- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuçta kullanılan ilaçlarin arasında adet engelleyiciler de var canım estrofem meselaKızlar şimdi transfer yapıldı ya dün normal adetime 8 gün kaldı ama hemşire 12 gün sonra test dedi şimdi bnm adet tarihim değişmiş mi olacak acaba yoksa eskisi gibi mi yine anlatabildim mi acaba :)
Prolaktin süt hormonu canım. Progestron başka bir hormon ve normal gebelikte yükselerek e2 ile rahim duvarını kalınlaştırıyor.Bizler normal gebelik yaşamadığımız için progestan iğne, jel ve fitil ile bunu sağlıyorlar. Transferden sonra 5.veya6. Gün filan bazı doktorlar Test sonucuna göre ilacın dozunu arttıyor filan ayarlıyor yani verilen hormon yeterli mi diye. Umarım anlatabilmişimdirProgesteron süt hormonu bildiğim kadarıyla yani yüksek olması vs düşüge sebebiyet veriyor bu yüzden başlarken tedaviye mutlaka bakıyorlar benim baktılar bir kaç defa biliyorum hatta bana verdikleri yapılacaklar listesinde adetin 2. Günü için yapılması gerektiği yazıyordu ben yaptırmadan gittim sordular
Değişmiş olacak. İnşallah gebe kalırsın o zaman zaten değişmiş olacak lohusa zamanı filan. Ama diğer durumda zaten ilaçlar adet olmayı önlediği için 12. Gün olumsuz sonuç alınınca ilaçlar bıraktırılıyot ve ilaçı kesince 1 hafta 10güne adet başlıyor. Yani her halükarda değişiyor adet tarihiKızlar şimdi transfer yapıldı ya dün normal adetime 8 gün kaldı ama hemşire 12 gün sonra test dedi şimdi bnm adet tarihim değişmiş mi olacak acaba yoksa eskisi gibi mi yine anlatabildim mi acaba :)
Adet zamanı geldiğinde adet görmezsin ama sanki adet olacak gibi ağrısı gibi ağrı hissedebilsin telaş yapma . hatta 6. 7. Ayda gebeler bile adet tarihlerinde ağrı hissedebiliyormuş. Bünyemiz hamile olduğunu unutup o ağrıyı sağlıyormuş diye duymuştumDeğişmiş olacak. İnşallah gebe kalırsın o zaman zaten değişmiş olacak lohusa zamanı filan. Ama diğer durumda zaten ilaçlar adet olmayı önlediği için 12. Gün olumsuz sonuç alınınca ilaçlar bıraktırılıyot ve ilaçı kesince 1 hafta 10güne adet başlıyor. Yani her halükarda değişiyor adet tarihi
Canım hemen ümitsizliğe kapılma daha dur kan gününe var daha bende yarın kan vercem insallah hepimiz olumlu sonuç alırızkızlar sanırım benim olmadı tutunamadı galiba ah bu sabırsızlık test yaptım yine negatif
İlk gittiğin zaman kan ile bakıyorlar. E2 ye bakarlardı da ben onları hiç sormazdım. Hormonlarımız mesela e2 ile yumurta büyümesi doğru orantılı artması lazım. Yumurtanın sağlıklı büyüdüğü hakkında bilgi veriyor. Kaç yumurta olacağı da tahmin ediliyor.5 kez negatif sonuçlandı. Ve ilk deda duyuyorum nasıl oluyor. Hanı kan degerlerimizw bakıyorlar e2 lh ayrıyeten progesteron ilk duydum. Olumlu yonde etkisi var mı
inşallah cnm bi topik buldum 12. gün de bile idrarda negatif görüp kanda pozif almış o kadar çok insan var ki inşallah benim de öyledirCanım hemen ümitsizliğe kapılma daha dur kan gününe var daha bende yarın kan vercem insallah hepimiz olumlu sonuç alırız
sende hayırlı sonuç alırsın inşallah yarın cnmCanım hemen ümitsizliğe kapılma daha dur kan gününe var daha bende yarın kan vercem insallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Maşallah çok güzel ama üzgün emoji koymuşsun üzgün yada evhamlı olma lütfen. Hayatta Enerji çok önemli olumlu hissetmek olumlu söylemek olumlu sonuçlar veriyor her konuda . Dualarım seninle kaçıncı gün değeri bu ?Kızlar bu akşam dayanamadım sabah kan verdiğim hastaneye tekrar gittim kan verdim 60 ti sabah şimdi 70 olmuş kızlar ne olur dua edin bana böyle devam etsin
Haklısın canım ne bileyim insan o kadar korkuyor ki benim 10.gün dün biraz kanamam vardı o yüzdenMaşallah çok güzel ama üzgün emoji koymuşsun üzgün yada evhamlı olma lütfen. Hayatta Enerji çok önemli olumlu hissetmek olumlu söylemek olumlu sonuçlar veriyor her konuda . Dualarım seninle kaçıncı gün değeri bu ?
Çok güzel değerin 2 gün kalmış asıl test gününe 150 - 180i geçer gibi sanki bu gidişle. yerleşme kanaması olabilir hadi hayırlısıHaklısın canım ne bileyim insan o kadar korkuyor ki benim 10.gün dün biraz kanamam vardı o yüzden
[/QUOTE]sende hayırlı sonuç alırsın inşallah yarın cnm
Tabbi canım neler var hemen negatif düşünme kan vericez dur bakalım dahainşallah cnm bi topik buldum 12. gün de bile idrarda negatif görüp kanda pozif almış o kadar çok insan var ki inşallah benim de öyledir
Onu kullanmıyorum ben canım progestan fitil sadaceSonuçta kullanılan ilaçlarin arasında adet engelleyiciler de var canım estrofem mesela
İnşallah canım Artar bebişin sımsıkı tutunurKızlar bu akşam dayanamadım sabah kan verdiğim hastaneye tekrar gittim kan verdim 60 ti sabah şimdi 70 olmuş kızlar ne olur dua edin bana böyle devam etsin
Anladım canım çok teşekkür ederim inşallah olmam hamişimdirDeğişmiş olacak. İnşallah gebe kalırsın o zaman zaten değişmiş olacak lohusa zamanı filan. Ama diğer durumda zaten ilaçlar adet olmayı önlediği için 12. Gün olumsuz sonuç alınınca ilaçlar bıraktırılıyot ve ilaçı kesince 1 hafta 10güne adet başlıyor. Yani her halükarda değişiyor adet tarihi