Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Ya şimdi kontrolden geldim Doktorla daha konuşamadım ama hemşirelerin dediğine göre perşembe günü yumurta toplama olacakmış ve ben daha cuma günü başladım bu işe yani 4 gün oldu ve çok çabuk sadece galiba bir tane yumurta olgunlaşmış altı yumurtadan erken olgunlaşmış onu alacaklarmış bi de bana 1000 liralık ilaç verdiler raporlu bir şekilde onlar ne olacak yani bu işlem bitti mi yani perşembe günü son mu tedavi? Diğer yumurtalar nolcak?

Kızlar çok zor durumdayım Benim niye böyle oldu ya erkenden olgunlaşan yumurtayı alacaklar 1 yumurta için toplama olacak. Diğer yumurtalar boşa gidecek ozmn. Bu yumurtayı toplayıp transfer yapacak tabi döllenirse. E ama 5 tane daha varmış yumurta dedim doktora onların büyüyüp büyümeyeceğini bilmiyoruz dedi. Rezervim azmış.

Hamileyim rahatsızım yemek yapamadım eşimde de anlayış yok surat bi karış sinir oldum ya zaten hassasım hiç anlamıyor ne alaka diyor hormonların dengemi bozabileceğine inanmıyor sanki normal yolla hamile kalsam hiç takmayacağım çok üzülüyorum zoruma gidiyor

2.tedavim tutmuştu ama kızımı 21 haftalık ölü doğum ile kaybettim. Oğlum 3.tedaviden 3.gün dondurulmuştu ve transfer edildi.
Allah rahmet eğlesin canim oğlunu da sana bagislasin dondurulmus embriyolarin tutma oraninin daha fazla oldugunu okudum ins oyledir

canım bende senin gibi oldum 1 yumurtam vardı önce gelişen doktor tek yumurtanız var yanında iki tane daha tedavinin şeklini değiştirdi...yumurta geliştirici 2iğne bir saat sonra engelleyici 1 iğne...5 gün böyle kullanmaya devam ettim..sonuç 15 yumurta m oldu ortalama 20,21,22 büyüklüğündeydilr..ilk gelişen 31m oldu ama çatlamadan onuda yumurta toplama gününe kadar getirdik...doktorun burda yanlış yapıyor sanki tek yumurta olurmu çok şaşkınım..

Bu dönemde anlayışlı olması lazım di inşallah anlar seni cnm

Bu dönemde anlayışlı olması lazım di inşallah anlar seni cnm
Pek sanmıyorum oğlumda var iki çocukla beni zor günler bekliyor şimdiden bana gece uyanırsa oturma odasına geçersin diyor işe gidiyormuş ya aman ne bileyim bende dua ediyorum oğlum bana düşkün buda babasına düşkün olur inşallah hep onu ister

Kizlar dun tedaviye baslafim ganol f 450 300 ml yapiyorum. Yumurtaliklara iyi gelen besinler nelerdir biliyormusunuz yani siz bu surecte ozellikle tuketilmesi gereken bir sey tukettiniz mi sonradan pismanligini yasamamak icin soruyorum

Bana doktrum asitli içecekler ve kafeinli iceckler tüketilmesini onermiyrz dedi bence içmeyin maden suyu
Gazoz değil canım içeceği maden suyu. Hamilelik sürecinde her gün bir tane içilmesi öneriliyor. Şu an bir sürü hamile arkadaşım var içiyorlar kardeşimin eşide geçen yıl doğum yaptı o da günlük içti. Maden suyu çok faydalı.

Kan degerim 806 olmus cuma günü ultrasona çağırdı ve kahverengi akintilarin normal oldugunu soyledi
Canım değerlerimiz yakın sayılır pazartesi bende ikinci kanı verdim 730 çıkmıştı ama merkezdeki doktorum 2 hafta sonra ultrasona git tekrar konuşalım dedi, 2 hafta çok fazla gelmişti seni cuma çağırmışlar acaba tekrar gitsem mi bende

Normal yolla oluşan bir gebelik değil ya bizimkisi ilk 3 ay herseyine dikkat etmek lazmmis çok arastryrm bu konuları gün yiyeceğim 3 öğünü doktoruma danışarak yiyorum her ihtimali düşünmek zorundayız narin hassas ve nazlı bebekler bunlar. "Gazoz değil, biliyorum ama maden suyu da asitlik"

Amin CNm rabbim gönlüne göre versin insallhh düzelir o düzelir öyle dediğine bakma hamileliğinin keyfini cikart

Ben senin kadar hassas değilim :)) üç öğün değil hiçbir öğünü sormadım normal gebelik moduna çok çabuk geçtim. Ara öğün ana öğün kendi listemi yaptım Benim hemşirem de onay verdi. Arkadaşta sorsun öyle içsin herkesin düşüncesi, bünyesi farklıdır. Rabbime emanetler

Once keseyi gormek istedi sanirim dr
Seninkinde bence hem kalp atisi hem kese olsun diye bekletiyor her dr un tarzi farkli

Once keseyi gormek istedi sanirim dr
Seninkinde bence hem kalp atisi hem kese olsun diye bekletiyor her dr un tarzi farkli
Bana çok geç gelmişti ilk söylediğinde 25kasımda ultrasona gitcem doktorun dediğine göre ama herkes daha erken gidiyor gördüğüm kadarıyla kan verdiğimde sekreter 1500 değerini aşınca görünür dedi ama bilmiyorum beklemek mi daha iyi gitmek mi

Canım inşallah hayırlı sonuçların olur Şuan dua edelim olması için elimizden gelmiyor ki birşey. Benim de bugün dü test günüm daha önce verdim 14 çıktı sonra 5 e düştü şimdide 9 a yğkselmiş muhtemelen kimyasal dedi doktorum perşembe tekrar test yapacağız bakalım

Yani ben dogal yoldan oğlum olunca beklemiştim ikisini de görmüştüm
Ama bu sefer farkli ve endisem cok fazla sadece kese de olsa görmek istiyorum yine giderim 1 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…