• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

ya bbde mi yaosam yarin 3.gun embiriyisydu demi senin bnmde 2 gun embiriyisu senin bgb ciktirysa bnmde yarin cikmaz mi sonuc ya cok sevindim bu arada vallahi
Ben mayıstan beri tedavi oluyorum bu arada ramazanın ikinci günü 25 bin tl paramı caldılar tüp bebek paramı sora yumurtam olusmadı daha sonraki ay yine yok zar zor bir yumurtam oldu sonra hormanlarım normal gelmedı 2 ay trasferım hep iptal oldu dr kasım olucak dedi ölede oldu hiç umudum yoktu hep ağlıyordum transfer oldu tek embriyo dedim tutarmı acaba oda tutu Allahtan işte canım Rabbim ol dedi ve oldu insallah senınde olumlu olur içini ferah tut bol bol dua et🙏😘evet 3 gün embriyosu sekiz hücreli 1 kalite demişti😊😊

Ben mayıstan beri tedavi oluyorum bu arada ramazanın ikinci günü 25 bin tl paramı caldılar tüp bebek paramı sora yumurtam olusmadı daha sonraki ay yine yok zar zor bir yumurtam oldu sonra hormanlarım normal gelmedı 2 ay trasferım hep iptal oldu dr kasım olucak dedi ölede oldu hiç umudum yoktu hep ağlıyordum transfer oldu tek embriyo dedim tutarmı acaba oda tutu Allahtan işte canım Rabbim ol dedi ve oldu insallah senınde olumlu olur içini ferah tut bol bol dua et🙏😘

Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun..

Kötü olmuş. Herşeyini ona göre ayarliyorsun 🙄
Hem de nasıl, çok sinirlerim bozuldu, şikayet ettim, hastaneden arayıp sadece özür dilediler, ben iş planımı bile transfere göre ayarlamıştım... Salı gününe kadar zaman istediler, doğru düzgün bir açıklama yapamazlarsa hukuki yollara başvuracağım, tamamen hemşire ilacı uygulama hatası yüzünden 1 ayım çöp oldu

Hem de nasıl, çok sinirlerim bozuldu, şikayet ettim, hastaneden arayıp sadece özür dilediler, ben iş planımı bile transfere göre ayarlamıştım... Salı gününe kadar zaman istediler, doğru düzgün bir açıklama yapamazlarsa hukuki yollara başvuracağım, tamamen hemşire ilacı uygulama hatası yüzünden 1 ayım çöp oldu

Malesef 🙄çok can sıkıcı. Sakın olmaya çalış.

Ben mayıstan beri tedavi oluyorum bu arada ramazanın ikinci günü 25 bin tl paramı caldılar tüp bebek paramı sora yumurtam olusmadı daha sonraki ay yine yok zar zor bir yumurtam oldu sonra hormanlarım normal gelmedı 2 ay trasferım hep iptal oldu dr kasım olucak dedi ölede oldu hiç umudum yoktu hep ağlıyordum transfer oldu tek embriyo dedim tutarmı acaba oda tutu Allahtan işte canım Rabbim ol dedi ve oldu insallah senınde olumlu olur içini ferah tut bol bol dua et🙏😘evet 3 gün embriyosu sekiz hücreli 1 kalite demişti😊😊
of neleer olmus cok gecmis olsn ama cejtijlerine degsin inslalah sag saglim kucagiina almayi nasp etsin insallah

ay o kadar pozitif oldu ki cok sukur grupta size bakinca test yapasim gelio ya 🤣yarin 9.gunm ya bnm simdi embiriyida 2gunluk 11 gun mu olmus oluyi

ay o kadar pozitif oldu ki cok sukur grupta size bakinca test yapasim gelio ya 🤣yarin 9.gunm ya bnm simdi embiriyida 2gunluk 11 gun mu olmus oluyi
Bende yapmıcaktım rüya gördüm yaptım hiç beklemiyordum inan kanda görmedikce içim rahat değil yap sende cıkarsa cıkar zaten cıkmazsa kanda cıkar zaten😘😘

Back