Canim gunaydin testi ekleye bilirmisin ve bugun sabah idrarinla tekrar yapa bilrmisin? Bende 7gun aksami ogrenmisdim benin deferler yuksek oldugu icin silikden daha koyu cikmisti sonra 9 gune kadar da baya koyulasmisti umarim hamilesindir gozun aydinKızlar selam transferin 7.günü çok çok çok silik çıktı idrar testinde. Embriyolarım 5. Gün 2 adetti . Acaba 8. Gün kanda çıkar mı ? Beklemek çok zor
Elimde yeni test yok nöbetçi eczane bulup alacağım . Silik çıkan testi ekleyemedim bir türlü .Canim gunaydin testi ekleye bilirmisin ve bugun sabah idrarinla tekrar yapa bilrmisin? Bende 7gun aksami ogrenmisdim benin deferler yuksek oldugu icin silikden daha koyu cikmisti sonra 9 gune kadar da baya koyulasmisti umarim hamilesindir gozun aydin❤ Bu arada idrarda ciktiysa kanda kesin cikar
Buraya yazmıştım progesteron hormonum iğne ve jele ragmen yükselmemişti transfer iptal oldu şimdi bu ayda aynısı olur mu aceba? Söyle bi araştırtım progesteron düşüklüğü gebeliğe engelmiş iğneve jel ragmen yükselmemesi garip değil mi?
Kizlar günaydin bugun transferimle beraber 6.gunum ruya gordum ve test yaptim. Ve silik sekilde cift cizgiyi gordum.dondurulmus emb.
Yememede dikkat ediyordum ama 2 defa jel göbekten vurunduğum için 2 ampül şuan sadece aceba göbekten vurunduğum için mi fayda etmedi diye düşünüyorum ama dr sordum aynı sıkıntı olmaz dedi olsa zaten kendide vermezdiPeki yükselmenesine Engel olan birșey mi yedin ictinjel sabah akşam iğneyi de 1 ampül mü vuruyordun?
Ama cift cizgiyi gordum idrarda cikti kan da cikmaz miTransferden sonra çoğu kişi bence böyle rüyalar görüyordur. Bilinçaltımıza yerleşiyor Malesef
Yememede dikkat ediyordum ama 2 defa jel göbekten vurunduğum için 2 ampül şuan sadece aceba göbekten vurunduğum için mi fayda etmedi diye düşünüyorum ama dr sordum aynı sıkıntı olmaz dedi olsa zaten kendide vermezdi
Çıkar ama düşük çıkarsa stres yapma test gününü bekle benceAma cift cizgiyi gordum idrarda cikti kan da cikmaz mi
Bende Rüyamda gördüm sekizinci gün yaptim silik cizgi cikti bu sabah yine yaptim koyu cizgi cikti yarin kan vericemKizlar günaydin bugun transferimle beraber 6.gunum ruya gordum ve test yaptim. Ve silik sekilde cift cizgiyi gordum.dondurulmus emb.
Ama cift cizgiyi gordum idrarda cikti kan da cikmaz mi
Evet bi kac gun dha beklicem dha dikkatli olucam rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek cok zorÇıkar ama düşük çıkarsa stres yapma test gününü bekle bence
Transfer öncesi kaç çıkmıştı siZin ? Sanırım bende bu sefer kalçadan olanı isteyeceğim . Çalışıyorum diye göbekten daha kolay olur diye istemiştim hata ettim sanırımBana da özelikle kalçadan enjekte olmasını istiyoruz. Saat 11 ile 14 arası vurmam istendi. Hala da. Öyle devam ediyorum.
Evet bi kac gun dha beklicem dha dikkatli olucam rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek cok zor
Evet kan vermicem bi kac gun dha bekliyim somra veririmÇıkar ama düşük de çıkabilir bu sefer değer katlanır mi diye stres yapacaksın. Sabret güzel sonuç al inşallah
Suan o cift cizgiyi gordum ya herseye katlanirim rabbim herseyin hayirlisini versinEvet bu günleri geçirmek zor, ama inan bana pozitif aldıktan sonra daha da zor. Kimyasal mi boş gebelik mi kese görünecek mi kalp duyulacak mi..Eşim, kucağıma alana kadar sevinemiyorum diyor
Sali gunuydu.5. Gun embyosu insALLAH ilerler rabbim herkesin gonlune gore versinHayaller28 senin transfer günün ne zamandi cok sevindim bu arada Rabbim saglicakla kucana almayi nasip etsin insallah
Transfer öncesi kaç çıkmıştı siZin ? Sanırım bende bu sefer kalçadan olanı isteyeceğim . Çalışıyorum diye göbekten daha kolay olur diye istemiştim hata ettim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?