Ben 14 kasım transfer oldum dün ilk defa test yaptım positifti Pazartesi kan vericem bahcecide insallahEvet sali gunu oldu sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 14 kasım transfer oldum dün ilk defa test yaptım positifti Pazartesi kan vericem bahcecide insallahEvet sali gunu oldu sizin
Canım sonuncu artışın güzel olmuş bende takip ediyorum seni. İlk ikisi biraz düşük oran olsada sonuncu neredeyse iki katı bulmuş. Belli ki miniğin geç tutunmuş ama güçlü maşallahMerhaba benimki tintin ilerliyor bakalim.
64
80
139
280
511
Bu şekilde bakalim sali günu tb merkezine gidecem gel dediler.
Inş umutlarımız bos çıkmaz canım
Kiz gozun aydin bak kendini yiyip duruyosunkizlar var demi olucem heyecandan ya ilaclardan falan dgldir demi ilk defa bu cizgiyi grdum ya
Ben erken gebelik testi aldım predictor early markasıKızlar ya idrar testi yaparken hangi test alıyorsunuz ? Normalinden mi yoksa erken olandan mı ?
Teşekkür ederim canım çok sağol bende Pazartesi yapmayı düşünüyorum inşallahBen erken gebelik testi aldım predictor early markası
ay cok cekti bu site bnden valla ama her bekirtim aklimda kim ne isterse sirabilirKiz gozun aydin bak kendini yiyip duruyosun
Cildiranlar klubune hos geldin kizlar sayfanjn ismi Kadinlar klubu diyilde kafayi yiyenler klubu olsaymissimdide allah korusun dis gebelik mi kimyasal mi kan versemde kese gorene kadar yine bekleyiss
Malesef negatif .......
Hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim.darisi basimaBen 14 kasım transfer oldum dün ilk defa test yaptım positifti Pazartesi kan vericem bahcecide insallah
O zamanda oturup durup essek sipasi neden hareketi azaltdi diye kafa yiycez merak etme uc kez tekmeledi bes olmaliydi falanCnm muhtemel 10 haftadan sonra olur hareket edene kadar rahat yok
Merhaba benimki tintin ilerliyor bakalim.
64
80
139
280
511
Bu şekilde bakalim sali günu tb merkezine gidecem gel dediler.
Inş umutlarımız bos çıkmaz canım
Malesef negatif .......
ya ask olsnCildiranlar klubune hos geldin kizlar sayfanjn ismi Kadinlar klubu diyilde kafayi yiyenler klubu olsaymis
Canım gerçekten bu işin sonunda deli cikmasak iyi ben annemi delirttim bi diyorum belirti yok bana kızıyor diyo da ha iki günlük bebek nerden anlayacaksınya ask olsn
Benimki normaldi canımKızlar ya idrar testi yaparken hangi test alıyorsunuz ? Normalinden mi yoksa erken olandan mı ?
Allah razı olsun canım olumlu düşün sende dua et bol bol Rabbim verirHayirli olsun sizin adiniza cok sevindim.darisi basima