Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar şimdi ben 30 ekimde opa oldum 6 kasımda adet oldum 18 kasımdan beri helle iğne kullanıyordum dün transfer iptal olunca bıraktım hepsini sizce ben ne zaman adet görürüm normalde tedaviden önce 19 hep adet görürdüm opudan sonra hemen adet gördüm şimdi ne zaman adet olurum aceba
Transferden nekadar sonra banyo yaptınız kızlar bir de normal işleri filan yapıyor msnz evdeki ?
Doktorum bana ilk gun bile yapabilcegimi soyledi ama ben yapmadim.bir cok kisi 1 hafta sonra fln yapin diyor sicak su embyo zararli diye duymustum doktor oyle soyleyince de sasrimistim. Transferden beri yatagimi dha toplamadimTransferden nekadar sonra banyo yaptınız kızlar bir de normal işleri filan yapıyor msnz evdeki ?
Doktorum bana ilk gun bile yapabilcegimi soyledi ama ben yapmadim.bir cok kisi 1 hafta sonra fln yapin diyor sicak su embyo zararli diye duymustum doktor oyle soyleyince de sasrimistim. Transferden beri yatagimi dha toplamadim
Canlarim guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkur ederim disardan bitmis ilaclarimi aldim geldim sizler hep aklimdaydiniz ya bu yoldaki tum arkadaslarim allahim ne olursun boyle guzel duygular yasat diyorum. Bunu da soylemek istiyorum ki cogunuz daha gencsiniz benim 39 yasda postif oluyorsa diger arkadaslar hic merak etmesinler gercekten zamani gelince olacaktir yeterki sabirla umutla tedavini devam etsinler allahima bin sukur diyorum hepiniz icin her sabah aksam dua edecem
Pazartesi istediler canim hayirlisi bakalim kese kalp flan cok bekleyis var ama sukur icim rahat hayirlisi ne ise o olsun insallah Senin listen ugurlu geldi canim benim ne guzel icin temiz bir bayansin insallah sende sali gun guzel haberlerle geleceksin bizeTekrar ne zaman kan istediler? Artık senin için de tatlı bekleyiş başladı. Kese.. kalp ❤..
biraz tembellige alistim sanirimSen nasıl rahat edersen öyle davran ama yatak yapmak VS tutunmasina engel değil ki. Bide zaten 5 10 dk ılık suyla tavsiye ediliyor ilk duş. O yüzden. Bence ilk gün yapmanın da sakıncası yok.
Teşekkür ederim canım inşallahİlaçları bıraktıktan bir hafta 10 gün sonraya olursun.
Amin insallah kucagima alana kadar rahat yok artik :))) Sende sali gun guzel haberle gel hep beraber sevinelim . Olumsuz sonuc alan arkadaslar varken tam olarak sevinemiyorum ama onlarda olacak yaslari genc senin icin bol bol dua edecem canimAllah sağlıkla kucağına aldırsın sonuna kadar böyle mutlu ol inşallah darısı başımıza
Bana da dua eder misin tazecik hamiş ? Salı günü kan vermeye gideceğim kısmetse , kasık ağrım bile belli belirsiz bugün crinone jelin tortusu da gelmedi vakit yaklaştıkça olumsuza kendimi hazırlamaya başladım -
İdolsun ama ben topladım zaten bana da ertesi gün yapabileceğimi söylediler ama ben henüz yapmadim bügün pembe lekeler gelince rahatsız oldum da bi fikrinizi alayım dedimDoktorum bana ilk gun bile yapabilcegimi soyledi ama ben yapmadim.bir cok kisi 1 hafta sonra fln yapin diyor sicak su embyo zararli diye duymustum doktor oyle soyleyince de sasrimistim. Transferden beri yatagimi dha toplamadim
Pazartesi istediler canim hayirlisi bakalim kese kalp flan cok bekleyis var ama sukur icim rahat hayirlisi ne ise o olsun insallah Senin listen ugurlu geldi canim benim ne guzel icin temiz bir bayansin insallah sende sali gun guzel haberlerle geleceksin bize
Tebriklerrrrr hic karninda doluluk olmadi mi gogsun agirlasmadi mi hic kizCanim arkadaslarim cok duygusal bir gunle basladim sonucum cikti 2 tane 5.gun embriyo bugun 10.gun 344 cikti hale inanmaktan gucluk duyuyorum allahim bana nasil bir hediye yolladin hic bir belirti yoktu kizlar hic belirti arama gercekten soylecek sozler bulamiyorum hepiniz icin dua edecem
cok cok tesekkur ederim burda bekleyen herkese rabbim bu duyguyu taddirsn kanda gorene kadar kese gorene kadar inaninhic tedirginligi bitmio isin kendinizi kasmayim belirti aramayinn demiycem cunku ben yasadim ama sadece bol bol dua ve nasibinize inanin ❤Canım çokk sevindim sana hayırlı olsun . Sağlıkla kucagına al inşallah
ben pozitifi grdum yani teste hala adet agrim var korkmaBu sayfada o kadar çok pozitif gördümki banada umıt oldu ama adet belirtilerim başlayınca biraz korktum.