Ekim/Kasım 2019' Tüp bebek

Hanımlar merhaba transferimin 8. Günundeyim. 7. Ve 8. Günlerimde leke geldi. Çok endiseliyim. Geçen ay kasımin 7 sonde adet olmuştum. Yine mi oluyorum.
Merhaba canım 7 Ekim mi adet oldun? Test günün ne zaman bence yerleşme kanamasıdır hadı senden güzel haber bekliyoruz bende yaş 39.

Çok sağolun Hepinizin sözleri destekleri benim için çok kıymetli yoldaşımsınız hepiniz bu süreci kimseye söylemiştik bnm ailem dışında o yüzden sizin yazılarınız da bi destek oldu bana .. hayırlısı böyleymiş evet kimyasal olduğunda çok üzülmüştüm bunda daha çok üzüldüm hepsinin acısı farklıymış rabbim bugünlerimi unutturacak acılar vermesin hepimize sağlıklı hayırlı ömürler versin kanaması olan arkadaşlarım duamdasınız yaşadığımı kimse yaşamasın umarım herkesin herşey yolunda gider.. hayat bi şekilde devam ediyo bende bi yerden kalkıp yoluma tekrar başlıcam inşallah

Canım benim senin daha yaş 28 yanı tabii ki üzülürsün ama yaş olarak çok büyük bir avantajın var canım. Ben 39 yaşındayım ve kendimi yine şanslı hissediyorum çok şükür sağlığımız yerinde yumurtalarım var diyorum 1, 2 deneme olmadı diye üzülüyoruz ama sonunda olacak gerçekten inanıyorum. Sende kendinde olan olumlu taraflara bak canım rabbım bebek vermeyecek olsaydı bu kadar istek vermezdi bence.

İnşallah canımm teşekkür ederim yardımların için

Yok canim baktırmadim. Sen baktırdin mı

Yok ama yarın kan verecem benim idrar testlerim koyulașacağına daha da silik çıkıyor. Sadece bugün yaptığım ilk yaptığım test kadar net çıktı. Yarın dananın kuyruğu kopsun ne yapalım. Hem ilaçların da bitmek üzere. Olumlu sonuç alırsam yarın, perşembe günü tekrar kan verecem artmışsa değer ozaman ilaçlar için rapor çıkarmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…