- Konu Sahibi PamukDeniz
Bende hala bir şey YokBulantısı baylayan var mıııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hala bir şey YokBulantısı baylayan var mıııı
Bende sık acıkıyorum acıkınca baş dönmesi oluyor iştahsızlık da var bunların yanı sıra yine çok kötü değilim okuluma gidebiliyorum işlerimi yapabiliyorum şükürSelam oncelikle hepimize hayirli olsun insallah saglikla kucagimiza aliriz. Benim aşılama yapildi son adetim 14 ocak ve 14. Gunumde asilama yaptirdim 11 subatta da hamile oldugumu oyrendim betam 301 cikti uc gun sonra tekrarladim 1021 cikti doktorum simdilik durumlar iyi gorunuyor dedi ama muayene etmedi 10 gun sonra tekrar gel dedi bu aralar cok acikiyor ve bas donmesi gibi ir sersemlik hisediyorum sizde ne gibi belirtiler oldu
Ben 4.haftamda öğrendim adetin 3.günü..Beta hcg 369 du ilk öğrendiğimdeMerhaba kızlar güzel anneler ilk bebeginizin kacıncı haftasında öğrendiniz betanız kaçtı :) ilk haftalar ceviz , badem , kivi , muz , balık , avakado , ıspanak agırlıklı yemeliyiz :) siz neler yapıyorsunuz :))
Canım büyüdükce bulantı fazlalanıyor :)Merhabalar bende yenu hamilelerdenim 5+3 şimdilik henuz bnde de bulanti filan yok olsa simdiye belli olurdu dimi
7 yada 8 haftada. 8de gitsen faha iyi 7de duymazsan boşa canını sıkarsınSat 4 subat adetim 5 gün gecikince kan verdim b hcg 1342 cıktı. Bu hafta yani 5+3 de keseyi gördük. Kalp atışları ne zaman duyulur kızlar?
Cok tesekkurler inşallah duyarım ben de b hcg iyi dedi doktor ama daha yüksek çıkanlar da varmış inşallah sorin yoktur7 yada 8 haftada. 8de gitsen faha iyi 7de duymazsan boşa canını sıkarsın
6. ve 7. haftadan sonra baslar canım :) zaten 8. 9. haftada kıpırdıyor içerde ve o bulantı yapıyor :)Merhabalar bende yenu hamilelerdenim 5+3 şimdilik henuz bnde de bulanti filan yok olsa simdiye belli olurdu dimi
Herkesin farklı olabilir bhcg hatta aynı annede her hamilelikte bile fark eder değerler hiç takılma onlaraCok tesekkurler inşallah duyarım ben de b hcg iyi dedi doktor ama daha yüksek çıkanlar da varmış inşallah sorin yoktur