Bende bağışıklığı düşürmek için aldım o serumdan inş fayda ederMesela bende bağışıklık sistemim güçlü çok değil ama ikinci doktor bundan da olabilir demişti. Dedim bunun için ilaç varmış onu içmek istiyorum dedim ziya hocam önce gerek yok ama sen istersen plana eklerim dedi. İstedim transfer günü yine intrilip diye bağışıklık serumu var onu da vurduk üçüncü denemem olduğu için hiçbir şey şansa bırakılmadı. Mikroçip yapıldı, bağışıklık için önlem alındı ilk defa içim çok rahat tedavimi oldum şükür sonuç geldi
Gebelik takibini ziya hoca mı yapıyorMesela bende bağışıklık sistemim güçlü çok değil ama ikinci doktor bundan da olabilir demişti. Dedim bunun için ilaç varmış onu içmek istiyorum dedim ziya hocam önce gerek yok ama sen istersen plana eklerim dedi. İstedim transfer günü yine intrilip diye bağışıklık serumu var onu da vurduk üçüncü denemem olduğu için hiçbir şey şansa bırakılmadı. Mikroçip yapıldı, bağışıklık için önlem alındı ilk defa içim çok rahat tedavimi oldum şükür sonuç geldi
Aminn canım benimYarın gidince konuşup isteyim ben aman aman maşallah allah nazarlardan korusun inşallah sıkıntısız sağlıklı bir gebelik geçirirsin bütüm dualarımm hepinizle
Ziya hocam planımı yaptı ve İstanbul a gitti. Benim doktorum hepsi oldu desem abartmam. Işın hocayla yumurta takibim yapıldı ama Fethiye hocam da takip etti son ultrasona ikiside geldi yumurta çatlama öncesi. Yumurtamı Fethiye hoca topladı. Transferimi Timur hoca yaptı. Baran hoca ile transfer sonrası neler yapmam gerektiğini konuştuk. Herkes herkesten haberdar günlük zaten toplantıları var akşam 5 te mesela tlf dönüşleri gün içinde akşam üstü oluyor toplantı sonrası. Ben şu an gürgan klinik in bilimsel koordinatörlüğünü yaptığı merkezle takibim yapılıyor. Onları da arıyıp haber veriyorum.Gebelik takibini ziya hoca mı yapıyor
Bana transfer öncesi plana yazdılar o an dalgınlık oldu transfer den 2 saat sonra aldım. Mutlaka olur canım çünkü onunla tedavi olan çok fazla kişi var. Doğal yolla hamile kalıp düşük yapanlara yumurtlama haftası o serum tedavisi uygulandığını duydum. İnşallah faydalı olacaktır canımBende bağışıklığı düşürmek için aldım o serumdan inş fayda eder
Canım sende pozitifi görmüştün demi benim de bugün çık hafif kahverengi geldi dün parça ve kan gelmişti ama değerim iyiydi bilmiyorum neden oluyo çok araştırdım inşallah bizimledirlerYa bende simdi de bayagi bayagi camur dökülüyorSabah kan vercem ama icim içimi yiyor jelden mi oluyor ilaçlardan mi igneden mi
Kötü bisey olmasin
iki katı artış var canim. sadece az dan basladigi için değer az gibi geliyo. bakalım artık ilerlemiş nasıl olcakAz degil ki masallah 2 kattan fazla artmamis mi ?
sende e yarin kan ver canim artışa göre belli olur herşey. ins seninledirlerCanım sende pozitifi görmüştün demi benim de bugün çık hafif kahverengi geldi dün parça ve kan gelmişti ama değerim iyiydi bilmiyorum neden oluyo çok araştırdım inşallah bizimledirlerSende yarın kan verecek misin
İnşallah canım. Benim 3 kez negatif denemem oldu ardından doktorumuz bazı testler yapıp serumu tavsiye etti transferden 8 gün önce aldım ben. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBana transfer öncesi plana yazdılar o an dalgınlık oldu transfer den 2 saat sonra aldım. Mutlaka olur canım çünkü onunla tedavi olan çok fazla kişi var. Doğal yolla hamile kalıp düşük yapanlara yumurtlama haftası o serum tedavisi uygulandığını duydum. İnşallah faydalı olacaktır canım
Evet cnm bende yarın kan vercem inşallah hayırlısıylasende e yarin kan ver canim artışa göre belli olur herşey. ins seninledirler
Canım bende şimdiden merkez araştırmaya girdim bu merkez hakkında biraz daha ayrıntı verirmisin senin yumurta sayında çok benim 10 çıkıyor en fazla ve 2 si üçüncü günü görebiliyor hep böyle oldu. Nedenini açıklayamadılar. Ne yapacağımı şaşırdımMesela bende bağışıklık sistemim güçlü çok değil ama ikinci doktor bundan da olabilir demişti. Dedim bunun için ilaç varmış onu içmek istiyorum dedim ziya hocam önce gerek yok ama sen istersen plana eklerim dedi. İstedim transfer günü yine intrilip diye bağışıklık serumu var onu da vurduk üçüncü denemem olduğu için hiçbir şey şansa bırakılmadı. Mikroçip yapıldı, bağışıklık için önlem alındı ilk defa içim çok rahat tedavimi oldum şükür sonuç geldi
6. Gün yaptımMasallah ne kadar net cikmis kacinci gününuzde yaptiniz? Hic cesaret edip idrarda bakmadim ben sanirim yine gununu beklerim
Canım birisi benimKanaması olan arkadaşlar durum ne devam ediyor mu
Cnm bnm iki transferimde de oldu tahriş olduğu içinde oluyomuş tutunduğu içinde güzele yoralım inşallah tutunduğu içindirKızlar bugün transferimin 3.günüydü. Crinone jel beyaz süt kesiği gibi geliyıordu ama az önce tuvalette peçeteye pembe turuncu arası bir renkte geldibunu yaşayanlar var mı?
Canım benim durumumda senin gibi erkek faktörü eşimden kaynaklı hız problemi düşük sperm sayısı filan var bize direk tüp bebek dediler başka çare yokmuş geçen sene 10 yumurtam toplandı 2 tanesina kalite kaldı ve onları trasfer ettiler ancak dondurmaya hiç embriyom kalmadı çok üzüldüm. Öncekiler de de aynı şekilde oldu Bu sene keçiboynuzu kaynattım eşime 3 ay boyunca içirdim bu sefer iki embriyom a kalite oluştu ve ikiside transfer oldu ve bu gün kalan emriyolarımdan 3 ünün a kalite olduğunu sadece birinin orta kalite olduğunu onun bile orta kaliteden iyi olduğunu söyledi embriolog. ben yaptığım keçiboynuzu küre bağlıyorum açıkçası sanada tavsiye ederim.Canım bende şimdiden merkez araştırmaya girdim bu merkez hakkında biraz daha ayrıntı verirmisin senin yumurta sayında çok benim 10 çıkıyor en fazla ve 2 si üçüncü günü görebiliyor hep böyle oldu. Nedenini açıklayamadılar. Ne yapacağımı şaşırdım
Ayyyy hadi inşallah tutunuyordur akıllı bıdıklarımmCnm bnm iki transferimde de oldu tahriş olduğu içinde oluyomuş tutunduğu içinde güzele yoralım inşallah tutunduğu içindir
Serum nedenn canim benimde dogal yoldan 1 dusuk 1 negatif transfer ve bir de kimyasal ile sonlanan transfer var bu dedigin bagisiklik icin mi ?İnşallah canım. Benim 3 kez negatif denemem oldu ardından doktorumuz bazı testler yapıp serumu tavsiye etti transferden 8 gün önce aldım ben. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?