- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
Bilemiyorum canım tek te olsa yeterli malum cok sagolasin. Bugün inanılmaz kasık ve bel ağrım var en şiddetli gun diyebilirimGözünüz Aydın inşallah katlar sayınız, belki geç tutunma olmuştur ikizde daha yüksek çıkıyo diye biliyorum çünkü
Canim ins tuttu diye dusunuyorum ben oğlun ikknci tedavide mi olmuştu
Kızlar 12.gun bugün 85.81 cıktı dr 2 gun sonra bida kan ver dedi 2 embriyo konmuştu sizce nasıl sonuçlar
3.gündü. hayır dahil değil canım 31 ekimde transfer olmuştum. Cok sagolasinHayırlı olsun cnm sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah. Kaçıncı gün embriyo transferi olmuştu? Bide transfer günün dahil mi 12.gün sonucu mu bu
3.gündü. hayır dahil değil canım 31 ekimde transfer olmuştum. Cok sagolasin
Gözün Aydın canım sımsıkı tutunur sana inşallahBenim transfer 2 kasım 1 tane 5.gün konuldu. Bugün sonucum 66 çıktı
Aynı güne denk geliyo aslında benim 3 gündü. Dr ne dedi peki canimBenim transfer 2 kasım 1 tane 5.gün konuldu. Bugün sonucum 66 çıktı
hayırlısı olsun arkadasim ins katlanir bebisin seninle olur. idrar testlerine takılma benim dün kanda 550 idi idrar tek cizgiKızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
Aynı güne denk geliyo aslında benim 3 gündü. Dr ne dedi peki canim
Aslında düşük degil gibi bilemiyorum tabi. Bende cuma günü yapacağım testi. Belki de anca tutunuyodur icini ferah tut benceDüşük bulduhamilelik var ama düzenli artış olması gerek dedi. Ben test tarihim. Yarın di. O yüzden 3 gün Sonra cuma yap dedi doktorum.
Benimde mide ağrım çok fazla oluyor. Maden suyu içiyorum gün aşırı.Bugünde midemde bi şişkinlik var acayip rahatsız ediyor ya
Aslında düşük degil gibi bilemiyorum tabi. Bende cuma günü yapacağım testi. Belki de anca tutunuyodur icini ferah tut bence
Aynen öyle canım kısmet cok sagolasin. Bugün en şiddetli kaşık ve bel ağrım çekiyorum geç te tutunabilir dua edelim başka yapacak birşeyimiz yokBakalım. KısmetSenin için de hayırlısı olsun cnm
Aynen öyle canım kısmet cok sagolasin. Bugün en şiddetli kaşık ve bel ağrım çekiyorum geç te tutunabilir dua edelim başka yapacak birşeyimiz yok
Benimki de 14 u diye gösteriyo takvimim. Ama bende adet olcakmisim gibi belirtiler özellikle kaşıklarım ağrıyo dinlenmeye çalışıyorum sende öyle yap canimAynen bende öyle hissediyorum adet belirtilerinin hepsini bugün yaşadım.. Belki de tutunduğu için. Bu arada senin adet tarihin nezaman benim 16kasim
Benimki de 14 u diye gösteriyo takvimim. Ama bende adet olcakmisim gibi belirtiler özellikle kaşıklarım ağrıyo dinlenmeye çalışıyorum sende öyle yap canim
O maşallah ne güzel inşallah ikinciside gelir kalbim.sizinleAynen. Öyle yapmaya çalışıyorum benim oğlum var 2 yaşında onunla mecbur ilgileniyorum yinede hayırlısı olsun
O maşallah ne güzel inşallah ikinciside gelir kalbim.sizinle
Eşimi yolladım al diye şimdi içeyimde rahatlar belkiBenimde mide ağrım çok fazla oluyor. Maden suyu içiyorum gün aşırı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?