• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar şimdi transfer yapıldı ya dün normal adetime 8 gün kaldı ama hemşire 12 gün sonra test dedi şimdi bnm adet tarihim değişmiş mi olacak acaba yoksa eskisi gibi mi yine anlatabildim mi acaba :)

Kızlar şimdi transfer yapıldı ya dün normal adetime 8 gün kaldı ama hemşire 12 gün sonra test dedi şimdi bnm adet tarihim değişmiş mi olacak acaba yoksa eskisi gibi mi yine anlatabildim mi acaba :)
Sonuçta kullanılan ilaçlarin arasında adet engelleyiciler de var canım estrofem mesela

Progesteron süt hormonu bildiğim kadarıyla yani yüksek olması vs düşüge sebebiyet veriyor bu yüzden başlarken tedaviye mutlaka bakıyorlar benim baktılar bir kaç defa biliyorum hatta bana verdikleri yapılacaklar listesinde adetin 2. Günü için yapılması gerektiği yazıyordu ben yaptırmadan gittim sordular
Prolaktin süt hormonu canım. Progestron başka bir hormon ve normal gebelikte yükselerek e2 ile rahim duvarını kalınlaştırıyor.Bizler normal gebelik yaşamadığımız için progestan iğne, jel ve fitil ile bunu sağlıyorlar. Transferden sonra 5.veya6. Gün filan bazı doktorlar Test sonucuna göre ilacın dozunu arttıyor filan ayarlıyor yani verilen hormon yeterli mi diye. Umarım anlatabilmişimdir

Değişmiş olacak. İnşallah gebe kalırsın o zaman zaten değişmiş olacak lohusa zamanı filan. Ama diğer durumda zaten ilaçlar adet olmayı önlediği için 12. Gün olumsuz sonuç alınınca ilaçlar bıraktırılıyot ve ilaçı kesince 1 hafta 10güne adet başlıyor. Yani her halükarda değişiyor adet tarihi

Değişmiş olacak. İnşallah gebe kalırsın o zaman zaten değişmiş olacak lohusa zamanı filan. Ama diğer durumda zaten ilaçlar adet olmayı önlediği için 12. Gün olumsuz sonuç alınınca ilaçlar bıraktırılıyot ve ilaçı kesince 1 hafta 10güne adet başlıyor. Yani her halükarda değişiyor adet tarihi
Adet zamanı geldiğinde adet görmezsin ama sanki adet olacak gibi ağrısı gibi ağrı hissedebilsin telaş yapma . hatta 6. 7. Ayda gebeler bile adet tarihlerinde ağrı hissedebiliyormuş. Bünyemiz hamile olduğunu unutup o ağrıyı sağlıyormuş diye duymuştum

5 kez negatif sonuçlandı. Ve ilk deda duyuyorum nasıl oluyor. Hanı kan degerlerimizw bakıyorlar e2 lh ayrıyeten progesteron ilk duydum. Olumlu yonde etkisi var mı
İlk gittiğin zaman kan ile bakıyorlar. E2 ye bakarlardı da ben onları hiç sormazdım. Hormonlarımız mesela e2 ile yumurta büyümesi doğru orantılı artması lazım. Yumurtanın sağlıklı büyüdüğü hakkında bilgi veriyor. Kaç yumurta olacağı da tahmin ediliyor.

Kızlar bu akşam dayanamadım sabah kan verdiğim hastaneye tekrar gittim kan verdim 60 ti sabah şimdi 70 olmuş kızlar ne olur dua edin bana böyle devam etsin 🙏😔
Maşallah çok güzel ama üzgün emoji koymuşsun üzgün yada evhamlı olma lütfen. Hayatta Enerji çok önemli olumlu hissetmek olumlu söylemek olumlu sonuçlar veriyor her konuda . Dualarım seninle 🙏kaçıncı gün değeri bu ?

Maşallah çok güzel ama üzgün emoji koymuşsun üzgün yada evhamlı olma lütfen. Hayatta Enerji çok önemli olumlu hissetmek olumlu söylemek olumlu sonuçlar veriyor her konuda . Dualarım seninle 🙏kaçıncı gün değeri bu ?
Haklısın canım ne bileyim insan o kadar korkuyor ki benim 10.gün dün biraz kanamam vardı o yüzden 😊

Kızlar batma değilde rahim yakınlarında kaşıntı yada bir hareket bir kırpıntı yani hızlı hızlı hareketler gibi bir şey hissediyormusunuz ? Hissettiniz mi hiç ?

Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah olmam hamişimdir

Back