Ben bu sabah da idrar testi yaptım negatif maalesef yarın kan tahlili günüm hiç umudum yok maalesef benimHayırlı sabahlar hanımlar
@idealcocuk cnm hakkında hayırlısı olsunbizi merakta bırakma..
EmosHa BenimKemiklerimiri @ERTEMEVA B Babydust80 siz idrar kan testi yaptınız mı?
@feride0180 cnm son durum ne? bilmiyorum ama ben umutluyum, bizi haberdar et..
Ben bu sabah da idrar testi yaptım negatif maalesef yarın kan tahlili günüm hiç umudum yok maalesef benim
Mucize gibi bir şey olur kanda görürsem 11. Günüm bugün olsa idrarda hayal de olsa bir çizgi görürdüm elbet 9. Gün kan yaptırdım kocaman bir 0 yani bende yok birdaha ki denemem de inşallahYarın ola hayrola dur bakalım hakkında hayırlısı
Hayırlı haberlerini alırız inşallah canımmKan verdim beybiler. Bekliyoz kukuman kuşu gibi.
Benim hiç olmadı 7. Haftam bitiyo hala kupkuruyum. Önceki gebeliğimde çok fazla olmuştu bunda hiç yokKızlar sizde akıntı var mi olması gerekmez mi tutmuş sa
Benim tek derdim beslenemiyorum ne bilim endişe etmekten de kendimi alamadım Rabbim sonunu hayra çıkarsınCanim kusmayla gitmez merak etme bende bazen sacma sapan seyler kafama takiyorum transfer sonrasi oyle bi gulmustumki kasiklarim catliyodu nerdeyse sonrada bebek gitdi diyup aglamistimustelik hasta gibiydim alerjimde vardi surekli hapsuryodum oyle boyle hapsurmak yok bi keresinde biri yazmisti hapsururken bebek dusermj dige cok gulmustuk esimle simdi her hapsurdugumda nerdeyse karnimi tutucaz
Canım çokk sevindim sana hayırlı olsun . Sağlıkla kucagına al inşallahay cok cekti bu site bnden valla ama her bekirtim aklimda kim ne isterse sirabilir
Gozun aydin kuzum bende kese icin gun sayiyorum daha inanamadin qaliba dogduktan sonra kabullenicezCanim arkadaslarim cok duygusal bir gunle basladim sonucum cikti 2 tane 5.gun embriyo bugun 10.gun 344 cikti hale inanmaktan gucluk duyuyorum allahim bana nasil bir hediye yolladin hic bir belirti yoktu kizlar hic belirti arama gercekten soylecek sozler bulamiyorumhepiniz icin dua edecem
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cok sevindimCanim arkadaslarim cok duygusal bir gunle basladim sonucum cikti 2 tane 5.gun embriyo bugun 10.gun 344 cikti hale inanmaktan gucluk duyuyorum allahim bana nasil bir hediye yolladin hic bir belirti yoktu kizlar hic belirti arama gercekten soylecek sozler bulamiyorumhepiniz icin dua edecem
Çok iyi. Gözün aydın.Canim arkadaslarim cok duygusal bir gunle basladim sonucum cikti 2 tane 5.gun embriyo bugun 10.gun 344 cikti hale inanmaktan gucluk duyuyorum allahim bana nasil bir hediye yolladin hic bir belirti yoktu kizlar hic belirti arama gercekten soylecek sozler bulamiyorumhepiniz icin dua edecem
Sağol canım içim rahatladıBenim hiç olmadı 7. Haftam bitiyo hala kupkuruyum. Önceki gebeliğimde çok fazla olmuştu bunda hiç yok
Tebrikler canım maşallah subhanallah değerin de çok güzel inşallah böyle devam ederCanim arkadaslarim cok duygusal bir gunle basladim sonucum cikti 2 tane 5.gun embriyo bugun 10.gun 344 cikti hale inanmaktan gucluk duyuyorum allahim bana nasil bir hediye yolladin hic bir belirti yoktu kizlar hic belirti arama gercekten soylecek sozler bulamiyorumhepiniz icin dua edecem
çok çok sevindim canım hayırlı olsun saglıkla kucagına al inşallahCanim arkadaslarim cok duygusal bir gunle basladim sonucum cikti 2 tane 5.gun embriyo bugun 10.gun 344 cikti hale inanmaktan gucluk duyuyorum allahim bana nasil bir hediye yolladin hic bir belirti yoktu kizlar hic belirti arama gercekten soylecek sozler bulamiyorumhepiniz icin dua edecem
Aynen zor işimizO zamanda oturup durup essek sipasi neden hareketi azaltdi diye kafa yiycez merak etme uc kez tekmeledi bes olmaliydi falan
Cok sevindim ınsallah ıkızdır saglıkla kucaginıza alın ınsallahCanim arkadaslarim cok duygusal bir gunle basladim sonucum cikti 2 tane 5.gun embriyo bugun 10.gun 344 cikti hale inanmaktan gucluk duyuyorum allahim bana nasil bir hediye yolladin hic bir belirti yoktu kizlar hic belirti arama gercekten soylecek sozler bulamiyorumhepiniz icin dua edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?