- 25 Ocak 2019
- 106
- 149
- 13
- 45
Amin inşallah canım sende, bende, dileyen herkes hamiledirAnladım canım çok teşekkür ederim inşallah olmam hamişimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım sende, bende, dileyen herkes hamiledirAnladım canım çok teşekkür ederim inşallah olmam hamişimdir
Bende burda duydum. Dr istemedi bendendeO nasıl oluyo öyle bişey mi var neden yapılıyor peki
Banada yapılmadı.O nasıl oluyo öyle bişey mi var neden yapılıyor peki
Tebrik ederim. Sağlıkla inşallah. Dua et bizler için de.Şimdi bunu yaptım Eki Görüntüle 2558210
Ediyorum canım etmem mi hiç bende henüz tam sevinemiyorum kan sonucunu görmedenTebrik ederim. Sağlıkla inşallah. Dua et bizler için de.
İnşallah canım her duamda buradakilerde dua ediyorum kulun kula ettiği dua çok önemliAmin inşallah canım sende, bende, dileyen herkes hamiledir
Canim yanlisin var sut hormonu progestron degil, prolaktindir. Progestron yumurtlama sonrasi rahmi kalinlastirip bebegin rahat tutunmasi icin artan bi hormondur. Adet olcagimiz zamanda bu hormon ani dususe gecer ve regl oluruz.Progesteron süt hormonu bildiğim kadarıyla yani yüksek olması vs düşüge sebebiyet veriyor bu yüzden başlarken tedaviye mutlaka bakıyorlar benim baktılar bir kaç defa biliyorum hatta bana verdikleri yapılacaklar listesinde adetin 2. Günü için yapılması gerektiği yazıyordu ben yaptırmadan gittim sordular
progesteron süt hormonu değil.. prolaktin süt hormonudur. progesteron rahmin kanlanmasını ve bebeğin düşmesi engeller, bebeğin rahme tutunmasını sağlar..Progesteron süt hormonu bildiğim kadarıyla yani yüksek olması vs düşüge sebebiyet veriyor bu yüzden başlarken tedaviye mutlaka bakıyorlar benim baktılar bir kaç defa biliyorum hatta bana verdikleri yapılacaklar listesinde adetin 2. Günü için yapılması gerektiği yazıyordu ben yaptırmadan gittim sordular
Canim insallah kan sonucun cok guzel cikar tebrikler tek yumurtam cikti demissiniz. Peki o pgt ye gitti mi ? Yoksa direk transferini mi yapti cem bey ?Canım ben umudu kestim inan kac aydır ugrastık ama tek embriyo oldu amh cok düşük mucize oldu insallah seninde güzel haberlerini alırız agrı oluyor normal
Onu kullanmıyorum ben canım progestan fitil sadace
Ben Estrofem 3 kere prolutex ve oksapar crino 2 coraspin folbiol veeee nbl probiyotik ama bunlar benim hormonal durumuma dair verilmiş şeyler olabilir canım herkesin ilaç listesi aynı olmuyorOnu kullanmıyorum ben canım progestan fitil sadace
Yok canım direk transfer yaptı gitmedi pgt ye şimdilik gerek yok dedi insallah canım pozitif sonuc alırız hepimiz cok korkuyorum yarın sabah gidicem mayıstan beri ugrastık ama tek yumurtam oldu benim amh düşüklüğünden Rabbim yar ve yardımcımız olsun arkadaslar hepimizin yüzü gülsün hepimiz güzel sonuc alalım inşallahCanim insallah kan sonucun cok guzel cikar tebrikler tek yumurtam cikti demissiniz. Peki o pgt ye gitti mi ? Yoksa direk transferini mi yapti cem bey ?
Amin canim ayni senin durumunda bi arkadasim bi kac ayda anca 4 yumurta toplayabildi onlari da pgt ye yollamis cem.bey hepsi bozuk cikmis ve transfer yapmadiYok canım direk transfer yaptı gitmedi pgt ye şimdilik gerek yok dedi insallah canım pozitif sonuc alırız hepimiz cok korkuyorum yarın sabah gidicem mayıstan beri ugrastık ama tek yumurtam oldu benim amh düşüklüğünden Rabbim yar ve yardımcımız olsun arkadaslar hepimizin yüzü gülsün hepimiz güzel sonuc alalım inşallah
Tabi canım kesinlikle öyle hepimiz için hayırlısı olsunBen Estrofem 3 kere prolutex ve oksapar crino 2 coraspin folbiol veeee nbl probiyotik ama bunlar benim hormonal durumuma dair verilmiş şeyler olabilir canım herkesin ilaç listesi aynı olmuyor
Benim yumurta bi kere hiç görülmedi sonra üc tane vardı ama büyümedi 9 mm de durdu gelişmesi sonra birtane var dedi onca iğne ilaca ragmen 1 tanecik oldu ben cok ağladım nasıl olucak falan diye hocam da dedi sağlıklı embriyon oldu dedi 1 tane olsun pozitif olsun dedi tamam dedim ekimde transferim iptal oldu progesteron yüksek cıktı diye kasım da konuldu bakalım canım hayırlısı olsun daha sevinemiyorum kan sonucunu görmedenAmin canim ayni senin durumunda bi arkadasim bi kac ayda anca 4 yumurta toplayabildi onlari da pgt ye yollamis cem.bey hepsi bozuk cikmis ve transfer yapmadi
Ama benim arkadasin dusugu vardi yasi 40 di belki ondan ona pgt mutlaka olucak demistir
kaç yaşındasın kaçıncı denemen. bana da gerek yok dediler ancak. bu da tutmazsa artık pgt düşünebilirimYok canım direk transfer yaptı gitmedi pgt ye şimdilik gerek yok dedi insallah canım pozitif sonuc alırız hepimiz cok korkuyorum yarın sabah gidicem mayıstan beri ugrastık ama tek yumurtam oldu benim amh düşüklüğünden Rabbim yar ve yardımcımız olsun arkadaslar hepimizin yüzü gülsün hepimiz güzel sonuc alalım inşallah
Canım bu işler tüp bebek merkezine göre değişiyor havuz tedavisi yapıldı bana 30 bin tl yi gecti şimdilik her denemede para hemen hemen aynı oluyor hayırlısı artık Allah yardımcımız olsun AminMerhaba hayırlı geceler.. Benimde 2 başarısız aşılamam oldu. Tüp bebek ile alakalı bilgi almak için yazmak istedim. Ayıptır sorması ücretler ortalama ne kadar? Ve mesela ilk yumurta toplama da 2 ve üzeri yumurta oldu bir tanesini transfer ettiler tutmadı diyelim. 2. İçin de aynı ücret mi ödeniyor? Bu ücret konusunu çok merak ediyorum durumumuz yok henüz ama o yola gireceğimiz illaki bulup buluşturacak ve umarım o aşamaya gerek kalmadan doğal yoldan olur bu konu da bilgi verebilecek olan var mı acaba?
hangi hastaneye gidiyorsun dr un kim.hayırlısı olsun inşallah .her dr un yoğurt yiyişi farklıBenim yumurta bi kere hiç görülmedi sonra üc tane vardı ama büyümedi 9 mm de durdu gelişmesi sonra birtane var dedi onca iğne ilaca ragmen 1 tanecik oldu ben cok ağladım nasıl olucak falan diye hocam da dedi sağlıklı embriyon oldu dedi 1 tane olsun pozitif olsun dedi tamam dedim ekimde transferim iptal oldu progesteron yüksek cıktı diye kasım da konuldu bakalım canım hayırlısı olsun daha sevinemiyorum kan sonucunu görmeden
35 yasındayım iki aşılama yaptık tutmadı sonra vakit kaybetmeden bahceciye gittim tüp bebek dedi cem hoca ama durumum pek iç acıcı değildi erken menopoz denildi yumurtam olmuyor zar zor 1 tane oldu ondada pozitif gördüm yarın kan vericem inşallah kanımdada pozitif görürüm pgt bende düşündüm hocam bi deniyelım bakalım dedi bende tamam dedim hayırlısı artık inan yıllardır uğraşıyorum sevinemiyorum bile cünkü hep bi kaybetme korkusu olucak 9 ay boyuncakaç yaşındasın kaçıncı denemen. bana da gerek yok dediler ancak. bu da tutmazsa artık pgt düşünebilirim
Merhaba canım benim standart tüp bebek işlemi raporsuz ilaçlar 15 bini geçti dondurmuşum bar şuan onu deneyeceğim zaman fiyat 4 küsür olacakmış ama her merkezin Fiyatı be uygulanan tedavi farklı o yüzden fiyat değişirMerhaba hayırlı geceler.. Benimde 2 başarısız aşılamam oldu. Tüp bebek ile alakalı bilgi almak için yazmak istedim. Ayıptır sorması ücretler ortalama ne kadar? Ve mesela ilk yumurta toplama da 2 ve üzeri yumurta oldu bir tanesini transfer ettiler tutmadı diyelim. 2. İçin de aynı ücret mi ödeniyor? Bu ücret konusunu çok merak ediyorum durumumuz yok henüz ama o yola gireceğimiz illaki bulup buluşturacak ve umarım o aşamaya gerek kalmadan doğal yoldan olur bu konu da bilgi verebilecek olan var mı acaba?