Rabbim sabrini arttirsin arkadaşım hayirli vakitte olsun insallah<1.0 .....Negatif
Nolur 8. Gun erken oldugu içindir deyin , hiç mi artmaz ? Tutunamadı mi yani bana miniklerim
<1.0 .....Negatif
Nolur 8. Gun erken oldugu içindir deyin , hiç mi artmaz ? Tutunamadı mi yani bana miniklerim
Insaallah artar canim guzel düşün guzel seyler olsun gec tutunmus olabilir umarim 12. Gun fırlar değerlerin
<1.0 .....Negatif
Canım geç tutunma olabilir, bir de şöyle düşünelim bu doktorlar neden 10 ve 12. günlerde test yapmamızı istiyor? Eğer 8.gün kana %100 geçseydi o zaman 8.gün yapmamızı isterlerdi. Bizler merakımıza ve heyecanımıza yenik düşüyoruz her defasında. Senden ricam lütfen test gününe kadar kendini heba edip miniklerine desteğini kesme. Onlar senden güç alıp tutunmaya devam etsinlerKan vercem bekliyorum canım ama sabah test yaptım evde negatif. Olmadı yine
Canım bende 8 gün test yapmıştım 1.20 çıkmıştı çok üzüldüm ertesi gün sağlık ocağına iğne yaptırmaya gittim oradaki hemşireye söyledim bir saat içinde bile değerin değişebilir dedi kişiden kişiye değişir dedi bana test gününü yani 21 kasım beklememi söyledi inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde..<1.0 .....Negatif
Canim kötü düşünme inşallah 12.gun degerlerin<1.0 .....Negatif
Aynen canim kötü dusunme mesela ben hemsireyi arayip 10. Gun deqerimi söylediğimde neden 10. Gun yaptin dedi biz sana 12 dedik kizdi yani şakayla karisik demekki kana 12 gunden once cikmaya biliyoCanım geç tutunma olabilir, bir de şöyle düşünelim bu doktorlar neden 10 ve 12. günlerde test yapmamızı istiyor? Eğer 8.gün kana %100 geçseydi o zaman 8.gün yapmamızı isterlerdi. Bizler merakımıza ve heyecanımıza yenik düşüyoruz her defasında. Senden ricam lütfen test gününe kadar kendini heba edip miniklerine desteğini kesme. Onlar senden güç alıp tutunmaya devam etsinlerİnşallah güzel haberlerini alalım 2gün sonra .
Canım senin için çok dua ettim etmeye de devam ediyorum. İnşallah test sonucun pozitif çıkarKan vercem bekliyorum canım ama sabah test yaptım evde negatif. Olmadı yine
NasipCanım hayırlı olsun sonucumuz da aynı çıktıbence ikiz canım. Benim 11. Gün 997 çıktı. Senin 8. Gün 300 10. Gün 600 ü geçer. 11. Günde yüzde 50 artıyor 800 olur gibi bu yüzde 80 ikiz
<1.0 .....Negatif
Yaaa aynen bende hala inanamiyorum ablma soyledm falan dogum tarhini konusuuo ben daha dur bi hamile kalayim falan diyorum halahayırlı olsun takvim Benim belirti sıfır. Daha önceki hamileliklerimi hatırlamıyorum zaten benim öyle kusma vs hiç olmadı önceleri de. Hep. Pozitif olmaya çalışıp hamileligimin tadını çıkarmak istiyorum bu sefer Allahın izniyle
Canim sen hic idrar testi yapmış miydin canini sikma desem de biliyorum sikilacak ama ins en kisa surede güzel sonuçlar alırsın canim<1.0 .....Negatif
Yok yapmadım canım .. 8. Günüm direk kan testi yaptırdım kimseye bir şey söylemedenCanim sen hic idrar testi yapmış miydin canini sikma desem de biliyorum sikilacak ama ins en kisa surede güzel sonuçlar alırsın canim
Canım umut oldu yazdıkların , suan is yerindeyim.. birazdan yüzüme gülümseme ekleyip hastamı alacağım ve onlara mutluluk dağıtacağımKizlar lutfen erken yapib kendinizi yipratmayin ben 7 gunden yaptim evet silikden daha koyi cikiyordu falan ama hic cikmasaydi inanim bana hic kafama takmazdim daha erken diye, lutfen relax olun kana gec karisa bilr dusunun ki 10 gunde bile 60 cika. Sonuc 8 gunde kanda olmaya biliyor
Seninki taze transfer mıyıdı canım? Bende ilk transferimde erken test yapmıştım hayırlısı inşallah.Verdiğiniz umutlar icin teşekkür ederim arkadaşlar
Umarım 12. Gun değerleri pozitif görürüm , rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallah
Evet ilk denemem ve ilk transfer 7 kaliteli embriyom vardı , 2 si transfer edildi , 5 tane de donduruldu ...Seninki taze transfer mıyıdı canım? Bende ilk transferimde erken test yapmıştım hayırlısı inşallah.
Mutlaka 23 kasım tekrar kan ver hiç belli olmaz. Ayrıca dondurulmuş embriyoların var mı?
Canım bence de hiç moralini bozma cumartesi tekrar kan ver sonuçta hepimizin bünyesi farklı belki yarın yükselmeye başlayacak dualarımız seninleYok yapmadım canım .. 8. Günüm direk kan testi yaptırdım kimseye bir şey söylemeden
Maşallah 5 tane dondurulmuş var bence sen hiç moralını bozma. Bence taze transferlerde ağrılar şişmeler flan hepsi kullandığımız hormonların etkisi diye düşünüyorum benim de taze transfer çok ağrım oldu ama bu sefer hiç yok birazda meraklandım açıkcası. Hayırlısı olsun inşallah 23 kasım ikimizde güzel haberle buluşmak dileği ile. Benim sadece 2 tane dondurulmuş vardı artık olmazsa sil baştan ama pes etme niyetim yok olacak inşallahEvet ilk denemem ve ilk transfer 7 kaliteli embriyom vardı , 2 si transfer edildi , 5 tane de donduruldu ...
doktorum hiçbir sorunun yok diyordu cok umut veriyordu , belki de şaşkınlığım ondan
Yine de 23 kasimda teste gidecegim tabi , umarım değerler değişir
İnsallah canımMaşallah 5 tane dondurulmuş var bence sen hiç moralını bozma. Bence taze transferlerde ağrılar şişmeler flan hepsi kullandığımız hormonların etkisi diye düşünüyorum benim de taze transfer çok ağrım oldu ama bu sefer hiç yok birazda meraklandım açıkcası. Hayırlısı olsun inşallah 23 kasım ikimizde güzel haberle buluşmak dileği ile. Benim sadece 2 tane dondurulmuş vardı artık olmazsa sil baştan ama pes etme niyetim yok olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?