Gozun aydinŞimdi bunu yaptım Eki Görüntüle 2558210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydinŞimdi bunu yaptım Eki Görüntüle 2558210
Saol canım hala inanasım gelmiyor ilk defa cift cizgi gördüm inşallah kandada cıkarGozun aydin ❤
Pek birsey yoktu canim ama ben burda yazmistim ayak tabanim ellerim sim sicak nerdese her gece sicakti arada ufak bel agrisi regl gunumde sanki regl agrisi oldu goguslerim buyudu evet ama goguzum zaten her ay reglden once oyle olurdu bence hepsi estrofem ve crinone jel etkisi canimTebriklerrrrr hic karninda doluluk olmadi mi gogsun agirlasmadi mi hic kiz
Darısı başıma inşallah. Tebrik ederimben pozitifi grdum yani teste hala adet agrim var korkma
Mübarek olsun canımbende ilk tüp bebek transferini dün oldum burda sizi takip ediyordum sürekli ama yazmaya pek cesaret edememiştim. Tüm pozitif olan arkadaşlar bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah dualarınızda bizleri unutmayın
Hoşgeldin canım sende inşallah pozitif görürsünbende ilk tüp bebek transferini dün oldum burda sizi takip ediyordum sürekli ama yazmaya pek cesaret edememiştim. Tüm pozitif olan arkadaşlar bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah dualarınızda bizleri unutmayın
Hepimizin hayırlı olur inşallahMübarek olsun canım
Teşekkür ederim inşallah hepimiz o güzel haberi alırızHoşgeldin canım sende inşallah pozitif görürsün
transferden sonra kaç saat yatırdılar hastanede acaba sizi?Hanımlar iyi akşamlar ben bugün transfer oldum inşallah güzel haberler alalım benden tecrübeliler vardır eminim kabız oldum daha ilk gün WC’de zorlandım biraz bi sıkıntı olur mu acana çok rahattım ama bunu çok taktım
Selamlar , doktorunuzu arayıp sorun, o ilaç ismi söyler size . Bana şurup vermişti . Büyük ihtimalle size de o şuruptan söyler , etrafımdaki arkadaşlar hep o şuruptan kullanıyor çünkü . Ama siz doktorunuza danışmadan almayın yine deHanımlar iyi akşamlar ben bugün transfer oldum inşallah güzel haberler alalım benden tecrübeliler vardır eminim kabız oldum daha ilk gün WC’de zorlandım biraz bi sıkıntı olur mu acana çok rahattım ama bunu çok taktım
1 saat yattım progestan coraspşrin folik asit kullanıyorumtransferden sonra kaç saat yatırdılar hastanede acaba sizi?
şimdi yine kullandığınız ilaçlar var mı?
Duphalac veriyorlar tup bebek surecinde olan her hastaya siz sorun doktorunuza yine.bol bol su icin faydasi var benceHanımlar iyi akşamlar ben bugün transfer oldum inşallah güzel haberler alalım benden tecrübeliler vardır eminim kabız oldum daha ilk gün WC’de zorlandım biraz bi sıkıntı olur mu acana çok rahattım ama bunu çok taktım
Doktorum verdi zaten ama onu kullanmamıştım benim merak ettiğim ilk zorlanmada hemen bişey olur muSelamlar , doktorunuzu arayıp sorun, o ilaç ismi söyler size . Bana şurup vermişti . Büyük ihtimalle size de o şuruptan söyler , etrafımdaki arkadaşlar hep o şuruptan kullanıyor çünkü . Ama siz doktorunuza danışmadan almayın yine de
Bundan sınra çok dikkat edicdm ama aklıma takılan ama olumsuz sonuçlanmasına sebep olur muDuphalac veriyorlar tup bebek surecinde olan her hastaya siz sorun doktorunuza yine.bol bol su icin faydasi var bence
Kendinizi sıkmayin ıkınmayin bisey olmaz.ilaclardan dolayi kabizlik yasiyoruz.Bundan sınra çok dikkat edicdm ama aklıma takılan ama olumsuz sonuçlanmasına sebep olur mu
Allah’ın izniyle bir şey olmaz kafana takma onuDoktorum verdi zaten ama onu kullanmamıştım benim merak ettiğim ilk zorlanmada hemen bişey olur mu
İnşalalh ya ıkınmak tehlikeli diyorlar bende biraz ıkındım beynim yandı düşünmekten valla :)Kendinizi sıkmayin ıkınmayin bisey olmaz.ilaclardan dolayi kabizlik yasiyoruz.
İnşaşlah kafalar rahatlatmam lazım yani plase ıkınmaktan bişey olmaz değil miAllah’ın izniyle bir şey olmaz kafana takma onu