Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Kızlar selam transferin 7.günü çok çok çok silik çıktı idrar testinde. Embriyolarım 5. Gün 2 adetti . Acaba 8. Gün kanda çıkar mı ? Beklemek çok zor
Canim gunaydin testi ekleye bilirmisin ve bugun sabah idrarinla tekrar yapa bilrmisin? Bende 7gun aksami ogrenmisdim benin deferler yuksek oldugu icin silikden daha koyu cikmisti sonra 9 gune kadar da baya koyulasmisti umarim hamilesindir gozun aydin Bu arada idrarda ciktiysa kanda kesin cikar

Elimde yeni test yok nöbetçi eczane bulup alacağım . Silik çıkan testi ekleyemedim bir türlü .
En iyisi günü beklemek demek ki

Buraya yazmıştım progesteron hormonum iğne ve jele ragmen yükselmemişti transfer iptal oldu şimdi bu ayda aynısı olur mu aceba? Söyle bi araştırtım progesteron düşüklüğü gebeliğe engelmiş iğneve jel ragmen yükselmemesi garip değil mi?

Peki yükselmenesine Engel olan birșey mi yedin ictin jel sabah akşam iğneyi de 1 ampül mü vuruyordun?

Kizlar günaydin bugun transferimle beraber 6.gunum ruya gordum ve test yaptim. Ve silik sekilde cift cizgiyi gordum.dondurulmus emb.

Transferden sonra çoğu kişi bence böyle rüyalar görüyordur. Bilinçaltımıza yerleşiyor Malesef

Peki yükselmenesine Engel olan birșey mi yedin ictin jel sabah akşam iğneyi de 1 ampül mü vuruyordun?
Yememede dikkat ediyordum ama 2 defa jel göbekten vurunduğum için 2 ampül şuan sadece aceba göbekten vurunduğum için mi fayda etmedi diye düşünüyorum ama dr sordum aynı sıkıntı olmaz dedi olsa zaten kendide vermezdi

Bana da özelikle kalçadan enjekte olmasını istiyoruz. Saat 11 ile 14 arası vurmam istendi. Hala da. Öyle devam ediyorum.

Bana da özelikle kalçadan enjekte olmasını istiyoruz. Saat 11 ile 14 arası vurmam istendi. Hala da. Öyle devam ediyorum.
Transfer öncesi kaç çıkmıştı siZin ? Sanırım bende bu sefer kalçadan olanı isteyeceğim . Çalışıyorum diye göbekten daha kolay olur diye istemiştim hata ettim sanırım

Evet bi kac gun dha beklicem dha dikkatli olucam rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek cok zor

Evet bu günleri geçirmek zor, ama inan bana pozitif aldıktan sonra daha da zor. Kimyasal mi boş gebelik mi kese görünecek mi kalp duyulacak mi.. Eşim, kucağıma alana kadar sevinemiyorum diyor

Hayaller28 senin transfer günün ne zamandi cok sevindim bu arada Rabbim saglicakla kucana almayi nasip etsin insallah

Transfer öncesi kaç çıkmıştı siZin ? Sanırım bende bu sefer kalçadan olanı isteyeceğim . Çalışıyorum diye göbekten daha kolay olur diye istemiştim hata ettim sanırım

Progesteron 14,7 transferden bir gün önce baktırmam gerekti. Sonucu bildirdim hemen geri döndüler bana. Öbür gün de transfer oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…