- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
Hayırlısı ile inşallah kesemizi görürüzde artık üçe beşe bakmıyorumBen de çok merak ediyorum canım seni ☺Değerlerin yüksek maşallahAcaba kaç kese göreceksin bugün
Yaa bak ne güzel testte sorun vardır inşallah devam ederKızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
Merhaba benim test gunumde 20 kasim ekleyebilirsinizferide0180 sen ne zaman kan testi yapacaksın? Benim ki 13 Kasım di ama yarın yapacam
Bende 14 kasımda yaptıracam testiferide0180 sen ne zaman kan testi yapacaksın? Benim ki 13 Kasım di ama yarın yapacam
Ne için rapor. Şuan kullandiklarina devam mı edilecekYok ama yarın kan verecem benim idrar testlerim koyulașacağına daha da silik çıkıyor. Sadece bugün yaptığım ilk yaptığım test kadar net çıktı. Yarın dananın kuyruğu kopsun ne yapalım. Hem ilaçların da bitmek üzere. Olumlu sonuç alırsam yarın, perşembe günü tekrar kan verecem artmışsa değer ozaman ilaçlar için rapor çıkarmak istiyorum
hiç moralini bozma bence yükselecek değerin içini ferah tut nolurKızlar 11.günü 5.gün tek embriyo sonucum betaHCG 66 çıktı. 7.günü idrar da silik çizgi gördüm bugün 11.günü idrar da hiç çizgi yoktu
ne düşüneceğimi bilmiyorum perşembe günü tekrarliycam kan testi nasipse katlanır..
Gayet iyi maşallahCanlar haber geldi hastaneden , 14 taneden 1 i olgunlaşmamış kalan 13 ten 10 tanesi döllenmiş sizce nasıl ilk aşamada bu sonuç ( opum dündü )
Canim bundan once dondurulacak yok mu demislerdi ya da yumurta mi az diHakkında hayırlısı olsun. Unutma önemli olan sayı değil nasip olsun da gerisini düşünme. Ben 3 tüp bebek sil baştan yaptım ve sadece ilk defa 1 tane dondurulmuş embriyom oldu..
Sabir. Moralini sakın bozma transfer için kendini hazırla ❤
Cnm naptın merak ettimHayırlısı ile inşallah kesemizi görürüzde artık üçe beşe bakmıyorumrabbim hayırlısı ile kucağıma alacağım günü göstersin haber ederim sizleri.
Yeni eve geldik canım. Minnaklarim benimleCnm naptın merak ettim
Ayy maşallahYeni eve geldik canım. Minnaklarim benimleiki kese gördük inşallah iki kalbi de duyarım. 22 Kasım a kalp atışı için randevu verildi.
Çok değişik hep bir heyecan. Ben 5+3 diye hesaplıyordum. Ultrasonda 4+6 göründüler. Doktor tam olmaları gerektiği gibi de görünüyorlar dedi. Hastanenin tüp bebek doktoru bakıyor. Kalp içinde de ona gideceğim sonra kadın doğum doktoru devralacak.Ayy maşallahinşallah duyarsın cnm bende 19 unda gideceğim. Zaman geçmiyor
Yaa ne güzel dua etmişsin canım benimmm, amiiin inşallah hepimizin yüzü gülerRabbım sen bana bu günleri gösterdin ya yerden göğe kadar şükürler olsun.Karder arkadaşlarıma, kardeşleriminde muradını ver. Yaşamayan hiç kimse bilemez. Benden daha uzun zamandır mücadele edenlere güç ver 3.5 yıllık evliyim 2 yıldır tedavi görüyordum ömürden ömür gitti. Sonucu şu an için olumsuz olan arkadaşlarım duam hep sizinle olacak pozitif i birlikte gördüklerim rabbim bundan sonraki süreçte kolaylık versin. Mutluluğumuzu tamamına erdirsin inşallah
Amin canım benim aminYaa ne güzel dua etmişsin canım benimmm, amiiin inşallah hepimizin yüzü güler
Yaa canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alYeni eve geldik canım. Minnaklarim benimleiki kese gördük inşallah iki kalbi de duyarım. 22 Kasım a kalp atışı için randevu verildi.
Benim beta baştan sinyal verdi canım zaten. Testi almadan hemen iki dakika önce 900 falan içimden geçiyor ve ikiside benleyse ancak bunu görürsem rahat ederim dedim. 11. Gün 997 çıktı canım 13. Gün 2090 başka da vermedim kan. Teşekkür ederim canımYaa canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alBişey sorucam beta hcg değerlerin kaç çıkmıştı?
Bende keseyi 4+6 da gördüm cnmÇok değişik hep bir heyecan. Ben 5+3 diye hesaplıyordum. Ultrasonda 4+6 göründüler. Doktor tam olmaları gerektiği gibi de görünüyorlar dedi. Hastanenin tüp bebek doktoru bakıyor. Kalp içinde de ona gideceğim sonra kadın doğum doktoru devralacak.
MaşallahBenim beta baştan sinyal verdi canım zaten. Testi almadan hemen iki dakika önce 900 falan içimden geçiyor ve ikiside benleyse ancak bunu görürsem rahat ederim dedim. 11. Gün 997 çıktı canım 13. Gün 2090 başka da vermedim kan. Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?