Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Bende keseyi 4+6 da gördüm cnm
Bende kalp atısına gitcem sonra ücretsiz bi hakkım daha var onuda gidip kadındoğuma geçeceğim çünkü masraflı 400 tl muayene ücreti bi alıyor bi almıyorlar
Ben hiç ücret vermedim. Ankara da tedavi oldum şimdi koordinatörlüğünü yaptıkları hastanede takibim oluyor. Ankara dışında henüz para istemediler. Sen kese için gittiğinde kaç günlük diye düşünüyordun canım benim kafamı neden 3 gün geri göründü orda kaldı. 5 Ekim son sat tarihim 5+3 oluyor ona göre. 4+6 deyince bir yüzüm gitti

ankarada hangi merkez acaba

Yeni eve geldik canım. Minnaklarim benimle iki kese gördük inşallah iki kalbi de duyarım. 22 Kasım a kalp atışı için randevu verildi.
Çok tebrik ederim canım baştan tahmin etmişti doktor yanı ikiz olduğunu çünkü betan yüksekti. Seni takıp ediyordum ve bu haberle çok mutlu oldum. Yavrularını kucağına almayı nasıp etsin inşallah darısı bizim başımıza

Benim de sat 5+2 idi
4+6 göründü cnm o olabiliyor sonra gününe denkli gelir doktor bi sorun görmedi bu konuyu bende ücreti kalp atısında vereceğim kese görmede almıyorlar

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah en kısa zamanda seninde yüzün gülüp imtihanın biter

Benim bugün transferden sonraki 5. Günüm ve çok adet ağrısı gibi ağrım var. Dün ara ara kramplar oluyodu ama bugün resmen adet olacak gibi önceki tedavimde de böyle olmuştu ve 7. Yada 8. Gün adet olmuştum çok korkuyorum. Hamile arkadaşlardan böyle bi şey yaşayan oldumu acaba

Benim de sat 5+2 idi
4+6 göründü cnm o olabiliyor sonra gününe denkli gelir doktor bi sorun görmedi bu konuyu bende ücreti kalp atısında vereceğim kese görmede almıyorlar
İçim rahatladı canım normal demekki olabiliyormuş. Napalım denizden geçtik derede boğulacak değiliz neyse parası vereceğiz

Ben yaşadım ağrı ikide bir lavaboya gidip bakıyodum korkudan ama olmadım çok şükür

Ne için rapor. Şuan kullandiklarina devam mı edilecek

Cuma günü düzgün katlanmışsa degerim Tabiki devam edeceğim ilaçlara. Cumartesiye kadar jel ve iğne yetiyor ondan sonra tekrar almam gerekecek, onun için rapor istiyecem çünkü çok pahalı Malesef. . Eğer değerimde düşüş yaşandısa büyük ihtimale ilaçları bırakmamı istiyecek doktor.

Canim bundan once dondurulacak yok mu demislerdi ya da yumurta mi az di

İlk tedavimde 16. Ama sadece 2 tane 5.gün embriyo transferi olmuştum hiç elime kalmamıştı başka.
2. Tedavide 12 orda da sadece 2 embriyo 3.gün transferi oldu başka da kalmamıştı.
3.tedavimde kaliteli yumurta oluşturmakti amaç 5 tane toplandı 3 tanesi dollendi 2 tanesi 3.gün transferi oldu ve tek embriyo 5.gün donduruldu. Bakalım oda tutacak mi

Ben yaşadım ağrı ikide bir lavaboya gidip bakıyodum korkudan ama olmadım çok şükür
Önceki tedavide de aynı şeyleri yaşadığım için çok korkuyorum test yapmak istemiyodum ama çarşamba yapcam sanırım transfer hariç 7. Gün oluyo. Türkiye’de ki gibi acile gidip kanda veremiyoruz özel yerlere baktım sonucu 4 günden çıkıyormuş sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah bizlere de dua edin

Bu arada bugün herşeyi karmakarışık yaşıyorum adet sancısıyla uyandım çok hafif pembe turuncu leke gördüm göğüs hassasiyeti ve bel ağrısı. Bacaklarım da sızı..
Neye işaret olduğunu cuma günü öğrenecem

inşallah seviniriz senin için de canım..

ben de heyecanla adet günümü bekliyorum ..
ilaç paraları ne kadar tuttu sizin arkadaşlar raporlu olarak...

Canim ins tuttu diye dusunuyorum ben oğlun ikknci tedavide mi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…