- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
- Konu Sahibi PamukDeniz
-
Ben adetime 5gün kala test yaptım çok silik çıktı kararsız kaldım ertesi gün kan verdim beta 14 çıktı emin oldum o zaman :) beslenme konusuna çok önem veriyorum bu konunun açıldığını görünce çok sevindim. Şimdi bebişim 4+3 günlük beta tahminen 1000 civarıdır :) ben inek sütü aldım iyice kaynattım günde bir bardak içiyorum. Siz süt konusunda neler yapıyorsunuzMerhaba kızlar güzel anneler ilk bebeginizin kacıncı haftasında öğrendiniz betanız kaçtı :) ilk haftalar ceviz , badem , kivi , muz , balık , avakado , ıspanak agırlıklı yemeliyiz :) siz neler yapıyorsunuz :))
bende günlük süt tüketmeye calışıyorum folikasit de kullanıyorum :) ben daha 3 haftalıgım :) ama adete göre 4+5 günlük cıkıyor hala şu betayı cözebilmiş degilim :))) 27.30 cıkmıştı benim saydım yumurtlamama göre 3 hafatalık oluyoruz normal betaBen adetime 5gün kala test yaptım çok silik çıktı kararsız kaldım ertesi gün kan verdim beta 14 çıktı emin oldum o zaman :) beslenme konusuna çok önem veriyorum bu konunun açıldığını görünce çok sevindim. Şimdi bebişim 4+3 günlük beta tahminen 1000 civarıdır :) ben inek sütü aldım iyice kaynattım günde bir bardak içiyorum. Siz süt konusunda neler yapıyorsunuz
evet canım :) beta düşük gbi geldi bana doktor normal dedi yumurtlamam ocak 21 , 22 iydi :) 3 haftalık kadarız :) ben endişeliyim biraz galibaaa hayırlısıyla gelsin inşşSon adet tarihin 6 ocak mı canım
Sen de benim gibi çok erken öğrenmişsin :)Selam kızlar bende adetime 6 gün kala test yaptım silik sonra bes gün kla yaptım koyulastı bugün 4 gün kala kan verdim 81 beta sat 15 ocak .
Hayırlı olsun canımBenim son adet tarihim 4 ocakti adetim 3 gün gecti sabah idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce doktora gittim beta 980 cikti cok sevindim 1.5 yildir istiyorduk bir düşügum vardi
Henüz doktor kontrolüne başlamadım canım salı günü gitmeyi planlıyorumTeşekkür ederim sizinde hayirli olsun inşallah kesesini görürüz kalp atisinida duyariz size doktor ne zaman bakalim dedi kesesine
Evet cok erken öğrendim korkuyorum şimdi inş saglıklı ilerler diye dua edıyorum bi düşüğüm oldu o yüzden tedirginim . Carsamba günü doktora gideceğim . İnş beta yükselir o zamana kadar baya yükselir inş.Sen de benim gibi çok erken öğrenmişsin :)
Korkma iyi düşün iyi olsun bebeğin büyüyordur insallahEvet cok erken öğrendim korkuyorum şimdi inş saglıklı ilerler diye dua edıyorum bi düşüğüm oldu o yüzden tedirginim . Carsamba günü doktora gideceğim . İnş beta yükselir o zamana kadar baya yükselir inş.
Benim hiç akıntım olmuyor rahatım o konuda. Canım ilk 10hafta beslenme çok çok önemli bence her gün farklı gıdalar almaya çalış her besinde farklı vitamin var miden hiçbir şey almıyorsa doktorla görüşüp vitamin ilacı kullanmalısın diye düşünüyorumMerhaba kızlar benim de son adet 4ocak dün dr a gittim keseyi gördük ama daha çok küçücük bir hafta sonra Tam belirginleşir dedi. Beslenmeye ben çok dikkat edemiyorum sanki... Ceviz falan hiç yemek istemiyor canım... Bu arada inek sütü (yani pastörize olmayan sütçüden alınan) arkadaş yazmış iyice kaynatıp içiyorum diye ama hem brusella açısından hem de eğer toksoplazma direncin yoksa cok riskli birşey yapıyorsun bir dra danış bence. En ideali günlük süt tüketmek. Ben de birşey sormak istiyorum akıntınız var mı? Benim öğrendiğimden beri var
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama canım meyve ceviz falan istemiyor :/ onumuzdeki hafta dr a soyleyim haklısın canımBenim hiç akıntım olmuyor rahatım o konuda. Canım ilk 10hafta beslenme çok çok önemli bence her gün farklı gıdalar almaya çalış her besinde farklı vitamin var miden hiçbir şey almıyorsa doktorla görüşüp vitamin ilacı kullanmalısın diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?