- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Ben hiç ücret vermedim. Ankara da tedavi oldum şimdi koordinatörlüğünü yaptıkları hastanede takibim oluyor. Ankara dışında henüz para istemediler.Bende keseyi 4+6 da gördüm cnm
Bende kalp atısına gitcem sonra ücretsiz bi hakkım daha var onuda gidip kadındoğuma geçeceğim çünkü masraflı 400 tl muayene ücreti bi alıyor bi almıyorlar
ankarada hangi merkez acabaBen hiç ücret vermedim. Ankara da tedavi oldum şimdi koordinatörlüğünü yaptıkları hastanede takibim oluyor. Ankara dışında henüz para istemediler.Sen kese için gittiğinde kaç günlük diye düşünüyordun canım benim kafamı neden 3 gün geri göründü orda kaldı. 5 Ekim son sat tarihim 5+3 oluyor ona göre. 4+6 deyince bir yüzüm gitti
Gürgan Klinikankarada hangi merkez acaba
Çok tebrik ederim canım baştan tahmin etmişti doktor yanı ikiz olduğunu çünkü betan yüksekti. Seni takıp ediyordum ve bu haberle çok mutlu oldum. Yavrularını kucağına almayı nasıp etsin inşallah darısı bizim başımızaYeni eve geldik canım. Minnaklarim benimleiki kese gördük inşallah iki kalbi de duyarım. 22 Kasım a kalp atışı için randevu verildi.
Benim de sat 5+2 idiBen hiç ücret vermedim. Ankara da tedavi oldum şimdi koordinatörlüğünü yaptıkları hastanede takibim oluyor. Ankara dışında henüz para istemediler.Sen kese için gittiğinde kaç günlük diye düşünüyordun canım benim kafamı neden 3 gün geri göründü orda kaldı. 5 Ekim son sat tarihim 5+3 oluyor ona göre. 4+6 deyince bir yüzüm gitti
Çok teşekkür ederim canımÇok tebrik ederim canım baştan tahmin etmişti doktor yanı ikiz olduğunu çünkü betan yüksekti. Seni takıp ediyordum ve bu haberle çok mutlu oldum. Yavrularını kucağına almayı nasıp etsin inşallah darısı bizim başımıza
İçim rahatladı canım normal demekki olabiliyormuş. Napalım denizden geçtik derede boğulacak değiliz neyse parası vereceğizBenim de sat 5+2 idi
4+6 göründü cnm o olabiliyor sonra gününe denkli gelir doktor bi sorun görmedi bu konuyu bende ücreti kalp atısında vereceğim kese görmede almıyorlar
Ben yaşadım ağrı ikide bir lavaboya gidip bakıyodum korkudan ama olmadım çok şükürBenim bugün transferden sonraki 5. Günüm ve çok adet ağrısı gibi ağrım var. Dün ara ara kramplar oluyodu ama bugün resmen adet olacak gibiönceki tedavimde de böyle olmuştu ve 7. Yada 8. Gün adet olmuştum çok korkuyorum. Hamile arkadaşlardan böyle bi şey yaşayan oldumu acaba
Ne için rapor. Şuan kullandiklarina devam mı edilecek
Canim bundan once dondurulacak yok mu demislerdi ya da yumurta mi az di
Önceki tedavide de aynı şeyleri yaşadığım için çok korkuyorumBen yaşadım ağrı ikide bir lavaboya gidip bakıyodum korkudan ama olmadım çok şükür
Canim iki gune tekrarla iki kat cikmismi diye uc gune bekletme3 gün sonra tekrarlicam. Varsa nasibi Allah onu bana sağlıkla nasip etsin inşallah. Beklemekten başka çare yok
Canim iki gune tekrarla iki kat cikmismi diye uc gune bekletme
inşallah seviniriz senin için de canım..Bu arada bugün herşeyi karmakarışık yaşıyorum adet sancısıyla uyandım çok hafif pembe turuncu leke gördüm göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı. Bacaklarım da sızı..
Neye işaret olduğunu cuma günü öğrenecem
Öyle cnmİçim rahatladı canım normal demekki olabiliyormuş. Napalım denizden geçtik derede boğulacak değiliz neyse parası vereceğiz
Canim ins tuttu diye dusunuyorum ben oğlun ikknci tedavide mi olmuştuCuma günü düzgün katlanmışsa degerim Tabiki devam edeceğim ilaçlara. Cumartesiye kadar jel ve iğne yetiyor ondan sonra tekrar almam gerekecek, onun için rapor istiyecem çünkü çok pahalı Malesef. . Eğer değerimde düşüş yaşandısa büyük ihtimale ilaçları bırakmamı istiyecek doktor.
İlk tedavimde 16. Ama sadece 2 tane 5.gün embriyo transferi olmuştum hiç elime kalmamıştı başka.
2. Tedavide 12 orda da sadece 2 embriyo 3.gün transferi oldu başka da kalmamıştı.
3.tedavimde kaliteli yumurta oluşturmakti amaç 5 tane toplandı 3 tanesi dollendi 2 tanesi 3.gün transferi oldu ve tek embriyo 5.gün donduruldu. Bakalım oda tutacak mi
Gözünüz Aydın inşallah katlar sayınız, belki geç tutunma olmuştur ikizde daha yüksek çıkıyo diye biliyorum çünküKızlar 12.gun bugün 85.81 cıktı dr 2 gun sonra bida kan ver dedi 2 embriyo konmuştu sizce nasıl sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?