- 19 Kasım 2019
- 243
- 307
- 23
Canim arkadaslarim cok duygusal bir gunle basladim sonucum cikti 2 tane 5.gun embriyo bugun 10.gun 344 cikti hale inanmaktan gucluk duyuyorum allahim bana nasil bir hediye yolladin hic bir belirti yoktu kizlar hic belirti arama gercekten soylecek sozler bulamiyorumhepiniz icin dua edecem
Bu sayfada o kadar çok pozitif gördümki banada umıt olduama adet belirtilerim başlayınca biraz korktum.
Allah sağlıkla kucağına aldırsın sonuna kadar böyle mutlu ol inşallah darısı başımızaCanim arkadaslarim cok duygusal bir gunle basladim sonucum cikti 2 tane 5.gun embriyo bugun 10.gun 344 cikti hale inanmaktan gucluk duyuyorum allahim bana nasil bir hediye yolladin hic bir belirti yoktu kizlar hic belirti arama gercekten soylecek sozler bulamiyorumhepiniz icin dua edecem
Ya zaten daha bugün birinci gün ondan tutunana kadar belirtilerim olması normal diye düşünüyorum hayırlısı olsun hakkımızdaDur bakalım daha şuanda hamile sayılırsın aksi ispat edilene kadar
Allah sağlıkla kucağına aldırsın sonuna kadar böyle mutlu ol inşallah darısı başımıza
Bana da dua eder misin tazecik hamiş ? Salı günü kan vermeye gideceğim kısmetse , kasık ağrım bile belli belirsiz bugün crinone jelin tortusu da gelmedi vakit yaklaştıkça olumsuza kendimi hazırlamaya başladım -
Amin canım iyiki bu grubu org. EttinInşallah Allah sende şaşıracaksın ve pozitif haberini salı günü burda paylaşırsın
Salı günü büyük günçoğu kişinin dönüm Noktası. Bereketli bir salı günü olsun inşallah
Amin canım iyiki bu grubu org. Ettin
Yadee embriyo günün yanlıs yazmısım 4. Gün olacak . Hikayeni okudum gerçekten zor dönemlerden geçmişsin Allah sağlıkla kucagına aldırır inşallah bebegini.
Evet beybiler sonuç negatif. Doktoru ben sakinleştirdim resmen okadar üzülmüşki. Genetik testleri yaptırıcaz başka bir problem var belkidensadece pko değil
Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin cNımEvet beybiler sonuç negatif. Doktoru ben sakinleştirdim resmen okadar üzülmüşki. Genetik testleri yaptırıcaz başka bir problem var belkidensadece pko değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?