• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İnşaşlah kafalar rahatlatmam lazım yani plase ıkınmaktan bişey olmaz değil mi
O şurubu düzenli olarak kullanın , gerçekten ilaçlar çok fena kabız yapıyor , takmayın bu kadar ama tatbiki kendinizi zorlamayın birdaha

Evet inanın tuvalete gittiğime bin pişman oldum yani
hemşire bana transfer sonrası dıkkat etmem gerekenlerı anlatırken ben sormustum kabız degılım ama zorluk cektıgım oluyor ıkınmanın zararı var mı yok dedı. ama ıkı gunden fazla tuvalete cıkmazsan surup verırız dedı. korkma arkadsım bırsey olmaz.

hemşire bana transfer sonrası dıkkat etmem gerekenlerı anlatırken ben sormustum kabız degılım ama zorluk cektıgım oluyor ıkınmanın zararı var mı yok dedı. ama ıkı gunden fazla tuvalete cıkmazsan surup verırız dedı. korkma arkadsım bırsey olmaz.
Gerçekten mi teşekkür ederim çok içimi rahatlattınız Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlarr bi sorum daha Var adet ağrısı gibi ağrılarım var normal mi
Sızlama tarzında ise normal kasık karın ağrısı olur korkma demişlerdi. Elimizden geleni yaptık duanı et tevekkülünü Allah'a ilet rabbime emanet nasibinde varsa el getirir yel getirir sel getirir nasibinde yoksa bişey yapamayız içini ferahlat biraz hayırlı olur inşallah

Canim arkadaslarim cok duygusal bir gunle basladim sonucum cikti 2 tane 5.gun embriyo bugun 10.gun 344 cikti hale inanmaktan gucluk duyuyorum allahim bana nasil bir hediye yolladin hic bir belirti yoktu kizlar hic belirti arama gercekten soylecek sozler bulamiyorum :KK200: hepiniz icin dua edecem
Gözünaydııınn 😍💓🧿 çok sevindim şimdi bu güzel duyguların yanına kese ve kalp heyecanı da eklenecek🙏🏻 İnşallah her şey yolunda gider hepimiz kavuşuruz bebişlerimize🥰

Çok teşekkür ederim 🙏
Düşük yaptığımda manisa dayım manisa daydım manisa celal Bayar hastanesi kesenin içinde ceninin olduğunu fakat kalbi atmadığını söyledi gelen parça başka birşeydi galiba baya kanama olmuştu ben kürtaj istemedim ertesi güne kadar bekledim ve tüp bebek tedavisi olduğum eğe Üniversitesi hastanesine gittim hamilelik olduğu için dosyamı kapatmışlardı yalvar yakar muayene ettiler kalp atışı yok dediler ve kürtaj hazırlığına başladılar ultrasonda emrio görünüyordu 😔 patalojiye gönderildi ve 12 kromozomda sorun olduğu tespit edildi doktor eşimden ve benden kromozom genetini istedi eğe hastanesinde ücretsiz yaptırdık benim kromozom bozuk taşıyıcı benim malesef eşimde azospermi var soerm ve yumurta çok kaliteli olmadığından emrioyu genetige göndermedik dondur çözdür risk transfer ettirdik ve bekliyoruz rabbim hayırlı olanı nasip etsin 🙏🙏🙏
Canımm çok teşekkür ederim cevabın için.. yaşadıklarının nasıl zor olduğunu çok çok iyi anlıyorum. Allah inşallah sana o kötü günleri unutturacak Sevinç’leri tez zamanda yaşatsın 🙏

Kızlarr bi sorum daha Var adet ağrısı gibi ağrılarım var normal mi
Evet normal korkma cnm bol bol istirahat et tutunmaya çalışıyo minik 😊 Daha önceki denememde adet ağrısı gibi oluyodu tutmadındiye üzülmüştüm adet olacam diye wcye koşuyordum ama tutmuştu inşallah seninde öyledir. Şuanki transferimde de aynı şeyi yaşıyorum bakalım sonuç ne gösterecek

Cevap verecek kimse yok mu 😕

Benim de 5.gün embriyo 7.gün çok silik cikti. 11.gün kan verdim 66 çıktı. Yani çıksa da düşük bir değer çıkabilir canın sıkılmasın yükselir mi diye bnece test gününü bekle 😉

Back