Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

İnşallah güzel bi sürpriz olur canım bende yapmam diye düşünüyodum ama kendimi hazırlamış olurum en azından. Yarın yada cuma yapabilirim bende ağrılarım hala devam ediyo arada geçiyo sonra geri başlıyo karmakarışığım

Yaparsan haber ver

ah canım pozitifi görüncede bitmiyor ki geçen sefer görmüştüm çok sevinmişti ilk seferde oldu diye sonra kimyasal oldu bende bu sefer olsada hiç takmıycam modundayım

Kızlar benimde opu oldu bugün 15 yumurta toplanmış. Doktor 3 tanesi iş görür durumda dedi cuma haberleşelim dedi. Sağlıklı ilerlerse tranfer yapacak anladığım. Üzüldüm ama yapacak bişi yok. Tevekkül Allah’a.

Bende 27 yaşındayım bizde sperm çıkışı max 9 u gördük herhangi bir ilaç yada kürle bu sayının artacağını sanmıyorum tabi doktor daha iyi bilir birde ben pkos um ne zaman yumurtlayacağım belli değil tek çare tüp bebek gibi göründü inşallah hepimizin bu son olsun

döllenme olacak mı diye bakacaklar canm hayırlısı 15 i iyi olur tutmaz 1 tanesi iyi olur tutar içini ferah tut sen

İnşallah canım çok heyecanlıyım

döllenme olacak mı diye bakacaklar canm hayırlısı 15 i iyi olur tutmaz 1 tanesi iyi olur tutar içini ferah tut sen

evet döllenmesi yarın belli olur herhalde cumaya gelişimine göre bilgilendirecekler. Bizde şükür erkek faktörü yok. Ben spontane 2 gebelik yaşadım. Biri düşük biri dış gebelik. Sonrasında tüpler kapanmış dediler. Yaş 36 yı yarıladım. Hakkımızda hayırlısı.

Bizde aynen böyle düşünerek yola çıktık. Rabbim muradını versin inşallah

Canım bizde öyle düşündük. La arjinin ve le kartinin diye solgar in ilaçları var sadece bu madde içinde var eşim tedavi öncesi 6 ay içti. Ondan önce içtikleri çok bir değişme yapmadı onun için içiyordu ama vicdanı rahat olsun diye. Sonra biz bu son tedavi olduğum merkeze gittik istediler bir baktık 19 milyon olmuş sayımız toplam sayı 85 milyon olmuş şok olduk. Hız oran olarak değişmedi toplam sayı artınca o da artmış oldu. Ama o ay eşim mecburen antibiyotik kullandı düştü yine. Çok hassas bir durum eğer genetik değilse ilaç çözüm oluyor canım. Eğer eşimi ara da ikna edip test yaptırta bilseydim arttığını görünce ona hiç durmadan devam ederdik. Değişmeyince etkileniyordu eşim vermedi test. Gittik merkezde 7 den 19 olduğunu gördük

Kızlar tedavim bittiği için ilaçlarım elimde kalmasın ihtiyacı olan varsa ücret talep etmiyorum gönderebilirim. Oksapar, prolutex, crione jel bana özelden yazabilirsiniz ❤
ben talip olurdum ama raporum henüz çıkmadı adetle başlanacak ayın 24ünde hangi ilaçları vereceklerini bilmediğimden sizden de bir şey talep edemiyorum
7 sene sonra nasip olacak bana da tedavi ilk tüp bebeğim

Bişey sorcam rahim kalınlığı uygunsa kaç gün sonraya transfer günü veriliyor aceba ortalama?

Evet affınıza sığınarak tam atıyorum lütfen yadirgama yapmayın sizlerinde başına gelebilir panik bı haldeyim eşimin gelmesini bekliyorum sancim vardı banyoya gittim ev girdim bişey yoktu tam pijamami çekerken avcuma düştü bu parça düşük yapanlardan bilgi almak istiyorum bu nedir bunparca geldi ama kanamam yok kanama falan olmadı bu parça geldi sadece bana yardmci olun lütfen

Alla alla kanamasiz parca dusmesi at istersen canm bi bakalm belki bilem cikar bu arada kac haftalksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…