için..
Prolutex bilmiyorum ama oxaparı yazdırabiliyosun karşımızda bir sgk anlaşmalı özel hastane vardı orda yazdırdım progestan fitil varsa onuda yazıyor 1 kutu oksapar 2 progestan 2 esteofem 50 lira falan tuttu bilginiz olsun hatta oxaparı sağlık ocağı bile yazıyormuşNormal fiyatla ikinci deneme arasında yarı yarıya fark ediyor bizim merkezde dondurulmus embriyo için cuzzi bi ücret oduyosun valla bizi merkez değil eczane yordu gonalf ler baya pahalı ve 4 kutu kullandim neredeyse 3000 tl gerisi de yaklaşık 2000 tuttu şimdi oksapar ve prolutexi gebe kalırsam da devam edilecek onlar da ayda 1200 tl yapıyor yani bizi işlem parasi uzmedi Prof yaptı dedik ama ilaçlarbir de hep söylüyorum yaplan işlemler kullanılan ilaçlar kişiye göre değişiyor benim böyle olmasının sebebi birde ohss oldum 2 adet bekledim çok şükür bu aya nasipmis
Hayırlısı olsun inşallah hamilesindir okurken duygulandım çok Allahım nasip etsin hayırlısıylaAynı durumdayız. Aylarca uğraştık ve nihayet 1 yumurta bulabildik. Döllendi,3.günde de transfer yapıldı. Amh 0.08.Bu aşamaya gelebilmek bile bir mucize benim için. Sabah kan verip öğrenicem. Dün idrar testinde tek çizgi vardı. Hepsine hazırım, herşeye. Sukrediyorum bu heyecanı yasayabildigim için. Önceden opudan sonra boş folikül sonucu evime döndükten sonra burada test gününü heyecanla bekleyenleri hayranlıkla, heyecanla, merakla okurdum ve derdim ki ben bunu yaşayabilecek miyim? Şimdi kendime göre bitakim belirtileri vsleri ,içime konulan embriyomu hissederek,severek,biraz endişelenerek bu güne geldim. Öncelikle şükrediyorum. Ve hayırlısını diliyorum. Hepimiz için. Herkes için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?