Ekim-Kasım 2018 Anneleri gelin sohbete Bilgi alışverişi ve saglıkla beslenmeleri konuşalım :)

Selam oncelikle hepimize hayirli olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz. Benim aşılama yapildi son adetim 14 ocak ve 14. Gunumde asilama yaptirdim 11 subatta da hamile oldugumu oyrendim betam 301 cikti uc gun sonra tekrarladim 1021 cikti doktorum simdilik durumlar iyi gorunuyor dedi ama muayene etmedi 10 gun sonra tekrar gel dedi bu aralar cok acikiyor ve bas donmesi gibi ir sersemlik hisediyorum sizde ne gibi belirtiler oldu

Bende sık acıkıyorum acıkınca baş dönmesi oluyor iştahsızlık da var bunların yanı sıra yine çok kötü değilim okuluma gidebiliyorum işlerimi yapabiliyorum şükür

Kızlar merhaba. Orgazm olduktan sonra ağrısı olan var mı? Dün de bugün de ağrı başlıyor bittikten sonra kasığıma ara ara giriyor ozellikle ayaktayken. Dün de ilişkiden sonra olmuştu ama bugün daha şiddetli. İnternetten bakınca ilişki sonrası kasılmalar normal diyor ama arkadaslarımda falan hiç duymamıştım o yüzden meraklandım açıkcası.

Ben 4.haftamda öğrendim adetin 3.günü..Beta hcg 369 du ilk öğrendiğimde

Son adetim 17 ocaktı benim, dün 5.gün geçince akşam baktırdım hcg değerim 278,3 pozitif çıktı. evde yaptığım test de silikti bu sabah. doktor %75 hamilesin ama daha erken 2 gün sonra yine yaptır dedi. bende emin değilim 4. Gün geçtiğinde değerleri 1000küsür olanlar falan var benimki düşük geldi öyle olunca bana

Sat 4 subat adetim 5 gün gecikince kan verdim b hcg 1342 cıktı. Bu hafta yani 5+3 de keseyi gördük. Kalp atışları ne zaman duyulur kızlar?

Hamilelikte sağlıklı beslenme hem kendimiz hem bebiş için çok ama çok önemli. Aşırı fazla kilo almak sadece "sonra bu kiloları nasıl veririz" diye dert etmekten daha fazla anlam ifade ediyor. Hem normal doğumu zorlaştırıyor, sezaryende de komplikasyon ihtimalini arttırıyor. O yüzden bebeğe kilo aldırma hevesiyle aman sakın fazla yemeyin. Hele hele hamur işi, şekerli yağlı gıdalar ve kızartmadan uzak durun. Ekmek; makarna; pilav çok yemeyin. Protein ve vitamin ağırlıklı beslenmek de çok önemli. Ceviz, ananas, muz, yumurta, et, süt gibi... Son 3 ayda özellikle kalsiyum ve demir depolarınız çok azalacağı için bunları içeren şeylerden şimdiden bol bol yiyip depolayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…