Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Gözünüz Aydın inşallah katlar sayınız, belki geç tutunma olmuştur ikizde daha yüksek çıkıyo diye biliyorum çünkü
Bilemiyorum canım tek te olsa yeterli malum cok sagolasin. Bugün inanılmaz kasık ve bel ağrım var en şiddetli gun diyebilirim
Hakkımızda hayirlisi olsun cok sagol

Kızlar 12.gun bugün 85.81 cıktı dr 2 gun sonra bida kan ver dedi 2 embriyo konmuştu sizce nasıl sonuçlar

Hayırlı olsun cnm sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah. Kaçıncı gün embriyo transferi olmuştu? Bide transfer günün dahil mi 12.gün sonucu mu bu

Bugünde midemde bi şişkinlik var acayip rahatsız ediyor ya

hayırlısı olsun arkadasim ins katlanir bebisin seninle olur. idrar testlerine takılma benim dün kanda 550 idi idrar tek cizgi

Düşük buldu hamilelik var ama düzenli artış olması gerek dedi. Ben test tarihim. Yarın di. O yüzden 3 gün Sonra cuma yap dedi doktorum.
Aslında düşük degil gibi bilemiyorum tabi. Bende cuma günü yapacağım testi. Belki de anca tutunuyodur icini ferah tut bence

Aynen öyle canım kısmet cok sagolasin. Bugün en şiddetli kaşık ve bel ağrım çekiyorum geç te tutunabilir dua edelim başka yapacak birşeyimiz yok

Aynen bende öyle hissediyorum adet belirtilerinin hepsini bugün yaşadım.. Belki de tutunduğu için. Bu arada senin adet tarihin nezaman benim 16kasim

Aynen bende öyle hissediyorum adet belirtilerinin hepsini bugün yaşadım.. Belki de tutunduğu için. Bu arada senin adet tarihin nezaman benim 16kasim
Benimki de 14 u diye gösteriyo takvimim. Ama bende adet olcakmisim gibi belirtiler özellikle kaşıklarım ağrıyo dinlenmeye çalışıyorum sende öyle yap canim

Benimki de 14 u diye gösteriyo takvimim. Ama bende adet olcakmisim gibi belirtiler özellikle kaşıklarım ağrıyo dinlenmeye çalışıyorum sende öyle yap canim

Aynen. Öyle yapmaya çalışıyorum benim oğlum var 2 yaşında onunla mecbur ilgileniyorum yinede hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…