Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

<1.0 ..... Negatif
Nolur 8. Gun erken oldugu içindir deyin , hiç mi artmaz ? Tutunamadı mi yani bana miniklerim
Kan vercem bekliyorum canım ama sabah test yaptım evde negatif. Olmadı yine
Canım geç tutunma olabilir, bir de şöyle düşünelim bu doktorlar neden 10 ve 12. günlerde test yapmamızı istiyor? Eğer 8.gün kana %100 geçseydi o zaman 8.gün yapmamızı isterlerdi. Bizler merakımıza ve heyecanımıza yenik düşüyoruz her defasında. Senden ricam lütfen test gününe kadar kendini heba edip miniklerine desteğini kesme. Onlar senden güç alıp tutunmaya devam etsinler İnşallah güzel haberlerini alalım 2gün sonra .

<1.0 ..... Negatif
Nolur 8. Gun erken oldugu içindir deyin , hiç mi artmaz ? Tutunamadı mi yani bana miniklerim
Canım bende 8 gün test yapmıştım 1.20 çıkmıştı çok üzüldüm ertesi gün sağlık ocağına iğne yaptırmaya gittim oradaki hemşireye söyledim bir saat içinde bile değerin değişebilir dedi kişiden kişiye değişir dedi bana test gününü yani 21 kasım beklememi söyledi inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde..

<1.0 ..... Negatif
Canim kötü düşünme inşallah 12.gun degerlerin
Aynen canim kötü dusunme mesela ben hemsireyi arayip 10. Gun deqerimi söylediğimde neden 10. Gun yaptin dedi biz sana 12 dedik kizdi yani şakayla karisik demekki kana 12 gunden once cikmaya biliyo

Yaaa aynen bende hala inanamiyorum ablma soyledm falan dogum tarhini konusuuo ben daha dur bi hamile kalayim falan diyorum hala

Kizlar lutfen erken yapib kendinizi yipratmayin ben 7 gunden yaptim evet silikden daha koyi cikiyordu falan ama hic cikmasaydi inanim bana hic kafama takmazdim daha erken diye, lutfen relax olun kana gec karisa bilr dusunun ki 10 gunde bile 60 cika. Sonuc 8 gunde kanda olmaya biliyor

Canım umut oldu yazdıkların , suan is yerindeyim.. birazdan yüzüme gülümseme ekleyip hastamı alacağım ve onlara mutluluk dağıtacağım
Benim de mesajlarınızla yüzüme verdiğiniz umut dolu gülümseme icin minnettarım

Verdiğiniz umutlar icin teşekkür ederim arkadaşlar
Umarım 12. Gun değerleri pozitif görürüm , rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallah
Seninki taze transfer mıyıdı canım? Bende ilk transferimde erken test yapmıştım hayırlısı inşallah.
Mutlaka 23 kasım tekrar kan ver hiç belli olmaz. Ayrıca dondurulmuş embriyoların var mı?

Seninki taze transfer mıyıdı canım? Bende ilk transferimde erken test yapmıştım hayırlısı inşallah.
Mutlaka 23 kasım tekrar kan ver hiç belli olmaz. Ayrıca dondurulmuş embriyoların var mı?
Evet ilk denemem ve ilk transfer 7 kaliteli embriyom vardı , 2 si transfer edildi , 5 tane de donduruldu ...
doktorum hiçbir sorunun yok diyordu cok umut veriyordu , belki de şaşkınlığım ondan
Yine de 23 kasimda teste gidecegim tabi , umarım değerler değişir

Maşallah 5 tane dondurulmuş var bence sen hiç moralını bozma. Bence taze transferlerde ağrılar şişmeler flan hepsi kullandığımız hormonların etkisi diye düşünüyorum benim de taze transfer çok ağrım oldu ama bu sefer hiç yok birazda meraklandım açıkcası. Hayırlısı olsun inşallah 23 kasım ikimizde güzel haberle buluşmak dileği ile. Benim sadece 2 tane dondurulmuş vardı artık olmazsa sil baştan ama pes etme niyetim yok olacak inşallah

İnsallah canım

Buradaki bayanlar hala şunu anlamıyor idrar tahlili yapmayın eczaneden gidip idrar testi alıp yapmayın gebelik testi erken gebelik testi alıp yapmayın eğer ki şüpheleniyorsanız gidip kan tahlili verin neden kendinizi yıpratıyor sunuz bu kadar idrar testi de idrar testi illa onu yapmak zorunda mısınız gidin kan tahlili verin ben 7 .günde yapmıştım şüphelenmiştim sık idrara çıktığından dolayı 7 .gün 58 çıkmıştı sonucum 10 .gün 250 11 .gün 890 17. günde 1300 çıkmıştı değerim ama sonucu düşükle sonuçlandı yani her şey nasip kısmet zorlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…