- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
Merhaba canım 7 Ekim mi adet oldun? Test günün ne zaman bence yerleşme kanamasıdır hadı senden güzel haber bekliyoruz bende yaş 39.Hanımlar merhaba transferimin 8. Günundeyim. 7. Ve 8. Günlerimde leke geldi. Çok endiseliyim. Geçen ay kasımin 7 sonde adet olmuştum. Yine mi oluyorum.
Merhaba bende transferi bekliyorumBencede. En iyisi böyle davranman ❤
Merhaba bende transferi bekliyorumaksam dinlenip yarin ise gidicem hayirlisi bakalim
Kan degerim 806 olmus cuma günü ultrasona çağırdı ve kahverengi akintilarin normal oldugunu soyledi
Hayırlısı olsun canım yarın işe gideceksen kendine dikkat et yorma kendini ve stresten uzak dur. Umarım ayakta durmayacaksın.Merhaba bende transferi bekliyorumaksam dinlenip yarin ise gidicem hayirlisi bakalim
Transferin oldu mu canımMerhaba bende transferi bekliyorumaksam dinlenip yarin ise gidicem hayirlisi bakalim
Canım benim senin daha yaş 28 yanı tabii ki üzülürsün ama yaş olarak çok büyük bir avantajın var canım. Ben 39 yaşındayım ve kendimi yine şanslı hissediyorum çok şükür sağlığımız yerinde yumurtalarım var diyorum 1, 2 deneme olmadı diye üzülüyoruz ama sonunda olacak gerçekten inanıyorum. Sende kendinde olan olumlu taraflara bak canım rabbım bebek vermeyecek olsaydı bu kadar istek vermezdi bence.Çok sağolun Hepinizin sözleri destekleri benim için çok kıymetli yoldaşımsınız hepiniz bu süreci kimseye söylemiştik bnm ailem dışında o yüzden sizin yazılarınız da bi destek oldu bana .. hayırlısı böyleymiş evet kimyasal olduğunda çok üzülmüştüm bunda daha çok üzüldüm hepsinin acısı farklıymış rabbim bugünlerimi unutturacak acılar vermesin hepimize sağlıklı hayırlı ömürler versin kanaması olan arkadaşlarım duamdasınız yaşadığımı kimse yaşamasın umarım herkesin herşey yolunda gider.. hayat bi şekilde devam ediyo bende bi yerden kalkıp yoluma tekrar başlıcam inşallah
Saat 18:00 de alacaklar galibaTransferin oldu mu canım ☺
Ayy çok az kalmışSaat 18:00 de alacaklar galiba
İnşallah canımm teşekkür ederim yardımların içinAnkara da canım İstanbulda da istiniye üni bünyesinde yapıyorlar. Merkezi Ankara. İstanbul yakın olur sana konuşursun durumu. Mutlaka derdini anlat ve çekinme bunu yaptırmak istiyorum de yöntemleri söyle. Beni ilk dinlediler neden diyip durdu doktorlar ortada zor vaka yok neden olmamış. Timur hoca senin mutlaka hamile kalman lazım dedi. Ortada büyük bir problem yok Allah inşallah ol diyecek bizde elimizden geleni yapıp seni anne yapacağız demişti Timur hoca öylede oldu inşallah sorunsuz bir gebelik ile yavrularıma ksvuşurum
Cok geçmiş olsun canımtaburcu oldum evimdeyim kanamam durdu 1400 cikti betam iyiyz suan sukur bol nol yatyrm
Oturarak calisiyorum devlet memuruyum stres konusuna bisey diyemicemHayırlısı olsun canım yarın işe gideceksen kendine dikkat et yorma kendini ve stresten uzak dur. Umarım ayakta durmayacaksın.
Yok canim baktırmadim. Sen baktırdin mı@Cemre0000 sonucunu paylaş çıkınca
@Bir umuttt34feride0180 siz ne yaptınız idrar veya kan baktirdiniz ki?
Evet 7 ekimde adet olmustum. İns yerlesme kanamasidir.Merhaba canım 7 Ekim mi adet oldun? Test günün ne zaman bence yerleşme kanamasıdır hadı senden güzel haber bekliyoruz bende yaş 39.
saol cnm rabbik kimseye gstermesin allh razi olsunCok geçmiş olsun canım
Yok canim baktırmadim. Sen baktırdin mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?