- 12 Ekim 2019
- 344
- 271
- 53
- 29
Ayy cok cok sevindim bende ilerleyen gunlerde bidha yaparim dha koyu sekilde gorurum insBende Rüyamda gördüm sekizinci gün yaptim silik cizgi cikti bu sabah yine yaptim koyu cizgi cikti yarin kan vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy cok cok sevindim bende ilerleyen gunlerde bidha yaparim dha koyu sekilde gorurum insBende Rüyamda gördüm sekizinci gün yaptim silik cizgi cikti bu sabah yine yaptim koyu cizgi cikti yarin kan vericem
Insallah canim benim 3 gün Embriyosudu bende senin gibi Rüyamda gördüm merak etme cizgiyi gördünse hamilesin ben inanamadim sabah aksam test yaptim hep cift cizgi gördüm yarin cem beye gidicem insallahSali gunuydu.5. Gun embyosu insALLAH ilerler rabbim herkesin gonlune gore versin
Insallah canim dilerim kim evlat hasretiyle yaniyorsa Rabbim hayirli evlat versin iki gün sonra tekrar yap istersenAyy cok cok sevindim bende ilerleyen gunlerde bidha yaparim dha koyu sekilde gorurum ins
Bendede aynı oldu dr iptal etti ilk muayendede 0.11 çıkmıştı transfer öncesi 7.15 çıktı iptal oldu aslında iğne etki etmiş ama yeterli gelmemiş dozuda az gelmiş olabilir kafamda deli sorular . Şimdi internette baktım bi daha ki defer c vitamini fındık fıstık ceviz kabak çekirdeği ağırlık vercem bi makalede progesteron artırdığı yaıyorProgesteron 14,7 transferden bir gün önce baktırmam gerekti. Sonucu bildirdim hemen geri döndüler bana. Öbür gün de transfer oldu
Ins ikizlerdir siz gidin cem beye 1 hafta sonra da ben ziyaretine gidiyim.Insallah canim benim 3 gün Embriyosudu bende senin gibi Rüyamda gördüm merak etme cizgiyi gördünse hamilesin ben inanamadim sabah aksam test yaptim hep cift cizgi gördüm yarin cem beye gidicem insallah
Sızlama tarzında ise normal kasık karın ağrısı olur korkma demişlerdi. Elimizden geleni yaptık duanı et tevekkülünü Allah'a ilet rabbime emanet nasibinde varsa el getirir yel getirir sel getirir nasibinde yoksa bişey yapamayız içini ferahlat biraz hayırlı olur inşallah
Çok doğru söylüyorsun ama işte ne mümkün teşekkür ederim canımSızlama tarzında ise normal kasık karın ağrısı olur korkma demişlerdi. Elimizden geleni yaptık duanı et tevekkülünü Allah'a ilet rabbime emanet nasibinde varsa el getirir yel getirir sel getirir nasibinde yoksa bişey yapamayız içini ferahlat biraz hayırlı olur inşallah
Bendede aynı oldu dr iptal etti ilk muayendede 0.11 çıkmıştı transfer öncesi 7.15 çıktı iptal oldu aslında iğne etki etmiş ama yeterli gelmemiş dozuda az gelmiş olabilir kafamda deli sorular . Şimdi internette baktım bi daha ki defer c vitamini fındık fıstık ceviz kabak çekirdeği ağırlık vercem bi makalede progesteron artırdığı yaıyor
Yaparim dun cok agrim oldu bende adet olcam diy3 uzulmustum.evde ciglik attim esim tepkisiz kaldi bisey diyemiyorInsallah canim dilerim kim evlat hasretiyle yaniyorsa Rabbim hayirli evlat versin iki gün sonra tekrar yap istersen
Dr o konuda tebrik ettim çünkü benim 4 tane dondurulmuş var ve istese transfer ederdi çünkü ikinciyi üçüncüyü hatta ordaki emriyolar bitene kadar devam edecektim art niyetli olsakardı yeterli deyip edebilirdi . O konuda içim çok rahat. Zaten hemşirede bazen böyle olabiliyor hastalarımızda dedi ilaçlara tepki az olabiliyor dedi bakalım hayırlısıInşallah olacak cnm. Bak iptal etmiş. Transfer de yapabilirdi. Vardır bir hayır
Hayırlısı olsun canım güzel haberler al inşallahEvet sayılır. Muayeneler burda. Opu transfer okan üniversite hastanesinde.
Ağzından bal damlamış inşallah tutunur bebeğim :) sende bekleyenlerden misin canım yoksa aldın mı güzel haberiNormal canim bu tutundugunu tutunmaya calistigini da gosteriyor. Bebek yerlesirken bel agrisi kasik agrisi yaparmis.bana doktorum oyle dedi. Bel agrisi yasayabilirsin demisti. Hadi insallah tutar canim
İnşlaah canım benimkinde beni bırakmasın kardeş için mi transfer ne mutlu size ne zaman sonuçEvet normal korkma cnm bol bol istirahat et tutunmaya çalışıyo minik Daha önceki denememde adet ağrısı gibi oluyodu tutmadındiye üzülmüştüm adet olacam diye wcye koşuyordum ama tutmuştu inşallah seninde öyledir. Şuanki transferimde de aynı şeyi yaşıyorum bakalım sonuç ne gösterecek
Ins ikizlerdir siz gidin cem beye 1 hafta sonra da ben ziyaretine gidiyim.
[/QUOTEinsallah canim senin ikiz olmasi ama daha yüksek cünkü iki tane ya bana tek konuldu
Bende cok üzüldüm adet olucam diye 8 gün sabaha kadar agridi hemsire hanima yazdim hemen oda dedi normal tutuniyordur bu arada ben silik cizgi gördügüm an hemen cem hocama resim attim bide bütün hemsirelereYaparim dun cok agrim oldu bende adet olcam diy3 uzulmustum.evde ciglik attim esim tepkisiz kaldi bisey diyemiyor
Cem hoca bana tembih etti 12 gunden once yapmak yok.hatta kayinvalideme bile soyledi benim cok heycanli oldugimu biliyor rahat ol diyr dye tedavi bitirdikBende cok üzüldüm adet olucam diye 8 gün sabaha kadar agridi hemsire hanima yazdim hemen oda dedi normal tutuniyordur bu arada ben silik cizgi gördügüm an hemen cem hocama resim attim bide bütün hemsirelere ☺☺
Yok canim bana tek konuldu yumurta zor oluyor bende amh cok düşük havuz yaptık kac ay ama sadece 1 tane oldu oda tuttu Allahım istedi Rabbim sap sağlim kucamiza almayıda nasip etsin inşallah sağlıklı bir gebelik olsunYok bana da tek konuldu yasimdan dolayi ben sizin icim ikizlerdir dedim.ama doktora sordugumda bolunurse 1 ihtimal demislerdi
Ne güzel benmde dün transfer ama adet ağrım bar sanki bende korkuyorum ama inşallah sizinki gibi olur bebeğim benimledirBende cok üzüldüm adet olucam diye 8 gün sabaha kadar agridi hemsire hanima yazdim hemen oda dedi normal tutuniyordur bu arada ben silik cizgi gördügüm an hemen cem hocama resim attim bide bütün hemsirelere ☺☺
Ben inanmadım olmaz diye yaptım oda cift cizgi cıktı inan bir mucizeCem hoca bana tembih etti 12 gunden once yapmak yok.hatta kayinvalideme bile soyledi benim cok heycanli oldugimu biliyor rahat ol diyr dye tedavi bitirdik